Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 00:22
ja siedzialem na 8 i ich tylko raz slyszalem na samym koncu jak juz wszyscy wychodzili krzykneli Pogoń! co? dziekujemy a tak to cisza... chociaz ogladajac teraz mecz na necie to widac ze mikrofon byl blizej ich i dlatego ich tak slychac glosno... Brawo za oprawe
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 00:27
¦piewać kurwa, a nie pierdolicie o koszulkach! Prawda jest taka, że 1/3 osób z młyna wkładała serce, a reszta albo ¶ciemniała że ¶piewa, albo w ogóle w chuja waliła. Po chuj Wy tu przychodzicie? Nie czujecie się na siłach żeby ¶piewać cały mecz na pełnej kurwie to idĽcie na inne sektory! I nie będzie żalów, że w młynie 1000 osób, a doping wyszedł lepiej na Zniczu Pruszków.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 02:31
Jako młyn prezentowali¶cie się pozytywnie(wygl±d).Natomiast je¶li chodzi o ¶piewanie to chłopaki przestańcie ¶piewać te litanie(Myyyy Fani Pogonii),w momentach takich kiedy Pogoń potrzebuje "pełnej Ku..y" z Perspektywy krytej wypadli¶cie słabo...
P.S tylko nie wypisujcie,że trzeba było przyj¶ć na młyn..Przyjmijcie krytyke i wyci±gajcie wnioski
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 03:24
Pierdolicie o tych koszulkach jakby to bylo najwazniejsze ;O Nie chce nic mowic, ale ludzie w koszulkach to po golu chuja spiewaja (straconym) ;] tacy kibice =O
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 08:52
Jak na tyle osób na młynie to rzeczywi¶cie nie za gło¶no to było. Ja siedziałem na 10 i chwilami ledwo słyszałem, ale na kszo może będzie lepiej.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 10:28
Panowie ja stane w obronie młyna chodziłem przez cały mecz w gryfusie i doping na murawie było słychac zajebi¶cie mocno. Wiadomo ze były chwile słabsze ale jebnięcie było pozytywne przez wiekszo¶c meczu. Sektory 7-8-9 Też ładnie się bawiły. Reszta sektorów niestety porażka ;/
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 14:04
Jak to mówi Broda...ważne że piłkarze nas słyszeli
Poza tym mówili mi że w mie¶cie było słychać i na balkonach więc nie mówcie że wy nie słyszeli¶cie na sektorze obok...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 14:13
W I połowie doping naprawdę dobry, wiadomo że jakby w pełni wykorzystać potencjał to byłoby jeszcze lepiej. Miejscami naprawdę nieĽle szło, szkoda że tylko połowa stadionu.. w II połowie niestety już jak zwykle. I potwierdzam zasłyszane opinie, że było słychać gdzieniegdzie w mie¶cie
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 14:30
dobra ludzie pierdolicie moim zdaniem głupoty doping był mocny!!!
je¶li kto¶ sadzi inaczej to widać ze nie chodzi na mecze Pogoni wcze¶niejszy mecz z Dolcanem zapierdalało deszczem a my dopingowali¶my za 4 i przy tym się dobrze bawili¶my!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 14:52
jak dla mnie doping konkret... a zwlaszcza przy "O Mój MKS-sie..." i "MArsz marsz marsz do boju marsz..." konkretnie caly stadion zapierdalal a jak komus slabo wypadl doping to niech daje z z siebie wiecej!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 15:13
a ja wam napisze ze z perspektywy 1 sektora to młyn wygladał naprawde okazale, doping w 1 połowie zajebisty. Cieszył mnie fakt bowiem przed rtsem wypadlo to dosc dobrze co sami łodzianie mowili. W 2 polowie troche osłabł siła rzeczy i do tego wynik ale to nie powod do jakies hiperkrytyki. Wszystko idzie zgodnie z planem, a wystarczy spojrzeć na to ostatnimi czasy ze postep jest i to bardzo duzy. Za to chwała chłopakow i oby tak dalej. Te koszulki tez robia zajebiste wrazenie, juz powoli robi sie zarys granatowo bordowy i efekt naprawde wyjebany.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/10/2009 16:53
wg mnie doping całkiem okazały,a tutaj oprawa http://www.youtube.com/watch?v=gSY2KfQsd_Q, a tu racowisko jeżeli co¶ nie tak proszę moda o usunięcie linku a ja usunę film http://www.youtube.com/watch?v=8o4Vm0-2_wU
To komentator stwierdził, że nie ma Widzewa na trybunach... po drugie nie wiem czy zauważyłe¶ sk±d prowadzona jest transmisja meczu na TVP... i jak się nad tym dobrze zastanowisz to mikrofon musiał być ustawiony gdzie¶ w tych okolicach - czyli bliżej JEDYNKI a dalej od młyna. Doping pierwsza klasa a w TV rzeczywi¶cie od czasu do czasu można było usłyszeć Widzewa za co dla nich szacun!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.