H*j z piknikami hej Pogon spiewamy dla Ciebie
i tak powinno byc
Pikniki do domu k***a w******* *c popcorn !!!
Dzieciaku ochlon....
a Ty Patyk ile masz lat że piszesz"dzieciaku"co?
Pani Moniko. A co do rzeczy ma to ile kto ma lat? Czy to jest najważniejsze, czy też to czy mówi głupio czy m±drze? Czasami (bez obrazy) trzydziestolatek może być głupszy niż osiemnastolatek.
Patyk84 zwrócił tylko uwagę (według mnie całkowicie słuszn±), że posty typy " Ch..j ze wszystkimi..", " Je..ć wszystkich.." itp.niczego nie wnosz±, s± głupie, niepotrzebnie za¶miecaj± forum itd. Czyżby Pani miała inny pogl±d w tym względzie? Tak więc proszę uprzejmie o ponowne przemy¶lenie swojego stanowiska w tej sprawie. Pozdrawiam
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/11/2004 19:35
Zima nadchodzi więc "ogarnijcie sie" i na wiosne wszyscy znaj± słowa, bo dzisiaj połowa ludzi nie wiedziała co ¶piewamy...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
a wlasnie moze ktos podac tekst tej nowej piesni bo niektorych slow nie znalem ahh ten gorszy sluch przez techno
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu oddali¶my serca swe
Niebiesko - czerwony sztandar nad stadionem powiewa, powiewa
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno
Czy wygrywasz czy przegrywasz zostaniesz jedyn±
Uczyć sie!!!
Ostatnio edytowany przez: Łabek, 28 listopada 2004, 23:25 [2 raz(y)]
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/11/2004 19:51
Nowa piosenka ambitna bez dwoch zdan Ale moze wpierw powinno się ogarn±c Dumę Pomorzaaa . Nie od razu przeciez Krakow zbudowano. A tego tekstu to pewnie sie nigdy nawet mlyn nie nauczy. Ale do ambitnych swiat nalezy
"Bo jest w¶ród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 28/11/2004 21:55
Najlepsz± przy¶piewk± jest i tak "Duuupaaa Wampiraaaa" rozbraja mnie ona i mina zmieszanego wampira Ale tak po za tym dzisiaj było zwałowo przy tak słabym meczu. Ludzie uczyć się piosenek i dzrzeć te mordy na wiosne, pić z 2 browarki przed wej¶ciem i od razu lepiej się krzyczy
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 28 listopada 2004, 22:02 [1 raz(y)]
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddali¶my już
Niebiesko - czerwony sztandar nad stadionem powiewa, powiewa
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno
Czy wygrywasz czy przegrywasz zostaniesz jedyn±
Nowa piosenka ambitna bez dwoch zdan Ale moze wpierw powinno się ogarn±c Dumę Pomorzaaa . Nie od razu przeciez Krakow zbudowano. A tego tekstu to pewnie sie nigdy nawet mlyn nie nauczy. Ale do ambitnych swiat nalezy
ja tam już j± umiem (prawie ) i mam nadzieje że na jesień wszyscy będ± j± już znali (sezon 05/06) a je¶li chodzi o piosenke Duma Pomorza to nauki z pocz±tku 2 połowy poszły w las bo w końcówce meczu nawet Ci co ogarniali piosenkę ¶piewali j± Ľle.
Brava za piosenkę :
Pogoń gol
Pogoń gol
Pogoń Pogoń gol hej (w melodi piosenki Dżingol Bels [niewiem jak się pisze ale wszyscy wiedzi± o co chodzi ] ) no i oczywi¶cie "Ukraina Bez Putina" i "Jaser Arafat"
Ja go szanuje jest moim dobrym kolegom. Wierze że czeka na niego jego księżniczka z bajki. Nie odbiegaj±c od tematu to mam pytanie dlaczego zaczęto ¶piewać Duma Pomorza? Wcze¶niej spiewali¶my Pogoń Szczecińska
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.