http://www.smog.pl/wideo/29832/najlepsi_kibice_swiata_obejrzyj_ich_show/ - ja oglądałem program o tym , to jest ustawiane , a żę miejscem jest stadion to wiesz.. to nie dzieje się na żadnym meczu itd. Zobacz w ogóle jak stoją równo i że obok nikogo nie ma itd
a i dobra opcja by była jak każdy by miał dwie koszulki : czerwoną i niebieską (w przyszłości oczywiście.. ) i na jakąś komende czerwoni założyli by niebieskie i na odwrót też może być dobrze Pozdro.
WSZYSCYYYYY NA MŁYN!!! Nakręcamy znajomych, zachęcamy do zabawy.
PROPAGANDA!!! ŚPIEEEEWAAAMYY KURWAAAAAA!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 18/10/2009 22:02
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idz Pogonio w góre bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/10/2009 21:27
Ja wiem ze nasz mlyn nie lubi krytyki itd, ale powiem moje odczucia sprzed telewizora.Oprawa spox, doping na poczatku tez calkiem niezle.Moje pytanie natomiast brzmi!: skad doping dla widzewa?!ponoc nie bylo ZADNYCH kibicow gosci, na ostatnich sektorach tez pusto.Jakies peace z nimi zeby mogli podopingowac? Jak tak to spox, tylko wstyd ze byli glosniej od nas...a Polska to widziala, a raczej slyszala.
Btw,doping mial byc niezaleznie od wyniku, chyba ktos tam pochlal na mlynie? bo cicho bylo.Jak dla WAS na stadionie byl super power i wogole ekstra doping to nic mi do tego, ja mowie o wrazeniach z ekranu.(to nie wina tv )
Pozdro ziomki, to tyle sprzed telewizora.Druzyna, stadion, itp itd na I lige, NIE Ekstraklase.Ale spokojnie mamy czas.
Najlepiej narzekać sprzed telewizora, trzeba było pójść na stadion i pomóc w dopingu dla Pogoni.
Kibice Widzewa, około 70 (?) na 1-2 sektorze, a słychać ich było prawdopodobnie tylko dlatego, że stanowisko komentatorów (nagłośnienie) było na 4-5 sektorze.
Oglądam teraz relacje i w TV spore przekłamanie dźwiękowe, doping przez pierwsze 15-20 min. miazga - po bramce dla Widzewa dużo gorzej i już praktycznie do końca meczu było bardzo średnio jak na taką ilość ludzi na młynie. Parę razy fajna zabawa (na przykład z falą, fajne oprawy), ale brakowało bramki dla Pogoni na remis czy prowadzenie.
nie opisuj tutaj takich bezsensownych wrażeń z przed telewizora
Przepraszam bardzo odniosles inne wrazenia?Napisalem kur** ze jak na stadionie bylo super to mam to w dupie, nie bylem na meczu mialem okazje zobaczyc w tv to mowie co widzialem i slyszalem.Niektorych to powinno zainteresowac.Pozdro -.-
Przepraszam bardzo odniosles inne wrazenia?Napisalem kur** ze jak na stadionie bylo super to mam to w dupie, nie bylem na meczu mialem okazje zobaczyc w tv to mowie co widzialem i slyszalem.Niektorych to powinno zainteresowac.Pozdro -.-
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.
Prawda taka, ze po stracie bramki bylo slabo.
"spiewajmy hej sialala ... " jak przegrywamy - wtf ?
Za duzo piesni pogrzebowych.
Brawa dla chlopakow za oprawe - w koncu cos ruszylo konkretnego
RTS bylo slychac bo byli blizej telewizji, a to, ze pod kryta malo kto gebe otworzy to nie wina mlyna
Btw. Fajnie ze przyjechali z zydzewa
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/10/2009 23:23
Tylko tak odrobinę racji to on ma, my wiemy jak było naprawdę, ale mecz idzie w TV na całą Polskę..
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unibet-i-liga/wideo/15-kolejka-pogon-szczecin-widzew-lodz np. 16:29 (czas filmiku nie meczu) niestety słychać ich zajebiście.. wiadomo że przez to że byli blisko kamery ale w TV to kurwa tragicznie wygląda dla nas..
Druga sprawa że znowu było dużo, dużo za dużo ludzi bez koszulek, większość z nich szła na 11 sektor i w większości czarne kurtki sie zlewały z granatowymi i wyglądało to troche z dupy że 1/4 jest bordowa a reszta chujwie co..
Ostatnio edytowany przez: Ceasar, 19 października 2009, 23:32 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.