W poniedzialek wszyscy na mlyn.BLUZGOW NIE BEDZIE!!!Za to bedzie miazdzacy doping.Przypomnijcie sobie kolejne etapy poprawy dopingu w tym roku.GKS Tychy, GKS Katowice, Znicz Pruszkow, Sandecja, Gornik Leczna...Nowe naglosnienie, bebny, dobry bebniarz."O moj MKSie " z calym stadionem, tance....Jesli kazdy sobie przypomni te najlepsze momenty i nakreci sie odpowiednio, to nie widze innej mozliwosci,zeby WSZYSCY ZAPIERDALALI i RAZEM , WSPOLNIE Z CALYM STADIONEM poprowadzimy nasza druzyne do zwyciestwa...
Bo jak to nie ten mecz to jaki??Przyjezdza lider, i glowny kandydat do awansu, nasza druzyna zapiernicza, walczy.Mecz w TV i mozna sie pokazac przed cala Polska.Widzew to rowniez bardzo dobra ekipa kibicowsko...Bedzie dla kogo sie starac!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 17/10/2009 12:12
Kapitalna okazja żeby pokazać się z bardzo dobrej strony.Widzew i Pogoń to uznane marki więc cała Polska będzie to oglądać !!
Widzew jest na 2 miejscu a my na 3,jeśli wygramy to ich wyprzedzimy
Nie pozostaje nic innego jak przyjść na młyn i dopingować Portowców.
szkoda ze nie bedzie kibiców z żydzewa nie bedzie kogo pobluzgac
...
WSZYSCY NA MLYN!!! SPIEWAMY K***A!!!!
Polać mu!
Jeśli to Was nie nakręciło, to ja nie wiem czego jeszcze trzeba!
Skończ już wchodzić w dupę wszystkim mającym gwiazdki na tym forum, bo to niesmaczne się robi.
Na Widzewie będzie trzeba już mieć koszulki czy zależne, to będzie od tego ile osób je kupi?
...
WSZYSCY NA MLYN!!! SPIEWAMY K***A!!!!
Polać mu!
Jeśli to Was nie nakręciło, to ja nie wiem czego jeszcze trzeba!
Skończ już wchodzić w dupę wszystkim mającym gwiazdki na tym forum, bo to niesmaczne się robi.
Na Widzewie będzie trzeba już mieć koszulki czy zależne, to będzie od tego ile osób je kupi?
Może sam wchodzisz wszystkim w dupę, ja na pewno tego nie robię...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Teoretycznie od meczu z ŁKSem trzeba mieć koszulki...W praktyce wygląda to tak, że niektórzy chyba myślą, że ktoś za nich wyda te 10zł..."Przecież za taką kasę będą aż 3 browary!". Smutne, ale jak czasem patrzę to nie mniej niż 1/3 osób na młynie wychodzi z takiego założenia...
Skupmy się teraz na Widzewie, żeby atmosfera była taka, o jakiej marzyliśmy, gdy zaczynano odbudowywać klub od IV ligi.. ZACHĘCAMY ZNAJOMYCH I WSZYYYYSCYYYY NA MŁYN!!!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Twoja kariera na tym forum wielkimi krokami dobiega końca...
odnoszę wrażenie że nie każdy rozumie po co idzie na stadion. jeśli ktoś idzie po to by pobluzgać innych to dla mnie jest zerem. i tu kolego masz rację jego kariera na forum powinna właśnie się skończyć a na stadionie powinien siedziec w jaskrawej koszulce z napisem przyszedłem pobluzgać a nie dopingować Pogoń
Czemu na meczu z Dolcanem nie wszyscy mielki koszuli na piekle ?
Teoretycznie od meczu z ŁKSem trzeba mieć koszulki...W praktyce wygląda to tak, że niektórzy chyba myślą, że ktoś za nich wyda te 10zł..."Przecież za taką kasę będą aż 3 browary!". Smutne, ale jak czasem patrzę to nie mniej niż 1/3 osób na młynie wychodzi z takiego założenia...
To powyżucać trzeba tych co nei maja bo myślą, że im sie uda nie kupic
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 17/10/2009 17:07
Mam pytanko może trochę odbiegające od tematu czy w dniu meczu na stadionie będą sprzedawane koszulki?
Z góry dzięki za odpowiedż
My fani Pogoni Granatowo-Bordowi za Pogoń.za MKS pójdziemy aż po życia kres!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.