Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/10/2009 07:47
Brawo panowie! Ogl±dałem mecz na tvp sport bo niestety nie mogłem i¶ć. Mimo, że było mało osób na meczu doping brzmiał jak by ¶piewało z 5 tys! I super wynik oby tak dalej!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/10/2009 19:39
Mam pytanie!!!
Czy kibice Widzewa będ± na meczu Widzew-Pogoń??
Ostatnio podobno miało nie być kibiców przyjezdnych a byli(co prawda 5 ale zawsze co¶)
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/10/2009 23:03
Co do samych bebnow, jeden z nich (ten nowy) brzmial jakos licho i ogolnie w pewnych momentach psul troche efekt, chcialem spytac, czy to dlatego ze jest nowy i trzeba na nim kapke pogierzyc, czy po prostu wydobywa sie z niego taki specyficzny (pizdowaty) dzwiek?
Co do samych bebnow, jeden z nich (ten nowy) brzmial jakos licho i ogolnie w pewnych momentach psul troche efekt, chcialem spytac, czy to dlatego ze jest nowy i trzeba na nim kapke pogierzyc, czy po prostu wydobywa sie z niego taki specyficzny (pizdowaty) dzwiek?
Ogl±daj±c mecz w telewizji też to zauważyłem, na pocz±tku słucham słucham i my¶le sobie 'co to za chu**wy bęben!?'..., naprawde jako¶ nieciekawie on brzmi.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/10/2009 23:21
Co do dĽwięku bębnów to faktycznie troszke się różni± natomiast ten "pizdowaty" dĽwięk to wina tego, iż bębny nie s± skierowane w t± sam± stronę więc zagłuszaj± się nawzajem. Gdy powstanie drugie rusztowanie na bęben i będ± one stały w jednej lini to "pizdowaty" dĽwięk zniknie natomiast różnica będzie słyszalna ale o to w tym chodzi.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/10/2009 14:53
gwoli ¶cisło¶ci dla wszystkich co będ± marudzić, że dyszcz czy cu¶ - w poniedziałek od godziny 19 do 21 - czas meczu temperatura od 8 do 5 stopni - bez deszczu nawet bez chmur ma byc - czyli kompletny brak wymówki
gdy wszyscy my¶l±, że czego¶ nie da się zrobić wtedy pojawia się ten co nie wie, że się nie da i to robi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.