Odp: Śpiewamy k***a!!! - 09/10/2009 19:26
A propos tego drugiego meczu, który ma być rozegrany w Chorzowie, to podobno jakaś garstka ludzi nie umiejących dostrzec i docenić wysiłków prezesa, postanowiła tego wieczoru nie wychodzić z domu. PZPN chciałby im przypomnieć, że taka postawa to chuligaństwo w najczystszej postaci. To właściwie to samo jakby wyjść na ulicę z pałkami: bić przechodniów i demolować sklepy. Kto nie chce być chuliganem: „na stadion marsz”. Obecność obowiązkowa, jak na wyborach za czasów „Dziennika telewizyjnego”.
Wypowiedź tych .. z PZPNu .. !
To co oni wyrabiają a to co jeszcze mówią do medii to masakra ..
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 10/10/2009 12:20
Wpuszczamy w poniedziałek Dolcan na młyn ? W końcu są FC Legii i mają zgodę Bug Wyszków , Chemik Police , Dolcan Ząbki , Huragan Wołomin .
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 10/10/2009 14:26
Wpuszczamy w poniedziałek Dolcan na młyn ? W końcu są FC Legii i mają zgodę Bug Wyszków FC Legii , Chemik Police Nasze FC , Dolcan Ząbki FC Legii , Huragan Wołomin FC Legii .
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2009 11:55
Powiem wam że super to wygląda. Tylko żeby ludzie przychodzili tak jak na polonie bo to co widziałem to przeszło Ludzkie Pojęcie. Gratulacje !!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2009 17:14
Coraz dalej w głąb sezonu i na piekle coraz więcej kibiców oby tak dalej i na Dolcanie wszyscy się meldujemy gotowi do dopingowania
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2009 19:00
Ja pier**le aż boli patrzeć jaka niezgoda na V.pl-ce z powodu tego karczyńskiego zobaczcie ilu zwolenników jego się pojawiło. I jak nagle wszyscy na młyn najezdzają ze to nasza wina :?
Bez kitu aż nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta te komentarze... O zgrozo niektórzy wręcz nawołują do poparcia Karczyńskiego na jutrzejszym meczu (nie ma to jak sobie pogadać na necie) Widać że większość jeszcze płacze za Drzymałą, czy oni sie do ch**a nie uczą na blędach !? Nagle znajduje się pełno 'wiernych' kibiców (większość z nich pisze per 'Maciek', cała komenda tam pisze ? ) którym tak bardzo zalezy na zajebistej astmosferze na trybunach ale wyklina młyn ('dzieciaków z pod zegara'), powodzenia w prowadzeniu dopingu bez nas
Siedząc na dupie i wpierdlając słonecznik na krytej czy na vipach gówno wiedzą jak policja traktuje kibiców powiedzmy na wyjazdach, ale skąd oni to mają wiedzieć skoro na takowym na pewno nigdy nie byli.. o sytuacji na Legii pewnie nawet nie słyszeli bo 'po co'.
Ostatnio edytowany przez: Ceasar, 11 października 2009, 20:25 [1 raz(y)]
Na jutro wszyscy meldujemy się na młynie w koszulkach i z zapałem do dopingowania naszych jak dawniej!!!
Pokażmy na co nas stać, a stać nas na bardzo dużo!
Marsz, marsz, marsz do boojuu marsz, zwycięztwo czeka nas...;D
Dlatego też taka moja dobra rada; poprostu nie zagłębiajcie się czytając debilne komentarze gdyż wiadomo że v-ka od dawna prezentuje poziom godny pożałowania a tym bardziej po akcjach typu "wóz Drzymały" czy "piękny kawaler" robi się tam gorąco i niestety niemiło... jeśli już ktoś musi czy lubi wchodzić na v-ke bo przyzwyczajenie czy coś tam jeszcze,to niech sobie i innym zaoszczędzi nerwów i po obejrzeniu fotorelacji z ostatniego meczyku opuści grzecznie stronkę, napewno będziesz jeden z drugim zdrowszy
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:39 [1 raz(y)]
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2009 22:48
skusiłem się żeby to poczytać... Boże! to jest tragedia, nie wiedziałem że tacy ludzie są na Naszym stadionie. te spiny typu ''na Dolcan wszyscy na sektory 6-10, zgotujmy doping'' , albo ''co wam on zrobił? gdyby nie tacy jak on ,to byście w piz*e dostawali na wyjazdach'' tutaj widać jakimi są kibicami... wyjazdowiczami szkoda czasu żeby dalej wymieniać,ale naprawdę odradzam
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2009 23:14
Walić tych osłów. Nie mają o niczym bladego pojęcia. Żyją w internetowym świecie.
Wszyscy na młyn jutro i jedziemy z dopingiem.
Na V-ce zawsze tak było,że nie usuwają popierdoleńców. Pamiętacie niejakiego "tomka" i chyba "eldano" jak jechali po tych,którzy byli za odbudowa Pogoni od 4-tej ligi? Było wiecej takich buraków i więcej przykładów,więc nie ma co się przejmować tymi pierdołami,tylko robić swoje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.