no jak sie tak zastanowic to ... chyba kazdy w Polsce spiewa na ten rytm no chyba ze wyjazdowa piosenka bodajze Legii, ktora podchwycily wszystkie polskie ekipy wyjazdowe, ma jakies inne korzenie muzyczne...
"Bo jest w¶ród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/09/2009 20:42
Nie słyszałem nigdzie w Polsce ¶piewu w ten rytm.
Jakby tak więcej ludzi na piekle się pojawiło i stadion podłapał słowa to by wyszło zapewne eksta !
Ale my¶lę, że jak niektórzy z 12 nie znaj± wszystkich przy¶piewek Pogoni to nie ma co się ¶pieszyć.
Do zobaczenia w ¶rodę.
¦piewamy kur** - szczególnie teraz na meczu z żks !!
Fajnie byłoby to wprowadzić, ale bez kitu na razie trzeba się zaj±ć tymi pie¶niami co na razie mamy...
Proponuje na meczu z ŁKS-em nie wpuszczać dziewczyn na MŁYN, bo jak większo¶ć potwierdzi przychodz±, jedz± słonecznik (na ostatnim meczu u siebie było widać, jak je się wywaliło to od razu się polepszyło), co najgorsze piszcz± a nie ¶piewaj±...
W końcu powinni¶my wprowadzić w życie na stałe pie¶ń "Pogonio Kochana", na razie to strasznie wychodzi, ale jak w końcu wyjdzie to z zajebistym efektem...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/09/2009 22:29
Czytam....czytam...czytam....i od kilku dni się wstrzymuję. WeĽcie wszyscy się uspokójcie !!Wiem, że to forum i każdy może wyrażać swoje opinie, ale nie wiem, czy ostatnie ciepłe dni maj± wpływ na wysyp głupawych postów czy przyczyna leży w każdym z osobna..
Temat o koszulkach - jaka¶ paranoja
Temat o młynie - paranoja
A teraz tutaj...
W takim razie się powtórzę, powtórzę słowa hPS i innych osób, które o to apelowały.Ogarnijcie się !!
Niech każdy zacznie w końcu trzeĽwo my¶leć. Koszulki s± takie jak w odpowiednim temacie, niech skończ± sie płacze dotycz±ce selekcji, po trzecie - jakie znaczenie ma to czy kto¶ to ¶piewa w Polsce czy nie ?! Ostatnio Zvezda będ±c w Pradze, dosadnie odpowiedziała Sparcie o ich przy¶piewkach. Po co kserować melodie innych? żeby stać jak dr±g i "bawić się" za karę ? Zrozumcie, ze tak samo jak polski rz±d i pzpn nie zrobi± w Polsce drugiej Anglii tak samo MY nie będziemy się bawić tak jak PAO czy Zvezda czy inni. Mentalno¶ci człowieka nie zmienisz, dlatego skupmy się na MELODIACH i wtedy probujmy, a nie idĽmy na łatwiznę i szukajmy czego¶ po łebkach.
Takim dosadnym przykładem, że ksero u Nas samoistnie umiera to lambada. Z mojego punktu widzenia ludzie tego nie czuj± w zwi±zku z czym nie maj± prawa się dobrze bawić, a co za tym idzie przy¶piewka trochę przypalona.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/09/2009 23:28
po wpisie Zielo juz myslalem ze nie wytrzymam i posypia sie wulgaryzmy, bo to juz jest bez kitu jakas paranoja.Dobrze, ze L. napisal spokojny post.Ja ze swojej strony tylko sie przylacze :
OGARNIJCIE SIE!!!Zanim ktos co napisze niech na prawde sie zastanowi, bo momentami robi sie to irytujace.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.