Odp: ¦piewamy k***a!!! - 26/11/2004 23:37
heheh...no mam lat tyle ile mam...pozdro dla kumatych ....A co do Mlodego to raczej Twoja opinia jest slaba..Taki krzykacz z Ciebie,a Twoje wypowiedzi sa raczej bezsensu...Ogarnij sie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2004 10:51
Ty Patyk zbastuj trochę bo masz pewnie 20 lat hehe a wym±drzasz się jakby¶ był panem i władc± na 12 sektorze i pozjadałby¶ wszystkie rozumy
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2004 12:06
O boze niedawno wszyscy plakali ze na piekielku jest jak w przedszkolu itd.. Teraz kiedy znalazly sie osoby ktore to wszystko ogarniaja i zaczyna sie dziac coraz lepiej tez placzecie, przypomnijcie sobie jak sprawy na mlynie mialy sie jeszcze nie tak dawno ... niewiem jak wy ale ja widze b. duzo zmiane na lepsze i widze ze wszystko idzie w dobra strone. A jesli wam to nie pasuje to przeciez sa tez inne sektory.. Pozdrawiam
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liż± się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2004 15:21
Wyrazam skruche...Pani Moniko zachowalem sie jak gowniarz...to sie wiecej nie powtorzy...
ps.a co do mojego wieku to Ci powiem, ze sprytna jestes
Ty Patyk zbastuj trochę bo masz pewnie 20 lat hehe a wym±drzasz się jakby¶ był panem i władc± na 12 sektorze i pozjadałby¶ wszystkie rozumy
Nie wydaje mi się ,żeby było w porz±dku z Twojej strony oceniaj±c Patyka nie znaj±c Go, wręcz niemiła jest Twoja wypowiedĽ.
jak czytam co poniektóre z waszych wypowiedzi to ¶miać mi się z was chce dzieciaki
Ta wypowiedĽ też jest niemiła. Co niektórym może być teraz przykro,że Pani Monika się z nich ¶mieje.
,, ... i choć zrobieni jeste¶my z jednej gliny, to o nas samych mówi± tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie warto¶ci moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Nie wydaje mi się ,żeby było w porz±dku z Twojej strony oceniaj±c Patyka nie znaj±c Go, wręcz niemiła jest Twoja wypowiedĽ.
jak czytam co poniektóre z waszych wypowiedzi to ¶miać mi się z was chce dzieciaki
Ta wypowiedĽ też jest niemiła. Co niektórym może być teraz przykro,że Pani Monika się z nich ¶mieje.
ja się z niego nie na¶miewam zwróciłam mu tylko spokojnie uwagę ale co poniektórzy napinacze nie potrafi± tego zauważyć no ale ich opinie pozostawię bez komentarza
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2004 20:04
Wasaza interpretacja tej my¶li jest do¶ć nie poprawna. Niestety ale kłóc±c sie do niczego nie dojdziecie i poprostu nie będę się tu rozpisywał gdyż z pewno¶ci± i tak nie zrozumiecie hehe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.