Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/09/2009 12:05
Ja ostatnio tak pomyslalem, ze fajnie by bylo zrobic niektore przyspiewki okolicznosciowo- podejrzewam ze dawaly by duzo lepszy efekt.
I tak np.
"Powstan..."- tylko raz czy dwa razy na meczu w jakims ciezkim momencie gdy dodatkowo jest sporo przyjezdnych.
"juz za momencik juz za chwileczke" - tutaj gdy Pogoń strzeli 3 gola i kolejne, jeszcze lepiej gdy przeciwnik nic nie styrzela. Taka ciupa troche na przeciwnika szydera moim zdaniem.
"MKS MKS MKS lala.."- np. po golu
Mysle ze szczegolnie przykladowo te 2 pierwsze propozycje by sie wtedy sprawdzaly, ze nawet 90% stadionu by sie do tego podlaczalo a nie jak to bywa, ze gdy 40% sie podlaczy to jest naprawde dobrze...
Po jakims czasie poprostu reszta stadionu by czekala na taka "okazje" aby mozna bylo cos z tego zrobic/zaspiewac
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/09/2009 15:07
Dokładnie, wtedy po prostu wszyscy wiedzieli, że to coś wyjątkowego i trzeba "pomóc" młynowi. Coś jak pieśń o małym rycerzu na siatkówce w trudnym momencie.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/09/2009 20:42
Bardzo przedni doping Siedziałem na 8 z dziewczyną( uważam ze nie powinna chodzić na młyn) i na prawdę fajnie było słychać.. cały czas swoje i nagle niezłe pier******cie ''cały stadion śpiewa z nami'' i cały stadion sie bawi ((prócz krytej)) .... oczywiście znów wielkie brawa dla prowadzących i K.S za nadawanie rytmu proponuje na takie mecze jakieś mocniejsze nagłośnienie bo taka motywacja od prowadzących przyda się nie tylko na młynie ale i na innych sektorach. Najważniejsze ze wszystko zmierza w dobrym kierunku a piłkarze graja nie tak źle.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/09/2009 22:37
Krótko zwięźle i na temat..
Zagościłem dzis na krytą i to co zobaczyłem (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) to istny Meksyk (...nie wpadajcie w zachwyt!!!). To co odjebali chłopaki z młyna to prawdziwa Brazylia. Cały stadion zył tym.kryta oszalała an punkci scianietych koszulek, czy tym beiganiem na sektorez. Jedno jest pewne..stadion tym żył !!!
PS. A co do bębniarza.................... (nie bylem na 2 meczach u siebie),ale skontaktuj sie z Cz. lub L. a masz u mnie flaszke - człowiek orkiestra !!!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/09/2009 23:09
Doping z lepszy od gry (z tego co slyszalem, bo meczu nie widzialem). Widac, ze sektory od 7 do 10 chetnie sie podlaczaja i razem robimy miazge na stadionie Pieknie bylo. I spiewanie przez 15/20 min jednej nuty idzie zajebiscie. Na 12 dalej znajduja sie osobniki, ktorzy wygladaja i spiewaja jakby robili to za kare i na nic sie zdaja prosby/krzyki/bluzgi gniazdowych - mam nadzieje, ze powoli bedzie sie to zmieniac i doping bedzie jeszcze mocniejszy.
Ja też nie jestem ze Szczecina, jakby tego było mało mieszkam prawie 100 km od Szczecina i jestem na prawie każdym meczu ... Prawie, bo czasami nie mam czym wrócić a w takim przypadku nie pojawie się na Twardowskiego ...
Dokładnie ! Doping był świetny, szkoda że już nie będziemy przyjmować gości, ponieważ moglibyśmy miażdzyć innych takim dopingiem. Super wyszedł pociąg, rzucanie koszulkami, już o dobrowolnym przyłączeniu się przez reszte stadionu do "O mój MKSie" nie wspominając ! Jak widzę wszystko idzie w jak najlepszym kierunku ...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 14/09/2009 00:52
Wszyscy już napisali co trzeba było napisać i do gratulacji mozna się tylko przyłączyć.
Przy tak małej ilości na piekiełku wychodzi to już teraz bardzo dobrze jeżeli dojdzie ilość, a nie stracimy na jakości to będzie rewelka.
Rzeczywiście ciekawe jest to co napisał AntyC ludzie zamiast ogladać mecz często patrzyli na piekiełko i czekali co się tam jeszcze będzie działo. Wiadać już, że młyn prowadzi stadion, a nie zawsze tak było.
Co do udoskonaleń to prowadzący pokazują, że wiedzą gdzie zmierzają, maja swój pomysł i coraz lepiej im to wychodzi- tylko nie przeszkadzać.
Tyle było gadania o za szybkim śpiewaniu, a okazało się, że dobry bębniarz "wyprostawał" sprawę. Tak jak pisze RAF-ek ja bym pomyślał tylko o rozbudowie naszej "orkiestry"
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 14/09/2009 17:46
Podobny marsz nie dawno z dwa tygodnie temu Chorzów robił w meczu z Piastem.. można by było coś podobnego fajnego mieć i przekonałem się że fajnie może być ciągnięta jedna piosenka.. "Hej Pogoń Gol.." jak będziemy ją ćwiczyć i młucić to nie długo może stać się ona Naszą wizytówką Pozdr.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 14/09/2009 19:30
Hej Pogoń gol bardzo fajnie wychodzi i widzę że dzięki nowemu bębniarzowi coraz więcej ludzi zaczyna się bawić przy dopingu co jest ważne dla dobrej jego jakości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.