Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/08/2009 15:39
Na pocz±tku meczu kiedy grany jest hymn tekst pokazywany jest na telebimie, słowa s± tak proste, że po jednym wysłuchaniu powinno się je zapamiętać bez problemu - tym bardziej, że jest ¶piewana tylko czę¶ć.
edit. a tego nie wiedziałem, stałem tyłem - dotychczas zawsze leciał.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 sierpnia 2009, 16:25 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/08/2009 01:18
można co¶ pod t± melodyjke skonstruować http://www.youtube.com/watch?v=_suOMzCwp8U&feature=related - nie sugerować się napisami to nie jest żadna Lechia... PZDR.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/08/2009 15:01
ja my¶le, że melodia (z Pippi Langstrumph), która jest znakiem firmowym Eintrachtu też u nas wyszłaby zajebi¶cie . Hej Pogoń Szczecin lalalalalala lalalalalala, hej Pogoń Szczecin ......itd, W Polsce chyba Wisła kiedy¶ próbowała to ¶piewać z tego co pamiętam, nie wiem jak teraz to wygl±da. kiedy¶ chyba już był podobny pomysł w tym temacie ale nie pamiętam jak się skończyło. Jak coć to tutaj jeden z filmików Eintrachtu - http://www.youtube.com/watch?v=JTxig_bQhNQ. Może warto spróbować , tę melodie podchwycić może każdy bo wielce skomplikowana nie jest
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/08/2009 15:24
Banalna ale zarazem ¶wietna nuta, z tego co pamiętam temat "pippi" był poruszany... mimo to warty od¶wieżenia
...tak nawiasem mówi±c Eintracht nieĽle się rozbujał przy tej melodii skoro trybuna aż podskakiwała
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/08/2009 16:09
¦wietna ta nuta w wykonaniu Eintrachtu- aż rwie do podskakiwania i ¶piewania Mam nadzieję, że można co¶ takiego u nas wypróbować a nawet może i dałoby się cały stadion do tego "oswoić"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/08/2009 16:39
Efekt jest miażdz±cy... robi wrażenie...
a my¶lał kto¶ o przerobieniu piosenki Whest Ham United "Blowing bublles" melodia rytmiczna można by było ułożyc konkretne słowa. link : http://www.youtube.com/watch?v=Q-a69_Hm3gI&feature=related
Ostatnio edytowany przez: Fanatic, 15 sierpnia 2009, 16:50 [1 raz(y)]
"Mówię to co my¶lę milczę je¶li czego¶ nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Popatrz na to z innej strony. Na danym przez ciebie filmiku kibice znajduj± sie na hali gdzie głos się szybicej rozchodzi niż na dużym stadionie, a u nas jak kryta odpowiada to troche czasu mija zanim głos doleci najpierw nasz do nich, a pózniej ich do nas.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/08/2009 11:59
Eja MKS, MKS,MKS...oto przyklad ze nie tylko my sie bawimy przy tym...no i zwroccie uwage na tempo.I nie ma co komentowac, ze to Leszek.Niezle im to wyszlo
http://www.youtube.com/watch?v=mzeDfMtk1j0
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/08/2009 12:14
i co warte zauważenia po każdej z bramek jeszcze większa zabawa ta piesnia, niestety u nas na stadionie po bramce panuje chaos , caly stadion probuje Pogoń la la la , co zazwyczaj wychodzi nierowno , a fajnie by bylo wlasnie na euforii kontynuowac dana przyspiewke
zauważ, że ten filmik ich jest z wyjazdu a porównujesz do sytuacji u Nas w Szczecinie. Dla mnie nie ma co porównywać meczów u siebie z wyjazdami. U nas na wyjazdach z tego co pamiętam to też "ci¶nie się" pie¶ni ¶piewane przed zdobyciem bramki
U nas przeważnie to jest ¶piewane za szybko a skutek tego taki, że po minucie-trzech brakuje tchu na dalsze gło¶ne ¶piewanie, zmniejszyć tempo i będzie git, na GKS całkiem fajnie już to wychodziło.
Tak w zasadzie fajnie im to od 2:55 dopiero wyszlo Moim zdaniem na GKS nam to tez wychodzilo zajebiscie- jak mozna do nich porownac to moze nawte i lepiej Wczoraj gorzej troche bo malo przyjezdnych i cisnienie slabe no i wynik slaby, jak strzlilismy na 2:1 to chiwle bylo tylko ok z dopingiem.
Nowa przyspiewka fajna i dobrze, ze prowadzacy ja katowali dosc dlugo, mozna bylo nawet dluzej bo pewnie na nastepnym meczu karteczek juz nie bedzie a wiekszosc ich nie zabierze lub zapomni tekst.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.