Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/07/2009 23:41
Siemanko mam pytanie jestem z Chociwla i chcem sie dostać na mecz mam ciotke na pomorzanach i takie pytanie czy jest ktos z pomorzan z kim moglbym sie zabrac na mecz? :>>
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/07/2009 17:44
Nie rzucim ziemi sk±d nasz klub
Nie damy pogrze¶ć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będ± pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od ¶ledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
Znalazlem tekst tej piesni- odnosze wrazenie ze troche zapomniana, a naprawde solidne wykonanie zapewnia dobre pierdoleniecie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 26/07/2009 22:45
A takie pytanie z mojej strony.Bo mecz i doping ma być bez bluzgów w stronę Hanysów. A jeżeli oni zaczn± pierwsi nas bluzgać?? Albo zaczn± wrzucać na Legię Jaka będzie reakcja?
Wtedy zaczniemy sie martwic...Po co na zapas?
Ludzie prowadzoacy doping czy tez wokol gniazda sa w klimacie od lat, wiec znaja wszelkie zaleznosci i uklady i nic na pewno nie zaskooczy na tyle, by nie moc odpowiednio zareagowac
jak bys miał potrzebe to mozesz sobie tyln± szybę i zaspawać przeciwpancern± blach±. to samo z tylnymi bocznymi. tyczy się to samo przyciemniania. przednia i boczne przednie musz± być przejrzyste (max chyba 20% przyciemnic mozna, ale nie jestem pewien). to tak samo jak jedziesz dostawczakiem z pak±, nie widzisz nic za plecami przeciez.
Panowie, nagadujemy. Mowcie o meczu na dzielnicach, w pracy, w towarzystwie znajomych i rodziny !!
WSZYSCY NA MŁYN !!
A TU taki obwoĽny plakacik My¶lę, że niezły pomysł, który można wykorzystywać przez osoby, które posiadaj± własny transport.
Za cos takiewgo przypadkiem nie mozna dostac mandatu?
Zaslanianie tylnej szyby.
Nie. Tylne szyby ich nie interesuj± (przynajmniej nic nie wiem na ten temat). Przednia i przednie boczne musz± być nie pozasłaniane.
jak bys miał potrzebe to mozesz sobie tyln± szybę i zaspawać przeciwpancern± blach±. to samo z tylnymi bocznymi. tyczy się to samo przyciemniania. przednia i boczne przednie musz± być przejrzyste (max chyba 20% przyciemnic mozna, ale nie jestem pewien). to tak samo jak jedziesz dostawczakiem z pak±, nie widzisz nic za plecami przeciez.
No to ja to wiem Tak jak to opisałe¶ tak jest!
ps. Pro¶ba do moderatorów. Przenie¶cie kilka ostatnich postów do odpowiedniego tematu (ogórek, rozklejanie plakatów...? )
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/07/2009 17:00
Za wiele do tematu nie wniose, ale mam pytanie na temat jednej prostej dosyc i melodyjnej nawet przyspiewki ktorej daaaawno nie slyszalem.
laaaa la la laaa la, laaa la la laaa
Hej Portowcy gol!
Hej Portowcy gol!
Hej Portowcy ejaoooo i powtorka ;]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 31/07/2009 19:34
Kamera to żadna sprawa, skupmy się na dobrym i gło¶nym dopingu, aby póĽniej, gdy będziemy ogl±dali filmy z kamer się nie załamać .
Wszyscy na młyn.
BARWY brać ze sob± !
Pozdrawiam.
To co¶ więcej niż narkotyk, bo wyleczyć się z tego po prostu nie da
Wszystkim trzem panom nakręcaj±cym doping należ± się gigantyczne brawa. Doping był miażdż±cy, miałem okazję być na płocie, gdy cały stadion tańczył walczyka i mogę powiedzieć tylko jedno - to było niesamowite. Było zajebi¶cie, będzie jeszcze lepiej...!
Podziękowania dla tych którzy uszanowali, że dzisiejszy mecz miał być bez bluzgów.
Pozdrawiam.
No i do zobaczenia w Gorzowie na GKP oraz na TS Podbeskidziu już w Szczecinie.
Ostatnio edytowany przez: J., 1 sierpnia 2009, 23:40 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległo¶ć
siłę i pewno¶ć, je¶li czujesz to chodĽ ze mn±
jak nie zostawiam na którym¶ przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umiej± spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.