Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/06/2009 13:16
Podrzucilem mailem do rzecznika Pogoni pomysl na piosenke FOOTBALL IS COMING HOME / Lightning seeds three lions, na koniec meczu lub w przerwie !!!!
Ja też mam tak± nadzieje jak tylko to usłyszałem to jakies złe emocje sie we mnnie obudziły, nudnosci ból głowy i wreszcie wymioty...wszystko co zwi±zane z ptakiem i jego dziwkami VON!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/06/2009 16:32
Przy tej piosence wg mnie lepsza zabawa jest po bramce ,ale wg mnie duza czę¶ć stadionu wogóle nie ogarniała co sie dzieje gdy to pu¶cili
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/06/2009 17:45
Ludzie pozapominali na jaki rytm ona leci, a poza tym każdy był w szoku, że leci. Ale ja jestem za jej puszczaniem. Jakby gadać, że tępić "wszystko co zwi±zane z ptakiem" to powinni¶my zmienić stadion, reklamy Bosmana usun±ć itd. Nie róbcie z igieł wideł - liczy się fajna zabawa przy tej nucie!
Przesadzasz, po pierwsze stadion był dużo przed ptakiem , bosman też przed nim i reklamy. Pomysł z t± piosenk± jest ewidentnie ich pomysłem taka jest różnica.
no to trzeba posadzić now± murawę . szczerze mówi±c to pierdoli mnie to że ta piosenka 'wchodziła' za ptaka... liczy się tu i teraz. Jestem absolutnie za, żeby puszczano j± po zdobytej bramce i na koniec meczu .
Pozdro.!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/06/2009 19:37
ja tam tej piosenki aż tak nie kocham i mi wisi czy leci czy nie.. ale tak suma sumarum to np.: piosenki nasze ine które też powstały za czasu ptaka.. to też je mamy wyci±ć z repertuaru:O?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/06/2009 19:43
Ciekaw jestem kiedy na stadionie usłyszymy NASZ Hymn ¶piewany przez kibiców... trochę lipa, że mamy własny hymn a nie jest wykonywany.
Ciekaw jestem kiedy na stadionie usłyszymy NASZ Hymn ¶piewany przez kibiców... trochę lipa, że mamy własny hymn a nie jest wykonywany.
No wła¶nie też na to zwróciłem uwagę, ludzie, zacznijmy ¶piewać nasz hymn. Na młynie słychać tylko jakie¶ mamrotanie pod nosem. Na krytej i reszcie sektorów chyba nikt nawet nie mamrocze. Toż to kurwa hymn!
'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'
Ludzie pozapominali na jaki rytm ona leci, a poza tym każdy był w szoku, że leci. Ale ja jestem za jej puszczaniem. Jakby gadać, że tępić "wszystko co zwi±zane z ptakiem" to powinni¶my zmienić stadion, reklamy Bosmana usun±ć itd. Nie róbcie z igieł wideł - liczy się fajna zabawa przy tej nucie!
Przesadzasz, po pierwsze stadion był dużo przed ptakiem , bosman też przed nim i reklamy. Pomysł z t± piosenk± jest ewidentnie ich pomysłem taka jest różnica.
Dokładnie pomysł był Ekipy Ptaka. Ja poprostu wyrażam swoje zdanie. Nie ¶piewamy kawałków kibiców innych drużyn to nie puszczajmy ptakowego I'll Survive..albo jestem przewrażliwiony, ale jak to pu¶cili to nie było jakiego¶ szału- ludzi± Ľle sie kojarzy ;]..przecież jest w h.. innych fajnych kawałków przy których można poskakać i machac szalem..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.