Może mi kto¶ napisać słowa do tej piosenki co leci w rytm "Big Big World" ?
"Dzi¶ na cały ¶wiat my ¶piewamy tak, w naszych sercach jest tylko eeeMKS, i choć ciężki czas wiara jest wciaż w Nas, w naszych sercach jest tylko eeeMKS"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/06/2009 20:17
Może do pi±tkowego meczu uda mi się ogarn±ć duż± ilo¶ć serpentyn. Jest możlwo¶ć, żebym przekazał je komu¶ kogo z nimi wpuszcz±? Bo raczej byłby problem z wniesieniem prawie 100 serpentyn.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/06/2009 22:10
Przestańcie marudzic i sie martwić. Wszyscy maja ¶wiadomo¶ć wagi tego spotkania i od strony prowadzenia dopingu wszystko bedzie ok. Kwestia prędzej tego czy co niektórzy nie za szybko zaczna cieszyc sie przyszłym awansem i nie przesadza z piciem. Radziłbym sie powstrzymac i całe serce włożyć w ¶piewanie.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
Przestańcie marudzic i sie martwić. Wszyscy maja ¶wiadomo¶ć wagi tego spotkania i od strony prowadzenia dopingu wszystko bedzie ok. Kwestia prędzej tego czy co niektórzy nie za szybko zaczna cieszyc sie przyszłym awansem i nie przesadza z piciem. Radziłbym sie powstrzymac i całe serce włożyć w ¶piewanie.
hehe co jak co ale na ostatnim meczu konczacym sezon i jeszcze awansie,niema co liczyc ze niebedzie picia bo bedzie,melanze beda trwaly od samego rana i pozniej przeniosa sie na trybuny...i znajac historie napewno bedzie bardzo glosno i agresywnie na trybunach
Kwestia prędzej tego czy co niektórzy nie za szybko zaczna cieszyc sie przyszłym awansem i nie przesadza z piciem. Radziłbym sie powstrzymac i całe serce włożyć w ¶piewanie.
Akurat wg. mnie nie powinno byc chlania tylko na mlynie, a pozatym hulaj dusza, zwlaszcza ze po dawce alko (oczywiscie nie takiej zeby sie calkowicie sponiewierac) da sie zauwazyc u wielu osob poprawe dopingu ...W tym miejscu serdecznie pozdrawiam milosnikow ponczu z patologicznego sektora 10
Ostatnio edytowany przez: antek, 5 czerwca 2009, 11:28 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.