Odp: ¦piewamy k***a!!! - 12/05/2009 11:38
"29 maja roku pamiętnego
zabiła cracovia kolegę Naszego.
Nie ujdzie na sucho ten numer zuchwały
pom¶cimy Andrzeja , by był w glorii chwały.
Zajebiemy kurwe spod tej smoczej jamy
niech się nie panoszy pospólstwo z nożami.
Nie będzie lito¶ci dla cracovi Kraków,
co ma w swych szeregach łysych umarlaków"
Dla tych co podczas wyjazdu do Bydgoszczy prosili żeby wrzucić tekst tej pie¶ni.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach li¶ci, będziecie spierdalać id± POGONI¦CI"
Choć ciężki jest czas PZPN gnębi nas i cos tam dalej
Jest moze to na nacie gdzies?
to nawet nie znasz podstawowych piosenek?? sk±d się urwale¶ co?
Jak nie zna podstawowych piosenek?! A ssij pałe ssij z autobusu? Szkoda takich ludzi..
Hmm... ssji pale ssji...ojj koles koles uparles sie czy co? Dalej to chcesz ciagnac? Ja juz sie wypowiedzialem na ten temat i chyba nie musze sie powtarzac
AAAa i do goral1982:
Nie moj drogi, niestety jestes w bledzie bo interesowal mnie tekst calej piesni a nie tylko moment gdzie jest bluzganie innych klubow
Cisne wkuwac na mature bo tylko mi dupe zawracacie takimi glupimi postami, Strzalka
A no nie do konca znalem tekst tej piesni wiec zapytalem was o to, nie widze zadnego problemu
A no nie do konca znalem tekst tej piesni wiec zapytalem was o to, nie widze zadnego problemu
ale ja widzę problem, że potrafisz ¶piewać ssij pałę ssij w autobusie (swoj± drog± dalej nie odpowiedziałe¶ mi na pytanie, które zadałem bodajże w temacie marketingowym, KOMU to ¶piewali¶cie), a nie znasz podstawowych przy¶piewek Pogoni
a próbowałe¶ chociaż poszukać? Jest wpisana jako druga w ¶piewniku na onlajnie
Cisne wkuwac na mature bo tylko mi dupe zawracacie takimi glupimi postami
Cisne wkuwac na mature bo tylko mi dupe zawracacie takimi glupimi postami
chwalisz się czy żalisz?
chciał pokazać ile to lat posiada heh
nie cyferki, a czyny decyduja o tym jak dojrzali jestesmy, zreszta widac, ze chlopak chce poprostu zablysnac Proponuje przestac rozmywac temat i po prostu spiewac kurwa!
Choć ciężki jest czas PZPN gnębi nas i cos tam dalej
Jest moze to na nacie gdzies?
to nawet nie znasz podstawowych piosenek?? sk±d się urwale¶ co?
Jak nie zna podstawowych piosenek?! A ssij pałe ssij z autobusu? Szkoda takich ludzi..
Hmm... ssji pale ssji...ojj koles koles uparles sie czy co? Dalej to chcesz ciagnac? Ja juz sie wypowiedzialem na ten temat i chyba nie musze sie powtarzac
AAAa i do goral1982:
Nie moj drogi, niestety jestes w bledzie bo interesowal mnie tekst calej piesni a nie tylko moment gdzie jest bluzganie innych klubow
Cisne wkuwac na mature bo tylko mi dupe zawracacie takimi glupimi postami, Strzalka
glupie to sa twoje posty kretynie...juz nie moge na te debilzmy patrzec..jak bedziesz dalej wkurwial to sie postaram zebys dostal bana..chyba ze jak to sie wczesniej spinales moze chcesz to wyjasnic?? gamoniu widac jaki bedzie wynik twojej matury..
Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/05/2009 22:41
po jaki ciul ''wierni kibice z dzisiejszego mlynu'' przychodza na 7 i probuje cos mowic jeszcze nie znajac przyspiewki albo wolajac ''sandał wróć'' ??
żenada o¶mieszali się tylko... dobrze ze przyszli ci co mieli przyjsc szkoda tylko ze ich nie wygodnili
pozdro i do zobaczenia w Kołobrzegu.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/05/2009 12:44
Na meczu mnie między innymi roz¶mieszyło 2 rzędy pikników na młynie, po prostu szkoda gadać. Według mnie po prostu wczoraj nie powinien być żaden doping bo to tylko nas o¶miesza, a i jeszcze te "sandał wróć", możemy się cieszyć że nie było kibiców go¶ci bo by nas wy¶miali równo.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/05/2009 22:41
po meczu powiem krótko: M. szacunek, że ci sie chciało, bez kitu!!! a my wszyscy musimy sie naprawde mocno ogarniać, oj musimy musimy...!!!!!!!
w czym kurwa tkwi ten problem, że dwa sezony temu w gdańsku robimy masakre, a dzi¶ nic, ale to nic, nie da się poci±gn±ć dłużej?? przecież ludzie aż tak się nie przetasowali w tym czasie..... ogarnijmy się KURWA!!!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/05/2009 01:00
Mam tak± pro¶bę chłopaki. Nie mogłem z różnych powodów 2 lata na mecze jeĽdzić i czy mógłby kto¶ podać mi nowe piosenki które przez te 2 lata się pojawiły a kiedy¶ ich nie było? Bo już od nast. meczu będę chodził
Z góry dzięki.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/05/2009 11:22
Powiem tak - co z tego, że M. ze wszystkich sił nakręca "wyjazdowe" towarzystwo, kiedy na sektorze połowa baranów... Wczoraj okazało się, że im bardziej kolorowo ubrany ziomu¶, tym większy z niego cymbał i leń. Je¶li na Kotwie funkcjonowałaby zasada "za brak aktywno¶ci wpierdol" to ekipa nadzoruj±ca u nas doping od lania po mordach dostałaby zadyszki.
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Powiem tak - co z tego, że M. ze wszystkich sił nakręca "wyjazdowe" towarzystwo, kiedy na sektorze połowa baranów... Wczoraj okazało się, że im bardziej kolorowo ubrany ziomu¶, tym większy z niego cymbał i leń. Je¶li na Kotwie funkcjonowałaby zasada "za brak aktywno¶ci wpierdol" to ekipa nadzoruj±ca u nas doping od lania po mordach dostałaby zadyszki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.