Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/04/2009 12:17
nie wiem czy kto¶ pamięta.. ale już jaki¶ czas temu była u nas ¶piewana przy¶piewka " MKS GOL MKS GOL MKS GOL GOL GOL GOL GOL " może było by warto do niej wrócić można j± ¶piewać długo z zajebistym efektem
nie wiem czy kto¶ pamięta.. ale już jaki¶ czas temu była u nas ¶piewana przy¶piewka " MKS GOL MKS GOL MKS GOL GOL GOL GOL GOL " może było by warto do niej wrócić można j± ¶piewać długo z zajebistym efektem
W ten rytm?
http://www.youtube.com/watch?v=HzAp1akhbkM
wła¶nie tak było ¶piewane pare lat temu jak mnie pamięc nie myli
W ten rytm?
http://www.youtube.com/watch?v=HzAp1akhbkM
Zdecydowanie pamieta i zostalo to juz zauwazone(tak to jest ten rytm).Nie bylo tez kilku innych znanych przyspiewiem(Nie rzucim Pogon, Spiewajmy hej sialala).
http://www.youtube.com/watch?v=duUQsarOqto
Tylko ze zmienic na PORTOWCY.
Nie lepiej by było Sia la la la la HEJ POGOŃ GOL ?
Albo Sialalalalalalalala! Hej MKS!
Kurka, ja wiem, ze robi sie fajnie i jest zajawka, ale tej przyspiewki nie KOPIOWALIBYSMY.My ja po prostu juz wczesniej spiewalismy i dlatego bedzie przypomniana u nas na stadionie, wiec dywagacje nad wersja nie maja racji bytu.
Jesli chcecie rozkminiac, to analizujcie jakies proste melodie z piosenek.Podlozcie jakies slowa.PRZEMYSLCIE czy wprowadzenie w ogole jest mozliwe i dopiero wtedy pochwalcie sie tutaj, a jeszcze lepiej wyslijcie caly pomysl na maila stowarzyszenia,a wtedy na pewno trafi on do odpowiednich osob.
Nie lepiej by było Sia la la la la HEJ POGOŃ GOL ?
Ta piosenka to jest jawne ksero Lecha " hej kolejorz". Jest zdecydowanie wiecej nut nie uzywanych i tego dalej bym sie trzymal !
Co do MKS gol to bylo spiewane juz przed protestem, ktory byl za ptaka. Takze tu o kopii nie ma mowy, a tak jak napisał P., brak jej zostal zauwazony.
Oraz podbijam nowy tekst :
Pogonio kochana,
nadzieja jest w nas
Że się los u¶miechnie
przyjdzie Mistrza czas,
My w Ciebie wierzymy,
dopingiem sławimy
więc walcz z całych sił
wznie¶ się na wyżyny
wtedy zwyciężymy
i sny spełni± się!
Cały Szczecin czeka,
tak od wielu lat
Że się w końcu uda,
Poczuć Mistrza smak
Wszyscy wierni fani,
w Tobie zakochani
Krzycz± jednym tchem
Że się nie poddamy,
póki nie wygramy
Mistrzem MKS
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/04/2009 21:08
Co do nowych przy¶piewek.
10 minut i wykute Fajnie podchodzi pod rytm więc nie ma problemu z zapamiętaniem.
Oby każdy to wykuł to będzie zajebisty ¶piew.
Do ¶rody.
Witam,
na najbliższy mecz przydałoby się może jakie¶ piosenki wydrukować?
je¶li tak to służę pomoc±
Pogonio kochana,
nadzieja jest w nas
Że się los u¶miechnie
przyjdzie Mistrza czas,
My w Ciebie wierzymy,
dopingiem sławimy
więc walcz z całych sił
wznie¶ się na wyżyny
wtedy zwyciężymy
i sny spełni± się!
Cały Szczecin czeka,
tak od wielu lat
Że się w końcu uda,
Poczuć Mistrza smak
Wszyscy wierni fani,
w Tobie zakochani
Krzycz± jednym tchem
Że się nie poddamy,
póki nie wygramy
Mistrzem MKS
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 19/04/2009 08:08
Taka propozycja,z piosenki ``POGON POGON MKS`` mozna zrobic fajna zabawe,najpierw sam spiew, po kilku zwrotkach klaskanie ale powolne z rekoma do gory,po kilku zwrotkach klaskanie ale szybsze i na koniec machanie szalami,w ten sposob piosenka potrwa kilka minut i bedzie urozmaicona na upartego mozna na sam koniec dorzucic skakanie(jak przy walczyku).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.