Odp: Śpiewamy k***a!!! - 23/03/2009 21:36
Dobrze powrócić do tej piosenki, dawno nie była śpiewana. W jesień przez jakiegoś pijanego gościa na młynie, chyba on przypomniał o tej pieśni.
Mam pytanie, czy będą te "nowe" przyśpiewki co były na Żaganiu?
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 24/03/2009 15:42
wg mnie warto byłoby pomyśleć nad stylem zaczynania piosenek, czyli że zaczynają wszyscy razem. np "od szczecina do opola". to raz, dwa trzy i wszyscy zaczynają a nie ze rozkręcający zaczyna "od szczecina..." a później inni kibice sie dołączają "do opola, płynie piosnka, ta wesola" bo na innych sektorach słyszeć zamiast ""od szczecina do opola, płynie piosnka ta wesola..." to słychać tylko "...do opola, płynie piosnka ta wesoła..." mam nadzieje ze kminicie o co chodzi. pozdr.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 28/03/2009 15:57
nie wiedziałem gdzie to wsadzic... moze kogoś zainteresuje:
''Kibice Widzewa po drodze odwiedzili centrum Stargardu (chyba w nocy). Napisy kibiców Błękitnych i Pogoni, które znalazły się w ich zasięgu oka zostały przerobione na widzewskie. Do tego dołożyli jeszcze swoje nowe i centrum Stargardu wygląda jak centrum Łodzi.'' komentarz znaleziony na stronie jakiejs
''Kibice Widzewa po drodze odwiedzili centrum Stargardu (chyba w nocy). Napisy kibiców Błękitnych i Pogoni, które znalazły się w ich zasięgu oka zostały przerobione na widzewskie. Do tego dołożyli jeszcze swoje nowe i centrum Stargardu wygląda jak centrum Łodzi.'' komentarz znaleziony na stronie jakiejs
Chuj im w żydowskie serca ...
FCS pewnie niedługo zajmie się tym
Potwierdzam... W nocy żydowskie kurewki zamalowały prawie całe centrum Stargardu... Ten widok na chwilę obecną to rzeczywiście jest masakra...
A żeby nie odbiegać od tematu, to dlaczego już od tak dawna nie śpiewamy "W pociągu jest tłok, W tramwaju jest tłok..." ?
Potwierdzam... W nocy żydowskie kurewki zamalowały prawie całe centrum Stargardu... Ten widok na chwilę obecną to rzeczywiście jest masakra...
A żeby nie odbiegać od tematu, to dlaczego już od tak dawna nie śpiewamy "W pociągu jest tłok, W tramwaju jest tłok..." ?
heeeej MKS! do boju Pogoń Szczecińska! dwie bramki.....
no kogo byś tam wstawił teraz;] pewnie by sie na upartego kogoś znalazło, ale jednak chyba to nie to samo, Dymkowski i Piotrowski byli zawsze śpiewani z marszu, teraz w tym momencie pewnie by była niezła konsternacja...
w okolicach Warszawy często przystanki na trasach: Katowicka i Krakowska są zawsze bazgrolone przez nich.
Ps.spokojnie mogłeś wrzucić do tego tematu : "Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski" . Dobrze by było gdyby admini przenieśli powyższe posty np. do tego temat bo się robi zbędny OT.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 28/03/2009 17:38
20.W pociągu jest tłok
W tramwaju jest tłok
Kibice na Pogoń jadą
Wtem nagle ktoś wstał
Zaśpiewam ja wam
Piosenkę mą ukochaną
Hej MKS
Do boju Pogoń Szczecińska
Ten mecz wygramy
Kolejny wygramy
I pewny awans już mamy'
I od dawna nie słyszałem ' Pogoń Szczecin gol ' na melodie Labady - to już definitywnie koniec tej przyśpiewki? bo zapowiadała się fajnie, szczególnie przy dużej ilości osób.
I od dawna nie słyszałem ' Pogoń Szczecin gol ' na melodie Labady - to już definitywnie koniec tej przyśpiewki? bo zapowiadała się fajnie, szczególnie przy dużej ilości osób.
Na meczu z Czarnymi Żagań pojawiła się i na pewno pojawi się na następnym meczu
20.W pociągu jest tłok
W tramwaju jest tłok
Kibice na Pogoń jadą
Wtem nagle ktoś wstał
Zaśpiewam ja wam
Piosenkę mą ukochaną
Hej MKS
Do boju Pogoń Szczecińska
Ten mecz wygramy
Kolejny wygramy
I pewny awans już mamy'
Do czasów ekstraklasy trzeba przyjąć tą końcówkę
A czy u nas nie było śpiewane Na dworze jest mrok, zamiast jednego z dwóch pierwszych wersów?
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 29/03/2009 20:32
panowie słyszałem ze ekipa ze Szczecian ma wpaś na mecz chemik:sosnowiec i tez słłyszłem ze na ten meczyk cos sie szykuje police zapraszają trzeba skopac zagłębiu dupy
panowie słyszałem ze ekipa ze Szczecian ma wpaś na mecz chemik:sosnowiec i tez słłyszłem ze na ten meczyk cos sie szykuje police zapraszają trzeba skopac zagłębiu dupy
Ty chyba nietrzeźwy jesteś pisząc tu takie rzeczy ... Pomyśl kurwa co piszesz ...
Post do kasacji... pomysl zanim napiszesz i przede wszystkim zły dział
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.