"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będ±c hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/11/2004 20:08
Doping najlepszy w tej rundzie chociaz zawsze moze byc lepiejcaly czas sporo osob szczegolnie po bokach i u gory 11 i 12 nie spiewa...nowa piosenka cos sie nie przyjelai Duma kiepsko wyszlo.Dobrze ktos zauwazyl ze przy oprawie spiewa tylko kilkanascie osob na sektorze...brawo dla ogarniajacych doping za dobre teksty na Drumlaka.
Napisałem NIEJEDEN 12 - 13 latek.W mojej wypowiedzi nie napisałem, że to wła¶nie JA dopinguje lepiej niż niejeden 20 kilku latek...więc przeczytaj ze 2 razy tekst zanim go zaczniesz komentować.....pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2004 01:14
Jesli twierdzicie że ¶piewnik to dobry pomysł to chyle czoła i odemnie jest 100 jak będzie mało zrobi się więcej tylko komu to przekazać
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2004 15:54
Kurde tylko jak spiewalismy "Hej MKS..." to mam wrazenie lissek, ze w naszym otoczeniu to tylko my we 2 spiewalismy a reszta sie patrzyla na nas jak na niewiadomo kogo...
Teraz to się wkurwiłem. Na 12, na schodach stoję ja i ¶piewam (a ostatnio nawet miałem mikrofon)!! Mam na to poważnych ¶wiadków, których proszę o potwierdzenie
he ja stalem kolo schodow od 12 i to samoa czulem mylsem ze nie ta piesn spiewam Wiec UCZYMY SIE UCZYMY
Teraz to się wkurwiłem. Na 12, na schodach stoję ja i ¶piewam (a ostatnio nawet miałem mikrofon)!! Mam na to poważnych ¶wiadków, których proszę o potwierdzenie
Ja chyba kojarzę to było jak patyk poszedł...się odlać - megafon mi się na barku zatrz±sł i musze przyznać ze masz warunki do tej roboty
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liż± się po dupach, to progresu nie ma.
he ja stalem kolo schodow od 12 i to samoa czulem mylsem ze nie ta piesn spiewam Wiec UCZYMY SIE UCZYMY
Ja chyba kojarzę to było jak patyk poszedł...się odlać - megafon mi się na barku zatrz±sł i musze przyznać ze masz warunki do tej roboty
Patyk stajesz sie strasznie medialna osóbka
Kazdy twoj ruch na meczu jest rejstrowany
Chyba masz swoich fanow
Gdzies cos jeszcze o twej czapce czytalem
Patyk stajesz sie strasznie medialna osóbka
Kazdy twoj ruch na meczu jest rejstrowany
Chyba masz swoich fanow
Gdzies cos jeszcze o twej czapce czytalem
Oj ma fanow. Niektorzy juz sie szykuja zeby go zastapic...
no raczej nie bylem sie odlac ...ale niewazne...heheh
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.