Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/01/2009 19:54
co do naszego hymnu, słowa sa oka, melodia również tylko to powolne tempo jest moim zdaniem trochę hamulcem żeby wszyscy ( więcej osób niż tylko młyn) może by kto¶ jak±¶ żwawsz± wersje stworzył tak dla porównania i przetestowania??
ps. ja potrafiłem tylko zwiększyć speeda odtwarzania w winampie jest szybciej ale i smiesznie bo sie glos zmienia
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/01/2009 20:23
Może nie do końca trafne porównanie ale czy Mazurka D±browskiego też puszczasz w szybszym tempie? To ma być hymn a nie kawałek dobry do tańców na baletach!
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/01/2009 21:08
mi nie chodzi o jaks profanacje ale tak wolno to nigdy (oby nie) nie bedzie tak jak bysmy chcieli, ja np. z takim powolny "¶piewaniem" sobie nie radze, i zapewne jeszcze wiele osób.
ps. a co do Mazurka to jest akurat szybki i konkretny i zachecajacy do spiewania, a to ze zaproponowalem zeby ktos w miare mozliwosci/umiejetnosci nadal naszemu troche wiecej energi poprzez szybsze tepo i to chyba nic zlego??
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 24/01/2009 18:26
Wszystko ok wporzo hymn ważny ;] Ale wydaje mi się że bardziej powinni¶my sie tu skupić na oprawie i frekwencji bo to najbardziej kuleje gdy to wszystko będzie ok możemy my¶leć o brzmieniu hymnu itd. Może macie jakie¶ propozycje jak to poprawić...??
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 24/01/2009 19:13
my¶le że MECZ powinien być bardziej rozreklamowany. tak jak to bylo zrobione przed wyjazdem do syfnowca... wszędzie były plakaty i tak powinno być przed każdym meczem u Nas i na wyjezdzie.
może to by pomogło.
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 15/02/2009 23:25
Mógłby kto¶ ze starszych kibiców przypomnieć cały tekst tej piosenki: kesera, sera dzi¶ Pogoń dwa punkty ma - to był chyba refren z tego co mi mówi Ojciec. Z góry dzięki ;]
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 28/02/2009 12:34
Ja sie wypowiem apropo hymnu...
3/4 stadionu nie zna jego tekstu. Mysle, ze fajnie by bylo jak by na niektorych meczach wyswietlanyl on byl na telebimie.
3/4 stadionu nie zna jego tekstu. Mysle, ze fajnie by bylo jak by na niektorych meczach wyswietlanyl on byl na telebimie.
O ile się nie mylę, to tekst był wy¶wietlany.
Wy¶wietlany tekst ale chyba słabo widoczny dla wszystkich
O ile się nie mylę, to tekst był wy¶wietlany.
Wy¶wietlany tekst ale chyba słabo widoczny dla wszystkich
A moze przed meczem poprostu polozyc na krzeselkach sektorow kartki z hymnen^^
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 28/02/2009 22:59
Tekst leci na telebimie ale jest słabo widoczny na sektorach 1-6. Raz tam usiadłem jak nie było dopingu na 12 i nie do¶ć że czcionka ma chude literki to jeszcze chyba najmniejszy rozmiar wybrali.
faktycznie długi i skomplikowany tekst ....brak słów
Ja znam hymn od jego premiery uczyłem się przed meczem Pogoń-Stal ale napisałem swoje zdanie na temat wy¶wietlanego tekstu który miałby ułatwić ¶piewanie hymnu każdemu na stadionie a tak chyba nie jest.
faktycznie długi i skomplikowany tekst ....brak słów
Ja znam hymn od jego premiery uczyłem się przed meczem Pogoń-Stal ale napisałem swoje zdanie na temat wy¶wietlanego tekstu który miałby ułatwić ¶piewanie hymnu każdemu na stadionie a tak chyba nie jest.
nie w±tpię, że Ty akurat znasz, to że pisałem pod Twoim postem nie znaczy że "do Ciebie". napisałem swoje zdanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.