Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 04/06/2008 21:32
na Polska-Grecja również była puszczana no tekst i muza tak pod Discopolo podchodzi ale ogólnie nuta wła¶nie jak napisałem nastrojowa
pozdrawiam.
Jeszcze moja propozycja jest:
Wisła z hu*a wytrysła
nawet pan zdzisław pier***i odre widzisław
zamilcz, bo widze ze wczesnijsze proby zwrocenia ci uwagi nie dzalaja
poza tym w twojej sygnaturze jest blad, popraw go jak chcesz byc portowiec, to tyle
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 13/07/2008 08:52
Ta piosenka Eintrachtu jest z filmu ..." Pippi Langstrumpf " i wcale nie jestem pewien czy by się nie przyjęł± - szczególnie, że dużo zgredów zna te melodię
W zwi±zku z rozpoczynaj±cym się sezonem Stowarzyszenie Portowcy podjęło się akcji poprawienia dopingu podczas spotkań rozgrywanych na stadionie im. Floriana Krygiera. Pierwsza okazja już podczas meczu z Zawisz± Bydgoszcz.
Swój przyjazd w sporej liczbie zapowiedzieli jego kibice, którzy zamówili 600 biletów. Dlatego w sobotę zapraszamy do młyna wszystkich kibiców (przede wszystkim tych starszym stażem), którzy chc± wspomóc nasz± drużynę gor±cym dopingiem przez pełne 90 minut. Jednym z elementów poprawy jako¶ci dopingu będzie nauka ¶piewania nowopowstałego hymnu „My Portowcy”. Pokażmy siłę gardeł granatowo-bordowych fanów. Wszyscy do młyna!
Bez wgledu na pogode, jutro wszyscy na mlyn! Brac kumpli, znajomych i znajomych znajomych. Widzimy sie na 12-stce
Miło¶ć do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo nasz± nadziej±...
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 17/08/2008 12:04
A ja zadam pytanie o ktorym jeszze chyba nie bylo nigdy dyskusji.
Moze by wprowadzic u nas jakos przerobiona "Piesn o malym rycerzu", ktora rewelacyjnie sprawuje sie na siatkowce...?
A ja zadam pytanie o ktorym jeszze chyba nie bylo nigdy dyskusji.
Moze by wprowadzic u nas jakos przerobiona "Piesn o malym rycerzu", ktora rewelacyjnie sprawuje sie na siatkowce...?
W mie¶cie Białystok,
W tym w którym żyję,
Oddałem serce drużynie.
Ref: Wstań, unie¶ barwy,
Wsłuchaj się w słowa,
Pie¶ni o Mej Jagiellonii. - 2x
Moja drużyno,
Ma ukochana,
Pokonasz dzisiaj rywala.
Ref (2x): Strzelisz 3 bramy,
I znów wygramy,
Klubie Ty Nasz ukochany! - 2x
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 18/08/2008 23:49
A ja z kolei mam pytanie dlaczego przy pozdrowieniach Legii ¶piewamy "C C CWK.." co najmniej 3x jedeen za drugim..moim zdaniem powinno byc raz a na konkrecie(Legia tak spiewa) bo te ostatnie dwa to jak flaki sie ci±gn±..Ot takie spostrzeżenie ;]
Pzdr.
A ja z kolei mam pytanie dlaczego przy pozdrowieniach Legii ¶piewamy "C C CWK.." co najmniej 3x jedeen za drugim..moim zdaniem powinno byc raz a na konkrecie(Legia tak spiewa) bo te ostatnie dwa to jak flaki sie ci±gn±..Ot takie spostrzeżenie ;]
Pzdr.
chyba chodzi o to zeby miec swoj wlasny-szczeciński styl...a to ze kolejne dwa powtorzenia sa takie a nie inne to wina ¶piewaj±cych...
Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.