witam. wlasnie tv ogladalem i tych czechow pokazywali...tak sobie wlasnie pomyslalem, moze by to dało jako¶ przerobić na przy¶piewke? pierwsza częćs refrenu by mogła być ¶piewana a druga np. lalala z klaskaniem, albo co¶. napewno by mogło być ¶piewane długo, gło¶no, no i pewnie jeszcze nikt w Polsce o ile nie na¶wiecie nie ma nic takiego chodzi oczywi¶cie o tego jozina z bazin jakby ktos nie znał, oto link:
http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w
a o to moja propozycja słów do naszej przy¶piewki, fakt ze jest niedostkonałe, lecz pisane na prędce. gdyby sie to bardziej ogarnietym osobom spodobalo, moga same ulozyc jakis text, b±dĽ sam moge pomyslec nad czyms bardziej ambitnym.
Pogoń Szczecin dla nas ukochana,
Pogoń Szczecin, jest niepokonana
Pogoń Szczecin, już na całe życie,
Pogoń Szczecin, o zmierzchu i o ¶wicie!
lalalalalala lalalalala 2x(z klaskaniem)
mozna to zez spiewać na dwie strony, np. 11 Pogoń Szczecin, a 12 reszte wersu. lalala i klaskanie wszyscy razem.
tak to widze, pzdr! tylko MKS
Czemu nie wrócimy do I will survive po strzeleniu bramki? zawsze fajnie to wychodziło
Bo to ptakowe była o tym dyskusja już
ano ptakowe ale trzeba wykminić co¶ innego, co powodowało by taki klimat, bo wbrew pozorom czasem brak mi marszu tryumfalnego na wyj¶cie i I will survive po bramce
Czemu nie wrócimy do I will survive po strzeleniu bramki? zawsze fajnie to wychodziło
ano ptakowe ale trzeba wykminić co¶ innego, co powodowało by taki klimat, bo wbrew pozorom czasem brak mi marszu tryumfalnego na wyj¶cie i I will survive po bramce
też jestem za I will survive, co z tego że było Ptakowe ?, ale klimat był i to porz±dny po strzeleniu bramek, jestem ZA!
też jestem za I will survive, co z tego że było Ptakowe ?, ale klimat był i to porz±dny po strzeleniu bramek, jestem ZA!
no mnie też się podobało, przypominało mi klimat z dożynek u mnie na wsi
a ja na wyjscie widziałbym ten kawałek(Od 0:04).Jest sam w sobie za mocny a do tego jeszcze podrywa do boju!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=cdEX28oXtXU
nie no to już przesada, nie rozumiecie że na wej¶cie musi być co¶ specialnego
no wlasnie dlatego piosenka Clinta Mansella jest bardzo specjalna,nie dosc ze kultowa to naprawde fajne brzmienie...chyba FC Burnley puszcza na wejscie ta piosenke i znakomicie to wychodzi ,radze przyjrzec sie temu blizej poki reszta klubow tego niema..
a ja na wyjscie widziałbym ten kawałek(Od 0:04).Jest sam w sobie za mocny a do tego jeszcze podrywa do boju!!!
no wlasnie dlatego piosenka Clinta Mansella jest bardzo specjalna,nie dosc ze kultowa to naprawde fajne brzmienie...chyba FC Burnley puszcza na wejscie ta piosenke i znakomicie to wychodzi ,radze przyjrzec sie temu blizej poki reszta klubow tego niema..
Zgadzam się, kawałek jest wręcz idealny na wej¶cie piłkarzy (zwłaszcza ta szybsza końcówka). Je¶li mnie słuch nie myli, to jest to też motyw przewodni filmów z serii "Piła".
Zgadzam się, kawałek jest wręcz idealny na wej¶cie piłkarzy (zwłaszcza ta szybsza końcówka). Je¶li mnie słuch nie myli, to jest to też motyw przewodni filmów z serii "Piła".
niestety ale nie,piosenka pochodzi z filmu ``Requiem for a dream`` Aronofskiego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.