Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 23/10/2007 18:42
Skoro juz w jakims stopniu udalo sie na zawolanie uaktywniac trybune kryta w dopingu, to mozna by sprobowac skandowania naprzemiennie przez 12 i kryta 'POGOŃ' i 'SZCZECIN'.
Gdy caly stadion probuje krzyczec 'Pogoń Szczecin' razem wychodzi to bardzo nierowno...
Skoro juz w jakims stopniu udalo sie na zawolanie uaktywniac trybune kryta w dopingu, to mozna by sprobowac skandowania naprzemiennie przez 12 i kryta 'POGOŃ' i 'SZCZECIN'.
Gdy caly stadion probuje krzyczec 'Pogoń Szczecin' razem wychodzi to bardzo nierowno...
¦piewamy Wszyscy !!
Zwyięży Dzisiaj Pogoń !!
Zawsze Najlepsza
Nieważne w Której Lidze !!
Najlepszych kibiców !!
Ma nasza Pogon Szczecin !!
Zawsze Wierzymy !!
Ze dzis wygra meczyk !!
lalalallalalala i tylko Pogon Szczecin lalalalalala ...
Napewno nie jest jaka¶ wybitna ale może kto¶ j± udoskonali i stadion pobawi się przy niej ;]
A ja chciałbym zaproponować przy¶piewke pod melodie tego: http://www.youtube.com/watch?v=MeY575iliJw
¦piewamy Wszyscy !!
Zwyięży Dzisiaj Pogoń !!
Zawsze Najlepsza
Najlepszych kibiców !!
Zawsze Wierzymy !!
Ze dzis wygra meczyk !!
Napewno nie jest jaka¶ wybitna ale może kto¶ j± udoskonali i stadion pobawi się przy niej ;]
Jeszcze jakby¶ to sam napisał...patrz komentarze na youtube...
A ja chciałbym zaproponować przy¶piewke pod melodie tego: http://www.youtube.com/watch?v=MeY575iliJw
¦piewamy Wszyscy !!
Zwyięży Dzisiaj Pogoń !!
Zawsze Najlepsza
Najlepszych kibiców !!
Zawsze Wierzymy !!
Ze dzis wygra meczyk !!
Nigdzie nie napisałem że to moje autorstwo. Widzew to ¶piewa ale nie oznacza to że np My nie możemy tego ¶piewać. Może to rozrusza stadion. Moim zdaniem to ciekawa przy¶piewka o ile kto¶ by j± jako¶ udoskonalił ;] Ja tylko zaproponowałem takie zmianki ;]
Nigdzie nie napisałem że to moje autorstwo. Widzew to ¶piewa ale nie oznacza to że np My nie możemy tego ¶piewać. Może to rozrusza stadion. Moim zdaniem to ciekawa przy¶piewka o ile kto¶ by j± jako¶ udoskonalił ;] Ja tylko zaproponowałem takie zmianki ;]
byla juz dyskusja ze pseudokiboli z pod krytej nie rozrusza nawet Sandał...napoczatku byla akcja poprawy dopingu, moze na nowa runde MW znow zaskocza i ogarna kolejna tego typu akcje, a co do spiewki to chcac byc orginalnym to poco wprowadzac to co spiewa Widzew i pewnie inne juz ekipy w Polsce,
pozdro.
¦piewamy Wszyscy !!
Zwyięży Dzisiaj Pogoń !!
Zawsze Najlepsza
Najlepszych kibiców !!
Zawsze Wierzymy !!
Ze dzis wygra meczyk !!
Juz skonczcie z tym,ze ktos cos robi to my tez mozemy. Bylo to juz napisane chyba ze 100 razy w tym temacie, ze jak ktos cos robi/zrobil to u nas tego nie bedzie- i moim zdaniem nie ma co juz o tym dyskutowac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.