Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 16/09/2007 14:49
Przy próbie wł±czenia filmu wyskoczyło mi że tylko dla dorosłych Jeszcze nie ogl±dałem, bo się buforuje ale zastanawia mnie - co Ty tam wrzuciła¶?
Kurwa wez jeden z drugim od niej gadu gadu i sobie tam porozmawiajcie, na chuj rozmywacie temat. Do pani od fotek i filmikow, reszte wrzuc do tematu "wystepy Pogoni w 4 lidze" bo meczowego nie ma.
efekt będzie taki jak na Panathinaikosie ( 11 wyci±ga ręce w góre, kieruje je w stronę 12 i na odwrót )
a ja dodam moja propozycję: Młyn ¶piewa "Cały stadion odpowiada", Młym zapodaje " Ole Ole " stadion odpowiada "Ole Ola" i dalej cały stadion ¶piewa razem
ogólnie pomysł fajny ale końcówka "i dalej cały stadion ¶piewa razem" .. W±tpię, żeby ludzie z krytej sami z siebie doł±czyli się do ¶piewania, chyba że było by tam kilka osób "kompetentnych" żeby ich rozruszać ale pomysł wg mnie wart przemy¶lenia
MOja propozycja: przy "oleole" Zrobic tak aby 11 spiewala "oleole" a 12 odpowiadala "oleola" i wszyscy razem dalej
efekt będzie taki jak na Panathinaikosie ( 11 wyci±ga ręce w góre, kieruje je w stronę 12 i na odwrót )
a ja dodam moja propozycję: Młyn ¶piewa "Cały stadion odpowiada", Młym zapodaje " Ole Ole " stadion odpowiada "Ole Ola" i dalej cały stadion ¶piewa razem
ogólnie pomysł fajny ale końcówka "i dalej cały stadion ¶piewa razem" .. W±tpię, żeby ludzie z krytej sami z siebie doł±czyli się do ¶piewania, chyba że było by tam kilka osób "kompetentnych" żeby ich rozruszać ale pomysł wg mnie wart przemy¶lenia
Szczerze mówi±c ciężko jest tych pod kryt± rozruszać . Ostatnio próbowali¶my w pare osób ¶piewać pod kryt± , ale niestety ¶piewali¶my tylko my i jaki¶ kole¶ pijany , tam jest potrzebny kto¶ o takich predyspozycjach jak Sandał .
MOja propozycja: przy "oleole" Zrobic tak aby 11 spiewala "oleole" a 12 odpowiadala "oleola" i wszyscy razem dalej
Szczerze mówi±c ciężko jest tych pod kryt± rozruszać . Ostatnio próbowali¶my w pare osób ¶piewać pod kryt± , ale niestety ¶piewali¶my tylko my i jaki¶ kole¶ pijany , tam jest potrzebny kto¶ o takich predyspozycjach jak Sandał .
Sandal tez probowal, na poprzednim meczu, ale nie udalo mu sie rozruszac tych pseudokibicow
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 20/09/2007 18:22
Troche wroce do tematu nowych piosenek i oto wpadlem dzisiaj na taki pomysl, ze fajnie by bylo wymyslic jakas przyspiewke o Pogońi do piosenki Scooter - How Much Is The Fish, od 2:35 minuty zaczyna sie fajne rytmiczne spiewanie na na na na na .... itp i mozna by bylo z tego fajna przyspiewke utworzyc(z klaskaniem najlepiej by to brzmialo), mysle ze to by bardzo fajny efekt na stadionie dalo moznaby przemyslec to, o ile komus sie chce
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/09/2007 12:14
doping coraz lepszy to na pokrzepienie serc zreszta tez fajne melodie 7-8 minuta
http://pl.youtube.com/watch?v=yjVKu394xMU&mode=related&search=
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/09/2007 15:44
Mam pewna propozycje byc moze rozpatrywana juz kiedys no ale porozpatrujemu ja jeszcze raz. Jak na Pogoni pan o bebnba wybija ten rytm co sie klaszcze 4 razy miedzy odglosami z bebna trzymajac rece w gorze i na koncu jeszcze klask klask Pogoń, mam nadzieje ze wiemy o chodzi to moze by tak zamiast tego <klask><klask> miedzy bebnem krzyczelibysmy Pogoń.
pozdro.
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 22/09/2007 19:44
phoenix rozumiem, że ten pomysł naszedł Cię po obejrzeniu Korona - Legia, Ci pierwsi wła¶nie tak robili we wczorajszym meczu, wychodziło całkiem zno¶nie.
nic z Pogoni± się nie stało
choć niewiele brakowało
wielu ludzi przy niej wytrawało
teraz wyżej gnamy ¶miało
pasowało by ¶piewane na zmiane ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.