Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 03/09/2007 18:21
pomysł dobry z tymi osobami pod dachem ale niewierze żeby Ci z pod dachu byli chętni do uczenia sie nowych przy¶piewek
najlepiej będzie jak my z 12 damy z siebie wszytko
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
taaa
" nie wpierdalac slonecznika tylko kurwa z calej pizdy jedziemy.."
heh ziomek pomysl znim napiszesz moze jeszcze spiewnik bedziesz korygowal na "wersje oficjalna"??
zawsze i wszedzie milicja nielubiana bedzie??
hehe
a wracajac do tematu
dobry efekt byl jak kilku ogarnietych podchodzilo pod "prawa strone" to tez sie ruszalo cos bo jak ich nie bylo to miernota ale kryta zajebiscie
i wielki wielki plus za kilka (nascie?) minut "ole ole ole ola" (dawno tak dobrze sie nie bawilem ) w pierwszej polowie i "dzi¶ zgodnym..." w drugiej
za to lubie wyjazdy calkiem inna jakosc dopingu i brak dzieci D
ja tez mam 15 lat, i 2 dni po meczu ciezko mi sie mowi, a mysle ze kolega mial na mysli dzieci ktore maja 8-12 lat i ktorych na piekielku jest dosc duzo
Nie łatwiej by było dać mikrofon rozkręcaj±cemu i go pod nagłosnienie na stadionie podpi±ć? Kiedy¶ na któryms meczu pamiętam tak było.
taaa
" nie wpierdalac slonecznika tylko kurwa z calej pizdy jedziemy.."
heh ziomek pomysl znim napiszesz moze jeszcze spiewnik bedziesz korygowal na "wersje oficjalna"??
zawsze i wszedzie milicja nielubiana bedzie??
hehe
a wracajac do tematu
dobry efekt byl jak kilku ogarnietych podchodzilo pod "prawa strone" to tez sie ruszalo cos bo jak ich nie bylo to miernota ale kryta zajebiscie
i wielki wielki plus za kilka (nascie?) minut "ole ole ole ola" (dawno tak dobrze sie nie bawilem ) w pierwszej polowie i "dzi¶ zgodnym..." w drugiej
za to lubie wyjazdy calkiem inna jakosc dopingu i brak dzieci D
może nie na cały stadion a tylko na łuk, jako¶ na żylecie nie przeszkadzało jak Staruch przeklinał a przypomne że tam jest nagło¶nienie na całej długo¶ci(tylko że tam kibice sami sobie te nagło¶nienie założyli) ! aaa i na żylete nie przychodzi tylko ¶piewaj±ce towarzystwo szczególnie na skrajnych sektorach!
Mi sie wydaje ze narazie jest niepotrzebna. (choć niektórzy mog± sie z tym nie zgodzić) Uważam tak ponieważ teraz gdy jeste¶my w IV lidze to wła¶nie ci młodsi kibice powinni sie uczyć wszystkiego od starszych stażem kibiców na naszym młynie. Teraz jest okres żeby sie większo¶ć ze sob± zapoznała, razem dopingowała by zbiegiem czasu w coraz wyższych ligach stanowić zwart± i siln± grupę na naszym młynie.
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 04/09/2007 10:37
ja jestem za selekcja ale na troche innych zasadach
od 12-14 roku zycia ale poza tym to ze ktos ma 28 i wyglada na 36 to nei znaczy ze moze wejsc
jak nie spiewa tylko wpierdala slonecznik to won i niekoniecznie od razu ale wystarczy nakrecic dwa trzy filmiki na meczu jak sie opierdalaja i na nastepny mecz ci nei maja wstepu na sektor
dziewczyny niekoniecznie tak rygorystycznie jak w zeszlym sezonie
jest wiele ktore glosniej sie drze niz niejeden facet
ja jestem za selekcja ale na troche innych zasadach
od 12-14 roku zycia ale poza tym to ze ktos ma 28 i wyglada na 36 to nei znaczy ze moze wejsc
jak nie spiewa tylko wpierdala slonecznik to won i niekoniecznie od razu ale wystarczy nakrecic dwa trzy filmiki na meczu jak sie opierdalaja i na nastepny mecz ci nei maja wstepu na sektor
dziewczyny niekoniecznie tak rygorystycznie jak w zeszlym sezonie
jest wiele ktore glosniej sie drze niz niejeden facet
Zdanie z cytatu Dominika -jak nie spiewa tylko wpierdala slonecznik --- je¶li chodzi o takie osoby na młynie to cię popieram bo 11-stka i 12- jest od dopingowania a nie od siedzenia. Pozdro.
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 04/09/2007 11:26
W I i w II lidze byłem za selekcj±, ale teraz jest to zbędne.. jednakże jak ona była to przynajmniej nie przychodzli ludzie ze ¶wiadomo¶ci± że bed± je¶ć "słonecznik", o którym tak dyskutujecie. Innym argumentem na brak selekcji jest frekwencja.. teraz i tak przychodz± w większo¶ci ludzie, którzy wiedz± co robić na #12.
A co do sektorów pod dachem.. Je¶li kto¶ nie zauważył to podczas opraw jest tam sporo jak to okreslił kto¶ ogarniętych ludzi, i doping jest wtedy tam nadzwyczaj dobry. Za to nie możecie wymagać np. od MW żeby tam stali cały mecz.. i tak już im brakuje r±k do pracy, której jest czasem nie mało..
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 07/09/2007 00:02
Pozwole sobie wtr±cić słówko na temat ¶piewania na krytej.Mianowicie Ziomu¶ który siedzi (stoi) w sektorze nr 6 koło barierek ma kilka jakby to okreslic swoich momentow w meczu. Jego specyficzny głos i niektore teksty powoduj± że nawet piknik z "rodowodem" wyrzuca slonecznik i sie drze!!Gdyby z nim ponawijac żeby swoje "momenty" miał czę¶ciej to była by dobra zabawa!Młyn sie podł±cza i i jest ok !.Reasumuj±c, żeby ruszyc ludzi z sek. 4,5,6 potrzeba...wlasnie tego typa, ludzie go kojarz± i bed± z nim ¶piewać!!!To jedyny kandydat-moim zdaniem...
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 07/09/2007 00:06
Problem w tym ze kryta z mlynem sie nie slysza i nawet jak kryta podchwyci to co spiewa mlyn to mlyn zaraz konczy i lipa z tego wychodzi albo jest tak mega nierowno ze zal dupe sciska
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.