Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 26/08/2007 21:48
Panowie, to nie jest temat gdzie po raz 100tny dajemy linki do jakichs filmikow i ukladamy slowa. Uczcie sie tych 4 ¶piewek i nic juz nie kombinujcie.
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 26/08/2007 21:53
Z tego co ja wiem na pewno,to przywiozł to z Chicago,probował to kilka razy zaszczepic na naszym stadionie,ale mu nie wyszło. Nie wiem,czy dalej obserwowaliscie historie tej przyspiewki? Była u nas wisła,usłyszeli,i teraz bawia sie z nia na kazdym meczu,i to z zajebistym efektem. Jebac maruderow
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 26/08/2007 21:54
mysle tez ze kibice z wieksza moca mogliby podrzucic to v-ce tam duuzo osob zaglada, a jak by vka umiescila to jako newsa to na bank zainteresowanie bylo by wieksze(na forum na vce sa nowe spiewki juz)
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 27/08/2007 06:55
Olympiakos nie bedzie wprowadzany, poniewaz jest juz spiewany na innych stadionach w Polsce. A adminow prosilbym o wyczyszczenie tematu ze wszystkich zbednych postow
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 27/08/2007 18:49
Jak dlla mnie melodia z big big world jest troszke za wolna i taka usypiaj±ca! Lambada jest gitara chociaz my¶le że ta druga czesc jest niepotrzebna,oni tez spiewaja tylko poczatek!Wydaje mi sie że piosenki powinny być raczej z krótkim tekstem i łatwym tak żeby cały stadion mógł sie podł±czyć bo w±tpie że zwykli kibice np. pod kryt± i starsi będ± pamiętać cały tekst i tak samo bedzie z innymi którzy zapełni± trybuny z jakiej¶ tam okazji(ważny mecz).Przykładem niech bed± piosenki Lecha(chorwackie i ta gdzie tekst zaczyna sie na "za Lechem przemierzamy cały ¶wiat...). Krótkie,łatwy tekst,klaskanie i chłopaki mieli swoje 5 minut w tamtym sezonie!Widzew też ma np. Broendby i też fajnie im to wychodzi.
pozdro dla wszystkich.
Ostatnio edytowany przez: Kicek, 27 sierpnia 2007, 19:24 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 27/08/2007 20:25
Tak przy okazji, proponowałbym czętrze ¶piewanie " Hej sialalala,... Pogoń szi¶ trzy punkty (...)" Bo fajna jest pioseneczka, łatwa do zapamietania i może przy czętszym ¶piewaniu reszta stadionu się w końcu wł±czy.
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już...
NA NA NA NA NA NANANANA NA NA NA NANANA razy 2
HEJ POGON SZCZECIN NA NA NA NA NANAANA tez razy 2, zaczynamy wolno a potem coraz szybciej,klaszczemy i podskakujemy
Mysle ze takie melodie ktore napewno wszyscy znaja beda lepiej krecily pozostalych kibicow
Pozdro
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 27/08/2007 23:11
warto jeszcze przypomnieć sobie o piosenkach, które dawno nie były ¶piewane
Ole ole ole ola i Tylko Pogoń, Pogoń szczecińska
O mój MKSie ..
Pogoń Gol ale ale .. ( było próbwane chyba ostatnio na Pogoni Nowej )
i jeszcze w tamtym sezonie było Emkaeess gol , Emkaeess gol Emkaeess gol gol gol gol gol ...
Odp: ¦piewamy Ku**a cz.II !!! - 28/08/2007 09:27
Moim zdaniem olimpiakos powinien byc w repertuarze!!!!!!Bior±ć pod uwage powiedzmy kilkanascie tysiecy ludzi na meczu...i nauczenie ich spiewania tego numeru byloby zajebicho!!!Ale po co dobrze sie bawic przy takim dopingu przeciez inni juz tak spiewaj±...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.