Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/07/2007 21:43
Bardzo romantyczny song , który nastraja nostaligicznie i zmusza do głebokich refleksji. Aż łezka w oku się zakręciła. Gratulacje dla autorów...
A swoj± droga to spierdalaj antoni.
Mówicie że jeste¶my rasistami, mówicie że jeste¶my faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał by¶ by twój syn chodził w turbanie? czy chciał by¶ by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał by¶ by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Słowa niezłe, ale ogólne wykonanie jakie¶ takie niezbyt... :/ A tak swoj± drog±, skoro Ptak odszedł, to po co go sobie ci±gle przypominać? Co się stało to się nie odstanie! ¦piewali¶my cały sezon "Niech się goni Ptak Antoni" i już wystarczy...
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/08/2007 09:23
podczas sobotniego meczu było ¶piewane: "W IV lidze czy nie ja i tak kocham Cię bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS" po mojemu to tak dziwnie brzmi w IV lidze bardziej by pasowało w I lidze bo wygl±da na to że IV liga jest dla nas szczytem marzeń co wy na to??
Id±c tym tokiem my¶lenia nigdy nic nowego nie wprowadzimy...
"Dzi¶ zgodnym rytmem...", "Do Boju...", "Nasza ... najlepsza w Polsce jest" - przy¶piewki ¶piewane przez przynajmniej kilka klubów w Polsce, a pomimo tego i tak je wałkujemy...
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Niby prawda ale te piosenki były wprowadzane tak dawno, że roztrz±sanie kto je pierwszy wprowadził byłoby bez sensu...lepiej wymy¶lić co¶ swojego Ale mimo wszystko brawo za pomysł.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/08/2007 00:54
Siadaj±c do tego, nie miałem wiedzy, iż jest to ¶piewane przez inne ekipy... No cóż, zbesztali¶cie mnie, odebrali¶cie troche rado¶ci, trzeba by poszukac czego¶ innego.. ;-))
Pozdrawiam, PoGo.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Siadaj±c do tego, nie miałem wiedzy, iż jest to ¶piewane przez inne ekipy... No cóż, zbesztali¶cie mnie, odebrali¶cie troche rado¶ci, trzeba by poszukac czego¶ innego.. ;-))
Pozdrawiam, PoGo.
brawo za takie podejscie, oby takich osob jak najwiecej Mamy IV lige chcemy z wielkim hukiem wejsc towyzszych lig wiec jakies nowe przeboje mile widziane, moze zacheca wiecej osob do dopingu
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 26/08/2007 13:20
"O nasz...my wierzymy" - to jest dobra spiewka, ktora mozna spiewac dlugo i ladnie. Problem tkwi w tym, ze u nas nie wiedza jak to spiewac, Sandał sam chyba do końca nie wie jak to ma i¶ć. Mozna na nastepnym meczu pocwiczyc przeciaganie przy "myyyy wieerzymyyy"
"O nasz...my wierzymy" - to jest dobra spiewka, ktora mozna spiewac dlugo i ladnie. Problem tkwi w tym, ze u nas nie wiedza jak to spiewac, Sandał sam chyba do końca nie wie jak to ma i¶ć. Mozna na nastepnym meczu pocwiczyc przeciaganie przy "myyyy wieerzymyyy"
strasznie mi sie to z Lechem kojarzy, oni maja
My wierzymy tylko w KKS tylko Lech Kolejorz gola gola,
A więc najwyższy czas, żeby ogarn±ć się z dopingiem.
Niżej podane s± 4 nowe pie¶ni i melodie pod jakie będ± ¶piewane na najbliższym meczu.
Wam nie pozostaje nic innego jak kleić tekst do głowy i w ¶rodę jedziemy wszyscy razem !!
Dzi¶ na cały ¶wiat,
my ¶piewamy tak,
w naszych sercach jest,
tylko eeemkaees,
i choć ciężki czas,
wiara jest wci±ż w nas,
w naszych sercach jest,
tylko eeeemkaees
lala la la la lala la la la lala la la la tylko eeeeemkaaes
lala la la la lala la la la lala la la la tylko eeeeemkaaes
3. JEDZIE POCIˇG ZDALEKA ( To zna każdy )
Nic nie robić, nie mieć zmartwień
chłodne piwko w cieniu pić
I na Pogoń, zawsze chodzić
na Jej każdym meczu być
Tu w Szczecinie, na wyjezdzie
z setek bramek cieszyć się
Kibicować, dopingować
¶piewać dla niej kocham Cię
Kiedy trzeba - herbu bronić
to za Pogoń w mordę dać
Oddać życie, za t± miło¶ć
robi tak Szczecińska brać!
lalalalalala x4
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.