nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 20/05/2007 19:32
może teraz z GKS (ostatni mecz w eksktraklasie, na co najmiej 2 sezony) pokarzemy na co nas stac ?? chodzi o doping oczywiscie, zeby ten meczy byl pamietny na te (być może) pare lat bycia poza 1 liga ??
to jest taka moja propozycja.
Ostatnio edytowany przez: phoenix, 20 maja 2007, 20:01 [1 raz(y)]
może teraz z groclinem (ostatni mecz w eksktraklasie, na co najmiej 2 sezony) pokarzemy na co nas stac ?? chodzi o doping oczywiscie, zeby ten meczy byl pamietny na te (być może) pare lat bycia poza 1 liga ??
chyba co¶ Ci sie pomyliło bo ten mecz jest na wyjeĽdzie..a u siebie ostatni raz gramy z GKS'em
kurwa!!!!!
Dyskobolia
GKS
a nie jakies grocliny i inne boty
dobra wez wyluzuj..... do kasacji..
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 20 maja 2007, 20:58 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
może teraz z groclinem (ostatni mecz w eksktraklasie, na co najmiej 2 sezony) pokarzemy na co nas stac ?? chodzi o doping oczywiscie, zeby ten meczy byl pamietny na te (być może) pare lat bycia poza 1 liga ??
chyba co¶ Ci sie pomyliło bo ten mecz jest na wyjeĽdzie..a u siebie ostatni raz gramy z BOT'em
chyba co¶ Ci sie pomyliło bo ten mecz jest na wyjeĽdzie..a u siebie ostatni raz gramy z BOT'em
kurwa!!!!!
Dyskobolia
GKS
chyba co¶ Ci sie pomyliło bo ten mecz jest na wyjeĽdzie..a u siebie ostatni raz gramy z GKS'em
kurwa!!!!!
Dyskobolia
GKS
dobra wez wyluzuj..... do kasacji..
co wyluzuj... naucz sie pisac gamoniu
dzieki ze mnie oswieciles ale mozna troche spokojniej.. nie wiem co bym bez twoich rad zrobil......ta dyskusja juz chyba nie w temacie.... do kasacji te posty
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 20 maja 2007, 20:58 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie ¶wiat!" - J. Piłsudski
no tak ale chodzi mi tu tylko o doping(bot musi wygrac jak chce byc mistrzem)
Po pierwsze: wcale nie będzie musiał jeżeli w przedostatniej kolejce Zagłębie straci punkty.
Po drugie: dopingu i tak nie będzie.
Po trzecie: przed momentem pisano by szanować nazwy drużyn, a Ty dalej swoje. Bełchatów to nie żaden BOT, tylko GKS!
czy ty czytasz co do Ciebie pisza
co to jest bot?
dopingu nie bedzie dopoki beda grac czarnuchy.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
dla kogo ty chcesz prowadzic ten doping? Bedzie ci lepiej jak na koncu meczu jakis tam tinga czy otawio podziekuje ci za doping(i tak nic nierozumieja) po jak zwykle przegranym meczu? Malpy juz maja wylozone i zarezerwowane bilety wiec won!,ich i nas to gowno obchodzi...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/05/2007 13:31
ja pierdole nie mozecie powiedziec ze poprostu nie i koniec tylko odrazu jakies kurna pretensje ze cos powiedzialem/napisalem, a poza tym bede mowil jak bede chcial bo nigdzie nie jest napisane ze kurna trzeba mowic GKS a nie bot;/
ja pierdole nie mozecie powiedziec ze poprostu nie i koniec tylko odrazu jakies kurna pretensje ze cos powiedzialem/napisalem, a poza tym bede mowil jak bede chcial bo nigdzie nie jest napisane ze kurna trzeba mowic GKS a nie bot;/
To chyba niezly z Ciebie ptakofan skoro nie wiesz ze powinno sie miec jakis szacunek do innych ekip...Rozumiem ze Ty nie jestes za Pogoni± tylko za "CH pTAK"?
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.