Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/03/2007 20:19
ciekawe kiedy doczekamy się czasów kiedy bedziemy mogli wykrzykn±ć nazwisko gracza Pogoni.BO teraz to niemozliwe gdyz brazylijczycy maj± za dużo imion i pseudonimy, których kibice i tak sie nie naucz± bo wkrótce i tak ten skład odejdzie... Tak jak kiedy¶ z numerm 10 Robert!!! ... (kibice) DYMKOWSKI. to były czasy pozdro all
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/03/2007 06:50
wczesniej na zakonczenie rundy jesiennej tamtego sezonu jakos pod koniec chyba w 85 minucie Edi zdobyl swoja druga bramke z glowki w meczu i sie rozlegl ryk na krytej Edi Edi Edi. a na pucharze ekstraklasy nie bylem nie mialem czasu.. wiec mialem prawo nie wiedziec...
ciekawe kiedy doczekamy się czasów kiedy bedziemy mogli wykrzykn±ć nazwisko gracza Pogoni.BO teraz to niemozliwe gdyz brazylijczycy maj± za dużo imion i pseudonimy, których kibice i tak sie nie naucz± bo wkrótce i tak ten skład odejdzie... Tak jak kiedy¶ z numerm 10 Robert!!! ... (kibice) DYMKOWSKI. to były czasy pozdro all
hehe teraz sa inne czasy, wszystko sie pozmienialo. Przynajmniej narazie nie widze ani jednego "Portowca" ...
Hooligans - Ballada o Pogonii!
Macie tutaj cos, czego na necie juz raczej znalezc nie mozna, lezalo u mnie na cd jakies poltora roku~
Teraz sie odnalazlo, tytul pozostawiam oryginalny takim jakim go znalazlem
Macie tutaj cos, czego na necie juz raczej znalezc nie mozna, lezalo u mnie na cd jakies poltora roku~
A to nie jest kawałek w wykonaniu Quo Vadis?
jest. Dla tych co mysla,ze to cos innego to pisze to jest w ich wykonaniu "Dzis zgodnym rytmem" swoja droga fajnie wolno to jest wykonane
jest. Dla tych co mysla,ze to cos innego to pisze to jest w ich wykonaniu "Dzis zgodnym rytmem" swoja droga fajnie wolno to jest wykonane
Tak to jest to Ale pozostawilem to tak jak to znalazlem Nie ma juz raczej tego na necie, wiec wrzucam jak ktos nie ma niech sobie zasssa.
Swoj± drog± pamiętam jak na stadionie kiedy¶ leciały wła¶nie utwory Quo Vadis. Albo jak na prezentacji zespołu osobi¶cie grali ..
Dlatego caly czas trabimy by spiewac to wolno, brzmi o wiele dostojniej prawda?
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Plum: fajnie jakbys gdzies uploadnol te kawalki, na jakiegos rapida czy cus, bylbym wdzieczny.
w teamcie muzyka w HP jest cała płytka bo sam tego szukałem i kto¶ wrzucił
Czasami bywaj± dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głow±, i pod±żać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raĽniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocn± ręke,
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 13/03/2007 19:38
No tak wiem, ale podczas której¶ prezentacji drużyny na WDS (dzisiejszy SDS) też zespół koncertował. Niech mnie kto¶ poprawi o ile się myle, ale wydaje mi się, że tak wła¶nie było.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.