Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
Żeby¶ się nie zdziwił w dniu meczu Do zobaczenia na stadionie.
A skad Ty to wszystko wiesz Power? AA zapomnialem, masz przeciez internet...
Łysy, może jednak wprowadzic jak±¶ now± prost± ¶piewkę któr± by załapała reszta stadionu (co¶ jak "od Szczecina...")? My¶lę, że to mogłoby wyj¶ć tylko na dobre
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/02/2007 13:39
przez tych czarnuchow i tego prezesika cofamy sie w rozwoju....coraz mniej ludzi coraz gorsza atmosfera zadnych nowych przyspiewek,nikomu nic sie juz niechce...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/02/2007 20:28
http://www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/1748.mp32007-02-21)
Chuck Norris i Rambo na tropie 'snajpera'- co prawda nie w temacie ale dobre.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 25/02/2007 00:14
trzeba kurwa sie wziasc do roboty i zaczac kibicowac na meczach a nie jak bylo w tej rundzie odpierdalac maniane. wiem ze to przez chore pomysly pana Ptaka ale to nasz wizerunek na tym cierpi
Ostatnio edytowany przez: Bochen, 25 lutego 2007, 00:23 [1 raz(y)]
trzeba kurwa sie wziasc do roboty i zaczac kibicowac na meczach a nie jak bylo w tej rundzie odpierdalac maniane. wiem ze to przez chore pomysly pana Ptaka ale to nasz wizerunek na tym cierpi
Spoko, dawaj w sobote na mlyn
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
dobra bede a w wtorek na P.E. bedzie cos? czy tak jak bylo na P.E. z lechem? bo nie wiem czy przyjezdzac z Drawska ale pewnie i tak bede Drawsko miasto wierne i oddane
dobra bede a w wtorek na P.E. bedzie cos? czy tak jak bylo na P.E. z lechem? bo nie wiem czy przyjezdzac z Drawska ale pewnie i tak bede Drawsko miasto wierne i oddane
a co jest we wtorek? a ten smieszny pucharek, raczej nie spodziewalbym sie choc ludzie sa jak juz ktos gdzies napisal, wyposzczeni .
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
a co jest we wtorek? a ten smieszny pucharek, raczej nie spodziewalbym sie choc ludzie sa jak juz ktos gdzies napisal, wyposzczeni .
czekamy na mecz z LKS`em wtedy przyjezdzaj z kumplami Do zobaczenia !
czekamy na mecz z LKS`em wtedy przyjezdzaj z kumplami Do zobaczenia !
na LKS ekipa z drawska bedzie na 100% Drawsko miasto wierne i oddane
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.