no to w kwietniu w Warszawie dostaniemy tego pokaz w jaki sposob doping Legii sie zmienił
Niestety nie w kwietniu, a dokładnie 5 maja. A to "niestety" to chyba wszystkich tegorocznych maturzystów.. : Co do samych tych spotkań, naprawde fajna inicjatywa.
co ty gadasz napiszemy 4 maja Polski, wyskoczymy z garniturów i można jechać ;] do Angielskiego w poniedziałek dużo czasu
Nie chcę robić zbędnego offtopa, jednak termin nie podchodzi na maksa, żarty żartami, ale ciekaw jestem czy znajdzie się jaki¶ zawodnik, który zdecyduje się na wypad od Wawy . Jakby tak kolejka była o tydzień póĽniej ahh..
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/02/2007 08:13
Wklejam to do tego tematu. Jak dla mnie najbardziej zajebista przy¶piewka kibicowska jak± słyszałem ...szkoda tylko ze to Lech, ale obejrzeć warto.
tez mi sie podoba bardzo rytmiczna piosenka duzy efekt daje beben dzieki ktoremu podkreslane sa słowa w pisence i te klaskanie. widac ze sa zgrani konkretnie.
tez mi sie podoba bardzo rytmiczna piosenka duzy efekt daje beben dzieki ktoremu podkreslane sa słowa w pisence i te klaskanie. widac ze sa zgrani konkretnie.
szkoda tylko ze autor w tym nie zamiescil hymnu u nas jak spiewalismy razem z Legia w rocznice powstania warszawskiego.... do dzisiaj mnie ciary przechodza jak to widze
szkoda tylko ze autor w tym nie zamiescil hymnu u nas jak spiewalismy razem z Legia w rocznice powstania warszawskiego.... do dzisiaj mnie ciary przechodza jak to widze
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/02/2007 18:50
Ogl±dałem sobie na C+ meczyk ligi włoskiej ostatnio i słyszałem co¶ w stylu naszego coraz szybszego klaskania, tylko trochę w inny sposób. Najpierw s± 2 uderzenia w bęben, po czym po chwili dwa "klasknięcia". Brzmi to naprawde fajnie i my¶lę, że można by tego u nas spróbować.
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.