teoretycznie... ale zobacz w jakich warunkach gra NASZA Pogon, a w jakich warunkach gra Pogon Ptaka... Jednak mimo wszystko nasze miasto i kibice, ktorzy tu mieszkaja jeszcze przez kilka lat beda skazani na Pogon pierwszo ligowa... kiedys to sie na pewno zmieni... tylko czy na lepsze? powiadaja ze kto spadl na dno moze sie juz tylko odbic... ale jezeli tym dnem jest tylko warstwa mulu a pod spodem jest jeszcze wieksza dziura? moze musimy jeszcze troche spasc w dol, zanim sie odbijemy? moze przydalby sie i nam i zarzadowi klubu zimny prysznic? kiedys na pewno bedzie lepiej... i mam nadzieje ze tego dozyje... PZDR
(...)to stracimy Pogon... juz sam nie wiem co gorsze...
Pogoń gra w b-klasie.
Pozdrawiam.
Co Ty pierdolisz....B klasa jest tylko alternatywa, jakby sie wszystko rozwalilo.Zabezpieczeniem.Nie ma opcji, ze przestajemy jezdzic na 1ligowa.Te internetowe ostre wypowiedzi o tym, ze B klasa jest prawdziwa Pogonia, juz wkurzaja.NIE MA ROZLAMU.B klasa to tylko dodatek
Chciales zyskac jakies uznanie ta wypowiedzia? Mysle, ze bardziej sie zblazniles niz komukolwiek przypodobales. Pamietaj, ze na mecze chodzisz dla klubu a nie dla grajkow (no chyba, ze sie myle).
Co Ty pierdolisz....B klasa jest tylko alternatywa, jakby sie wszystko rozwalilo.Zabezpieczeniem.Nie ma opcji, ze przestajemy jezdzic na 1ligowa.Te internetowe ostre wypowiedzi o tym, ze B klasa jest prawdziwa Pogonia, juz wkurzaja.NIE MA ROZLAMU.B klasa to tylko dodatek
(...)to stracimy Pogon... juz sam nie wiem co gorsze...
Pogoń gra w b-klasie.
Pozdrawiam.
Moze mial na mysli to iz nie mozemy stracic czegos co od poczatku nie bylo nasze... a taka jest prawda dobrze o tym wiemy...wogole temat rzeka i mysle ze dyskutowac o tym powinnismy tylko i wylacznie na zywo a nie wirtualnie...
Pozdrowka
No Kurwa wreszcie jakis konkret bo tez juz mnie wielki HUJ z tym strzela...Mam wrazenie ze teksty typu ze Nasza jedyna Pogoń jest w B-klasie służ± do lizania komus d... tylko komu...??W końcu po takich wypowiedziach ludzie na prawde nie bed± wiedzieć na któr± Pogoń "można" chodzic,na kóry mecz i¶ć żeby nie być gorszym....I przestan± wogóle przychodzic na mecze!!!!Czy taki jest plan??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.