Ostatnio ta piosenka myliła mi się na lekcji muzyki z "Nie rzucim ziemi sk±d nasz ród..."
T± piosenkę też by można było opanować do perfekcji ale now± przy¶piewkę tak my¶lę, że też można by było wykorzystać.
Prawda jest ze mamy bogaty repertuar starych niezlych kawalkow. Ale... no wlasnie ale, one sa troche jak "wczorajsze wiadomosci" - zwlaszcza, ze inne, wcale nie lepsze od nas ekipy, siegaja coraz czesciej po efektowne nowosci. U nas tez widac te tesknote za czyms swiezym. A tak swoja droga najpierw nalezaloby popracowac troche nad pojednaniem stadionu, bo niestety w efekcie tych wszystkich protestow i zwirowan podzialy wsrod kibicow widac jak na dloni. W takich warunkach ciezko bedzie o stworzenie niezapomnianej atmosfery na Papricanie.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/10/2006 14:28
A ja na meczu z Legi± proponuje zajac sie w 90% dopingowaniem naszej druzyny a nie jak to mialo miejsce sezon temu, druzyny Legii
ale po co wy sie wypowiadacie co bedziemy spiewac? Chyba nie Wy o tym decydujecie?
ty jak zwykle najbardziej ogarniety jestes ...
Forum słuzy do wymiany pogladow kazdy moze cos zaproponowac a moze panu Ł. sie spodoba , a ty dupe lizesz swoja wypowiedzia to moze odrazu zamknac forum ?
ale po co wy sie wypowiadacie co bedziemy spiewac? Chyba nie Wy o tym decydujecie?
SprawdĽ w słowniku dwie frazy. "Podjęta decyzja" i "Propozycja". Moze kilka rzeczy wyda Ci sie jasniejszych
Sprawdzilem i jakos nic mi sie nie wydalo jasne, dalej sadze ze rosa mowiac
dopingujemy Legie tak jak ona nas ostatnio w Warszawie czyli kilka pozdrowień i doping dla Pogoni .
Oznajmil, a nie zaproponowal, ten post nie byl skierowany do Ciebie, bo Ty jak sam mowisz zaproponowales... wiec elo
PS Tak sie sklada, ze ogarniety to ja wcale nie jestem
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/10/2006 11:24
Spokojnie dziewczyny mecz przyjaĽni to mecz przyajaĽni ale bez przesady.. Grunt to dobrze sie bawić, a podstawa to gło¶no spiewać i dać z siebie wszystko. A reszte zostawcie ogarniaj±cym to..
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 06/10/2006 19:29
Nie rozumiem... Jak u nas przyjdzie przerobic jakas piosenke ktora ktos juz spierwa na nasz tekst to nagle wszyscy mowi ze już to Heniu ze Zdzisławem ¶piewaja i nie oplaca sie kopiowac bo nie wypada...
Inni jakos na to nie patrza i maja naprawde szeroki i naprawde dobry repertuar...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.