Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/09/2006 22:46
piesn pieknie spiewana przez jedna z lepszych ekip na swiecie, mysle ze spokojnie moglibysmy ich nasladowac, dzieki tekstowi starego ktory wynazal naprawde piekna piesn
co najwazniejsze wpada do ucha, tekst jest dosc prosty...
oceniam ja naprawde pozytywnie i proponuje ja przetestowac na Pogoni Nowej, zeby Legie zaskoczyc czyms nowym
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/09/2006 23:31
czemu dzielicie skore na niedzwiedziu? Jeszcze nikt kto powinien, nie wypowiedzial sie na ten temat, jeszcze pewnie nikt na ten temat nie rozmawial, a wy juz chcecie jutro spiewac na Pogoni Nowej, nawet jesli to jk wyobrazacie to sobie? macie 1 000spiewnikow?
Przyspiewka fajna(nawet super po zaspiewaniu ), ale poczekajmy, nie badzmyt w goracej wodzie kapani
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 01/10/2006 00:43
Spiewka wielokrotnie omawiana na forum. Bardzo fajna, Stary dal dobry i przede wszystkim latwy tekst. Chlopaki moze pomyslicie nad tym na serio? IMO przydaloby sie cos nowego ;]
tak a propo River to chyba wszystkie ich przyspiewki sa fajne ;]
Fani z Argentyny pokazuja, ze mozna nie tylko krzyczec ale tez spiewac! Mam nadzieje ze dozyje takiej chwili ze bedziemy tak spiewac, az beda mi ciarki przechodzily ;p
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/10/2006 16:52
Po co brac przyklad za oceanu czy Grecji obejzjcie to
http://video.google.pl/videoplay?docid=2891530552171206684&hl=pl
Naprawde jest sie od kogo uczyc, Austria nie istniala
jest, jest ale nie mow ze ta piosenka jest słaba dla mnie jest zaje... ale trzeba by była j± szybko wprowadzic zeby nie było tak jak z tad co tera arka spiewa ,, ole ole ole ole ole ole ola... ''
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/10/2006 17:47
Jakby ta przy¶piewka River Plate pojawiła się z Legi±, byłoby ¶wietnie. Słowa s± proste wystarczy, że młyn zacznie j± ¶piewać, po kilku razach reszta może się doł±czyć, przynajmneij na refren. Trzeba zaskoczyć Legionistów czym¶ nowym, zostały 2 tygodnie, można o tym pomy¶leć, niech kto¶ się wypowie z organizacji dopingu, czy to jest możliwe?
48% młodzieży jest szczę¶liwa, reszta nie ma na piwo...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/10/2006 18:09
Pomysl moim zdaniem swietny i warty wyprobowania. Mysle, ze bez problemu udaloby sie zorganizowac niezbedna liczbe spiewnikow chociazby z uwagi na zmniejszona ostatnio liczebnosc mlynu Do Legii dwa tygodnie, wiec moznaby zrobic probe w tygodniu. Pokazalibysmy sie z dobrej strony przed kibicami z Warszawy zamazujac troche opinie o nas po nieudanych kibicowsko meczach (np. Lech). Moze ktos sie orientuje w jaki sposob kibice z Warszawy wprowadzaja nowe przyspiewki takie jak : stracilas mistrza i co?(...) do Wisly, ktore sa ukaldane na jeden mecz i podczas tego meczu duzo ludzi je zna.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/10/2006 18:53
I tak tylko mlyn spiewa. Nie ma co narzekac tylko odpowiednie osoby powinny sie tym zajac, albo chociaz wypowiedziec sie w temacie. Ja widze same pozytywy wprowadzenia tej przyspiewki i nie wiem jakie przeszkody stoja na drodze do wprowadzenia jej w zycie
Dokładnie jak narazie to wszyscy się wypowiadaj± pozytywnie na temat tej przy¶piewki, a może by zrobić jakie¶ głosowanie za wprowadzeniem tej przy¶piewki ??
i co ktos ma teraz postanowic: UCZYMY SIE JEJ! i oczyewiscie wszyscy ktorzy przychodza na mlyn ,dokladnie czytaja to forum, i pewnie wszyscy zaczna sie jej uczyc,i pozniej staniemy w gromadce i bedzie sprawdzac kto sie jej nauczyl...kto chce niech sie uczy moze sie przyda moze nie, NAJPIERW ZADAJMY SOBIE PYTANIE CZY TO MOZE SIE U NAS PRZYJAC? ja jakos tego niewidze,do kogo my sie porownujemy? najpierw trzeba uporzodkowac sprawy u nas i NAS nauczyc spiewac PROSTE PIOSENKI POWOLI i GLOSNO...14.10 walimy na Legie,``prowadzacy`` zarzuci ze 2 razy cos nowego i pojdzie samo....po cholere sie czegos uczyc nowego skoro mamy pelno starych ZAJEBISTYCH!!! piosenek przypominam niektorym ze mam dosyc obszerny repertuar, nie tylko te ktore ostatnimi czasy S. zarzucal 3 na krzyz i radocha.....nauczmy sie spiewac nasze, zajmiemy sie nowymi, takie moje spostrzezenie na ta sprawe, takze wyluzujcie z tymi nowymi i odkurzcie stare,pozdrawiam.
Niema nic gorszego jak sie wziasc za jakas niezla piosenke i ja totalnie spierdolic,nauczymy sie spiewac to sie wezmiemy za to...obecnie w tych warunkach szkoda bylo by to zepsuc...
No to niech jak najwięcej osób napisze, czy jest za czy przeciw.
Jestem za.
mozebyc nawet 50osob za i wystarczy 1 przeciw i dupa zbita
OSOBISCIE chcialbym uslyszec ta piosenke spiewana przez caly mlyn rowno i powoli i bardzooo glosno:
Nie rzucim ziemi sk±d nasz klub
Nie damy pogrze¶ć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będ± pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od ¶ledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
No to niech jak najwięcej osób napisze, czy jest za czy przeciw.
Jestem za.
mozebyc nawet 50osob za i wystarczy 1 przeciw i dupa zbita
OSOBISCIE chcialbym uslyszec ta piosenke spiewana przez caly mlyn rowno i powoli i bardzooo glosno:
Nie rzucim ziemi sk±d nasz klub
Nie damy pogrze¶ć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będ± pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od ¶ledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
Historia kolem sie toczy....
Ta piosenka tez jedna z najlepszych ale nie mozemy tez tej przyspiewki do ,,szafy schować''
Jeszcze chyba nie bylo żadnej osoby ktora byla przeciw
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.