Nigdzie nie napisalem ze zrobili to lepiej niz na Pogoni(ale uwazam ze troche przesadziles z tym "o niebo lepiej"), poprostu umiescilem bo wedlug mnie extra wygladalo , kto chcial to zobaczyl kto nie to nie
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 17/09/2006 00:21
Jak nie będzie reżimu w postaci kilku panów stojących w przejściu na piekiełko,to za kilka kolejek ten doping będzie całkiem ,,rozklekotany"a odgłosy przypominać będą wykastrowane ludzkie wypłochy jak te dzieci o wzroście150 cm ze szlugiem w dłoni...mało tego Lech zdech krzyki nic nie dadzą,bo one na oczy nawet go nie widziały!!!Lech dał nam szkołę-kibicowsko!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Jak nie będzie reżimu w postaci kilku panów stojących w przejściu na piekiełko,to za kilka kolejek ten doping będzie całkiem ,,rozklekotany"a odgłosy przypominać będą wykastrowane ludzkie wypłochy jak te dzieci o wzroście150 cm ze szlugiem w dłoni...mało tego Lech zdech krzyki nic nie dadzą,bo one na oczy nawet go nie widziały!!!Lech dał nam szkołę-kibicowsko!!!
No to od następnego meczu możesz stać przy wejściu na sektor i pilnować tego Jak dla mnie doping już jest "rozklekotany". Temat selekcji był wałkowany tyle razy, że chyba nie ma sensu go powtarzać. Mam jedynie nadzieję, że pan B. pociągnie to jakoś dalej (btw - nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu).
Teraz wszyscy do Gdańska!
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
dzieci to jedno a wzrost drugie...to raz a dwa dajcie sobie juz spokoj bo nie ma co sie powtarzac.. choc nie da sie ukryc ze znajdzie sie osoby "150cm ze szlugiem" które dają z siebie wiecej niz tacy jak wiekszosi z tych którzy chcą selekcji..przy wejsciu
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 17/09/2006 11:50
,,Pogon otrzasnijcie sie wyjebcie malolatow z mlyna i nie obwiniajcie za stracone bramki majdana tylko go wspierajcie . wracajcie do czolowki kibicow w Polsce bo tam jest wasze miejsce trzymamy kciuki kolejorz"
TO SĄ ICH OPINIE (LECHITÓW),A CZY MY COŚ Z TYM ZROBIMY....
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
No to od następnego meczu możesz stać przy wejściu na sektor i pilnować tego Jak dla mnie doping już jest "rozklekotany". Temat selekcji był wałkowany tyle razy, że chyba nie ma sensu go powtarzać. Mam jedynie nadzieję, że pan B. pociągnie to jakoś dalej (btw - nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu).
Teraz wszyscy do Gdańska!
Było wałkowane ale tak jak tera to chyba nie było, więc nie mow ze nie ma sensu bo jak by 1 z lecha tupnął nogą to 40 by uciekło.I moze bedzie leszpy doping bo mlodzi sie rozejdą po łuku i bede chceli sie pokazac. A co do wzrostu nie to nie rozumiem tego zobacz ile dorosłych osob jest niskich na Pogoni. A co sie stanie jak troche by sie postało przy wejsciach MW jak byl mecz z arka to stali przy wejsciu i nie było zadnego problemu. Jak postoisz 10min po rozpoczęciu meczu to chyba nic sie nie stanie. Bo chyba chcemy być najlepsi w Polsce !!!!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 17/09/2006 13:43
A mi się nudziło i szukałem jakiejś przyśpiewki którą by można u nas wykorzystac i tak wpadłem na taki pomysł (mi się wydaje nawet fajny ale być może to tylko moje zdanie) można by do tego Milanosiamonoi (właściwie to niezupełnie do tego - musiało by być szybsze i z dłuższą końcówką) dać słowa
Pogoń Szczecińskaaa
Legia Warszawaaaa
Pogoń Szczecińskaa Legia Warszawa
HeJ!
I tak coraz szybciej naprzykład najpierw z klaskaniem potem ze skakaniem, później z bębnami a na koniec wszystko na raz Takie banalne a można by się przy tym fajnie pobawić tylko jak się nie spodoba to mnie zbytnio nie jedźcie
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 19/09/2006 17:43
Ciągłe wałkowanie o wywaleniu dzieciaków z młyna - nudne
Mówienie o tym jak to inne kluby maja super i jak fajnie ogarniaja - nudne
'samobiczowanie' po meczu z lechem - nudne
Za pare dni mecz z Łęczna i okazja do naszej rehabilitacji ze strony kibicowskiej... ale naprawianie nadszparpnietego wizurenku zacznijmy patrzac na samych siebie...
I taka drobna uwaga do niektorych kibicow z 12.... albo spiewajcie z calego serca 90 minut albo lepiej nie przychodzic na piekielko wcale... bo to sie mija z celem-kompletnie.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 22/09/2006 09:26
Do kibiców z 11/12 Jutro wszyscy śpiewamy!! Nie ma w chuja walenia! Niech połowa sie zastanowi nad sensem zasiadania z najwierniejszymi.. A laluniom z gimnazjum radze wybrać jutro Elit zamiast Twardowskiego..!
Pokażmy że Pogoń to My bo jak narazie są to wasze puste słowa..! Dozobaczenia...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 23/09/2006 12:45
Dzis będą wprowadzane starsze piosenki wiec radze zajrzeć do śpiewnika. I zmobilizować sie zeby nie odjebać podobnej zenady do tej na Lechu.
WSZYSCY ŚPIEWAMY!
Ostatnio edytowany przez: hPS, 23 września 2006, 13:05 [1 raz(y)]
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 23/09/2006 13:18
Dokładnie. Wszyscy śpiewamy!!! Mam nadzieje że będzie stać pare osób przed młynem i nie będą puszczać dzieciaków bo trzeba coś zrobić żeby było lepiej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.