Nigdzie nie napisalem ze zrobili to lepiej niz na Pogoni(ale uwazam ze troche przesadziles z tym "o niebo lepiej"), poprostu umiescilem bo wedlug mnie extra wygladalo , kto chcial to zobaczyl kto nie to nie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/09/2006 00:21
Jak nie będzie reżimu w postaci kilku panów stoj±cych w przej¶ciu na piekiełko,to za kilka kolejek ten doping będzie całkiem ,,rozklekotany"a odgłosy przypominać będ± wykastrowane ludzkie wypłochy jak te dzieci o wzro¶cie150 cm ze szlugiem w dłoni...mało tego Lech zdech krzyki nic nie dadz±,bo one na oczy nawet go nie widziały!!!Lech dał nam szkołę-kibicowsko!!!
Siła Płynie Z Krwi± , Duma Razem Z Ni± ->Duma Pomorza
Jak nie będzie reżimu w postaci kilku panów stoj±cych w przej¶ciu na piekiełko,to za kilka kolejek ten doping będzie całkiem ,,rozklekotany"a odgłosy przypominać będ± wykastrowane ludzkie wypłochy jak te dzieci o wzro¶cie150 cm ze szlugiem w dłoni...mało tego Lech zdech krzyki nic nie dadz±,bo one na oczy nawet go nie widziały!!!Lech dał nam szkołę-kibicowsko!!!
No to od następnego meczu możesz stać przy wej¶ciu na sektor i pilnować tego Jak dla mnie doping już jest "rozklekotany". Temat selekcji był wałkowany tyle razy, że chyba nie ma sensu go powtarzać. Mam jedynie nadzieję, że pan B. poci±gnie to jako¶ dalej (btw - nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu).
Teraz wszyscy do Gdańska!
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemy¶lane słowa..."
dzieci to jedno a wzrost drugie...to raz a dwa dajcie sobie juz spokoj bo nie ma co sie powtarzac.. choc nie da sie ukryc ze znajdzie sie osoby "150cm ze szlugiem" które daj± z siebie wiecej niz tacy jak wiekszosi z tych którzy chc± selekcji..przy wejsciu
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/09/2006 11:50
,,Pogon otrzasnijcie sie wyjebcie malolatow z mlyna i nie obwiniajcie za stracone bramki majdana tylko go wspierajcie . wracajcie do czolowki kibicow w Polsce bo tam jest wasze miejsce trzymamy kciuki kolejorz"
TO Sˇ ICH OPINIE (LECHITÓW),A CZY MY CO¦ Z TYM ZROBIMY....
Siła Płynie Z Krwi± , Duma Razem Z Ni± ->Duma Pomorza
No to od następnego meczu możesz stać przy wej¶ciu na sektor i pilnować tego Jak dla mnie doping już jest "rozklekotany". Temat selekcji był wałkowany tyle razy, że chyba nie ma sensu go powtarzać. Mam jedynie nadzieję, że pan B. poci±gnie to jako¶ dalej (btw - nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu).
Teraz wszyscy do Gdańska!
Było wałkowane ale tak jak tera to chyba nie było, więc nie mow ze nie ma sensu bo jak by 1 z lecha tupn±ł nog± to 40 by uciekło.I moze bedzie leszpy doping bo mlodzi sie rozejd± po łuku i bede chceli sie pokazac. A co do wzrostu nie to nie rozumiem tego zobacz ile dorosłych osob jest niskich na Pogoni. A co sie stanie jak troche by sie postało przy wejsciach MW jak byl mecz z arka to stali przy wejsciu i nie było zadnego problemu. Jak postoisz 10min po rozpoczęciu meczu to chyba nic sie nie stanie. Bo chyba chcemy być najlepsi w Polsce !!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/09/2006 13:43
A mi się nudziło i szukałem jakiej¶ przy¶piewki któr± by można u nas wykorzystac i tak wpadłem na taki pomysł (mi się wydaje nawet fajny ale być może to tylko moje zdanie) można by do tego Milanosiamonoi (wła¶ciwie to niezupełnie do tego - musiało by być szybsze i z dłuższ± końcówk±) dać słowa
Pogoń Szczecińskaaa
Legia Warszawaaaa
Pogoń Szczecińskaa Legia Warszawa
HeJ!
I tak coraz szybciej naprzykład najpierw z klaskaniem potem ze skakaniem, póĽniej z bębnami a na koniec wszystko na raz Takie banalne a można by się przy tym fajnie pobawić tylko jak się nie spodoba to mnie zbytnio nie jedĽcie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 19/09/2006 17:43
Ci±głe wałkowanie o wywaleniu dzieciaków z młyna - nudne
Mówienie o tym jak to inne kluby maja super i jak fajnie ogarniaja - nudne
'samobiczowanie' po meczu z lechem - nudne
Za pare dni mecz z Łęczna i okazja do naszej rehabilitacji ze strony kibicowskiej... ale naprawianie nadszparpnietego wizurenku zacznijmy patrzac na samych siebie...
I taka drobna uwaga do niektorych kibicow z 12.... albo spiewajcie z calego serca 90 minut albo lepiej nie przychodzic na piekielko wcale... bo to sie mija z celem-kompletnie.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 22/09/2006 09:26
Do kibiców z 11/12 Jutro wszyscy ¶piewamy!! Nie ma w chuja walenia! Niech połowa sie zastanowi nad sensem zasiadania z najwierniejszymi.. A laluniom z gimnazjum radze wybrać jutro Elit zamiast Twardowskiego..!
Pokażmy że Pogoń to My bo jak narazie s± to wasze puste słowa..! Dozobaczenia...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/09/2006 12:45
Dzis będ± wprowadzane starsze piosenki wiec radze zajrzeć do ¶piewnika. I zmobilizować sie zeby nie odjebać podobnej zenady do tej na Lechu.
WSZYSCY ¦PIEWAMY!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/09/2006 13:18
Dokładnie. Wszyscy ¶piewamy!!! Mam nadzieje że będzie stać pare osób przed młynem i nie będ± puszczać dzieciaków bo trzeba co¶ zrobić żeby było lepiej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.