to nie walczyk tylko pogo, tanczy sie na koncertach
Jarocin,Woodstock te klimaty (wiedziałem o tym ale nie wiedziałem jak to sie nazywa )
Proszę proszę, znawcy i bywalcy festiwali w Jarocinie i Kostrzynie, jak s±dzę?
Nie. Koncertow metalowych
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
nowy walczyk mogłby przej¶ć u nas ;] zrobiłby zamieszanie na całym stadionie ;] a założe sie że tyko sektor pod zegarem by go 'tańczył'
ogarnij jeden fakt ze na zylecie nie ma jakichs jebanych krzeselek a tutaj zaraz cala 11 i 12 by lezala na glebie i chyba efekt bylby inny od zamierzonego :/
ogarnij jeden fakt ze na zylecie nie ma jakichs jebanych krzeselek a tutaj zaraz cala 11 i 12 by lezala na glebie i chyba efekt bylby inny od zamierzonego :/
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 05/09/2006 18:19
Można by za¶piewać co¶ w stylu Chociaż ciężki jest czas i Ptak Antoni gnębi nas . Kto¶ co¶ mógł jeszcze spróbować dopisać bo moja wena sie na tym skończyła
Można by za¶piewać co¶ w stylu Chociaż ciężki jest czas i Ptak Antoni gnębi nas . Kto¶ co¶ mógł jeszcze spróbować dopisać bo moja wena sie na tym skończyła
Chociaż ciężki jest czas
Ptak gnębi nas
Będ±, będ± kibice na Pogoń (Now±) szli
Nie pokona nas już nikt
Lopinski to k...., j... ŁKS
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Niebedzie Brazyli w tej Pogoni, hej!
B-klase przejdziemy,a A przebiegniemy,
czwarta wygramy,trzecia to juz nic,
Pozniej zostanie nam juz tylko mistrz
i konica nie widac
[cytat]
Ta jest fajna można by spróbować j± w niedziele za¶piewać. Morze jaki¶ mały konkursik kto lepsz± piosenkę wymy¶li
[cytat]
Ta jest fajna można by spróbować j± w niedziele za¶piewać. Morze jaki¶ mały konkursik kto lepsz± piosenkę wymy¶li
Jak to nie ma...??
ok zwracam honor to chyba po prostu moje marzenia przyslaniaja mi swiat hehe wg mnie duzo lepiej by bylo jakby np na 11 i 12 nie bylo w ogole tego plastikowego gowna i tak malo kto na tym siada
pozdro.
[cytat]
oj nie nie nie,napisalem to ot tak, napewno nie chcialem zeby byla ona spiewana na stadionie, bo sie do tego poprostu nei nadaje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.