Co do tekstu Starego, to podoba mi sie. Mozna dopulic druga zwrotke lub ta jedna ( zeby wiekszej ilosci osob udalo sie spamietac ) spiewac dwa razy.
Jesli chodzi o "argentyne" to mysle, ze zawsze mozna spiewac ja na meczach PN, w b-klasie na pewno nikt jej nie spiewa . To samo tyczy sie "river plate" - to znaczy Pogon gol chcialem powiedziec .
Teraz tylko czekac kiedy Arka wpadnie na nasze forum i sobie przytula piesn .
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 31 sierpnia 2006, 09:13 [1 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 31/08/2006 10:33
A ja mam taki pomysł... Wszyscy narzekają, że reszta stadionu nie spiewa albo że śpiewają tylko te najkrótsze "piosenki". Ale z drugiej strony, skąd mają je znać? Sądzę, że dobrym pomysłem, byłoby gdyby każdy, (kto posiada taką możliwość) wydrukował przynajmniej 10 ( chyba nie jest to aż taki problem, a jesli jest to można przecież mniej) śpiewników, które są rozdawane przy wejściu na 11/12 i porozdawać je w innych częściach stadionu. Ktoś dostanie, pokaże koledze, ten sobie skseruje itp. itd. I w taki sposób można by ( oczywiście tylko w niewielkim stopniu ) zredukować ten problem . Co Wy na to ?
P.S Ja dysponuje takim plikiem w WORD'ie ( ktoś podał wcześniej na forum, tylko nie chce mi się szukać, bo nie wiem w którym to bylo temacie i kiedy)
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 31/08/2006 10:47
Taka akcja już była na całym stadionie i z tego co zauważyłem połowa kartek walała się po meczu na ziemi i na następnym meczu było tak samo jak na innych.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 01/09/2006 15:50
Qulimes - jak ktos sie dowie jaki tam w tle kawalek przygrywa to niech zarzuci nazwa, mi tez bardzo sie spodobal - wielkie dzieki
Ultras Dynamo - super wyszlo im to
Fenerbahce - pieknie to wyglada jak caly stadion sie bawi
Ostatnio edytowany przez: eF^, 1 września 2006, 19:54 [1 raz(y)]
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 01/09/2006 19:10
Nie lubie Arki nie lubie Lecha
Ani Cracovi ani widzewa
Gdańska lechia sie skurwila Slaska Wroclaw polubila
Gozrnik Zabrze to faszysci a szombierki to chuj wielki
Ja Kocham Pogon i lubie Legie
a policje w dupe jebie
Zna ktoś to bo słyszałem że to śpiewamy a jakoś tego nie słyszałem
Pod pierwsze jak podłozyć " Poooogoń Szczeciiiin" to pasuje idealnie
Aha, drugie to to samo, tylko dłuższe... No to myslę, że dobre by było tak : bębny..... MKS, bębny... MKS; a potem lalalalalala.... Poooogoń Szczeciiiiin
Szybko, łatwo i przyjemnie
Ostatnio edytowany przez: Święty, 2 września 2006, 12:47 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 02/09/2006 17:34
Zalamka.......
lalalala heeeeeeej Pogon gool, jest u nas od dawna...z tym, ze jak widac dla wiekszosci jest to abstrakcja....Najlepsze wykonanie tej melodii slyszlem na Lechu(a w sumie cala Polska korzysta z tej melodii)
przejrzyj jeszcze raz bo jedna znalazłem ;]
a tak btw. nowy walczyk mogłby przejść u nas ;] zrobiłby zamieszanie na całym stadionie ;] a założe sie że tyko sektor pod zegarem by go 'tańczył'
to nie walczyk tylko pogo, tanczy sie na koncertach
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.