Odp: Śpiewamy k***a!!! - 25/08/2006 12:44
bardzo fajnie spiewa to Livorno a co do tekstu napewno dalo by rade cos podlozyc ale i tak nic z tego nie bedzie albo bedzie jak z argentyna ........pozdro
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 25/08/2006 13:51
Wiesz co moim skromnym zdaniem choć mogę się mylić lepiej słowo Tyś lub w niektórych miejscach zastąpić MKS.Ale to moja osobista wizja.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Zamiast tego 'Tys' ja bym wstawił Pogoń.Szkoda by było stracić kolejną piosenke tak jak argentyne a słów jest mało wpada piosenka w ucho...ale niech sie ktos kompetentny wypowie...
To jes wzór do naśladowania ....Liverpool
Takich pieśni nam brakuje ...
potrzeba by bylo kogos kto bedzie spiewal, moze Baranowski
to jest oficjalny hymn Liverpoolu i raczej nikt go nie nasladuje, wiec odpada .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Czy ja wiem czy go nikt nie naśladuje oprócz Milanu i Celicu znajdziesz pare klubów które także to śpiewaja, a w Polsce na melodie You'll never walk alone Lech śpiewa " O nasz.." Pozdrawiam
Czy ja wiem czy go nikt nie naśladuje oprócz Milanu i Celicu znajdziesz pare klubów które także to śpiewaja, a w Polsce na melodie You'll never walk alone Lech śpiewa " O nasz.." Pozdrawiam
Absolutnie...."O nasz" to sztandarowa przyspiewka Lechii....My ja rowniez spiewamy czasami.Ostanio widzialem filmik jak Legia w '79 rowniez ja nucila.I na pewno nie jest na melodie you'll never
Absolutnie...."O nasz" to sztandarowa przyspiewka Lechii....My ja rowniez spiewamy czasami.Ostanio widzialem filmik jak Legia w '79 rowniez ja nucila.I na pewno nie jest na melodie you'll never
Nie zaprzeczam, ale u nas "O nasz" jest wykjrzykiwane bez żadnego przeciągania, natomiast Lech to śpiewał i trzeba powiedzieć, że podchodziło pod refren You'll never walk alone, ale mogę się mylić. Jak znajde to wrzuce na serwer Pzdr
Milan ma swoja wersje
A o ile się nie myle to Celtic śpiewa dokładnie ta sama wersje
dobrze ze napisalem "raczej" , choc miom zdaniem nie powinni , to tak jakby inne kluby spiewaly dajmy na to hymn Wisly, abstrachujac juz od tego, czy ktokolwiek by chcial go spiewac .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.