Odp: Śpiewamy k***a!!! - 12/08/2006 15:11
ddziwi mnie tylko to że jeżeli ktoś tylko na coś się sprzeciwi wyrażając swoje zdanie to odrazu jest dzieciakiem... nie wszyscy muszą być jednomyślni czy będzie ta pierwsza połowa czy nie będe dawał z siebie wszystko bo neiumiem inaczej i wierze że będzie dobrze
Łysy, od tego jest forum, aby ludzie mogli wypowiedzieć się na dany temat. Nie każdemu musi się podobać taka forma protestu i tyle. I przestań pisać "dzieciaczki", bo niektóre sprzeciwiające osoby są starsze od Ciebie A tak nawiązując do tematu - II połowa będzie nasza Pzdr!
Chyba nie zrozumiałeś dobrze treści mojego posta wiec przeczytaj go jeszcze raz... i co masz na mysli pisząc "druga połowa bedzie nasza"?
CHyba nie myślisz, że Arka nie będzie dopingowała swojej drużyny kiedy my będziemy cicho
To na meczu sie przekonasz.. zresztą nie o to mi chodziło we wczesniejszym poście...
SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA!! a osoby ktore nie rozumieją tego przesłania i mają jakieś "ale" do formy protestu powinny sie zastanowić o co walczą i mieć swoje zdanie... jak wygrywają jestescie Za jak juz przegrywają nagle super protest... może teraz słowo "dzieciaczek" bedzie lepiej rozumiane i czytelne... bez odbioru
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 13/08/2006 01:52
Moim Zdaniem Najlepsza piosenka Arki to właśnie to zaporzyczenie od kibiców ARGENTYNY...fajnie wyszło, tylko za szybko śpiewali ale mi sie podoba...myślałem że będziemy pierwsi z tą piosenką, ale widać że u nich to już jakiś czas jest śpiewane...trudno...poszukamy czegoś innego moze od ruskich ;]
Tour De Ptak - Łódź, Gdańsk, Piotrków, Szczecin i Co Dalej ... ? !!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 13/08/2006 10:44
gratulacje formy protestu ... Teraz na pewno Pogoń przeniosą do szczecina... było bardziej najeżdżać na ptaka !! mądre to było .... Hehe i ten zakaz wejścia na piekło to też całkiem się wam udało przez was pare osób biło się o miejsca na sektorach 13 ,14, 10 ..... Szkoda że wcześniej na forum baliście się napisać że nie będzie wejścia na piekło .... bojąc się reakcji kibiców ... No i Ten SUPER doping w drugiej połowie naprawdę zrobił duże wrażenie cały czas najeżdżać na zarząd(nie to żebym lubiał zarząd ale miał być doping a nie jakieś gówno), rzeczywiście zajebisty doping ! WIELKI ŻAL
I jeszcze te ulotki z majdanem pisane na wyrost..
Ps. I tak wiem że będe pojechany ;] ale mam wyjebane na to.
Ostatnio edytowany przez: mat1, 13 sierpnia 2006, 10:52 [1 raz(y)]
gratulacje formy protestu ... Teraz na pewno Pogoń przeniosą do szczecina... było bardziej najeżdżać na ptaka !! mądre to było .... Hehe i ten zakaz wejścia na piekło to też całkiem się wam udało przez was pare osób biło się o miejsca na sektorach 13 ,14, 10 ..... Szkoda że wcześniej na forum baliście się napisać że nie będzie wejścia na piekło .... bojąc się reakcji kibiców ... I jeszcze te ulotki z majdanem pisane na wyrost..
Ps. I tak wiem że będe pojechany ;] ale mam wyjebane na to.
Juz lepiej jakby mlyn zostal zamkniety na 1 polowe z wywieszonym jakims transparentem,przynajmniej byloby widac ten protest, niz mamy tam stac i nic nie robic i gapic sie na Arke jak rzadzi sie u nas,
B. gratulacje za prowadzenie,zajebiscie bylo,oby tak dalej,nareszcie jakies konkretne wrzuty na zarzad,teraz trzeba isc za ciosem i byc konsekwentnym i uderzyc 2 razy mocniej
u nas taka piosenka moze byc-
" Pogoń gol alez alez"
" Pogoń gol alez alez"
" Pogoń gol (klask) Pogoń gol (klask)
" Pogoń gol alez alez" ( alez alez spiewa sie jako ale ale)
Piosenka bardzo prosta a idealna na dlugie kilkuminutowe i glosne spiewanie.pozdro
" Pogoń gol alez alez"
" Pogoń gol alez alez"
Piosenka bardzo prosta a idealna na dlugie kilkuminutowe i glosne spiewanie.pozdro
Chyba podales zlego linka,bo jakos mi te slowa nie pasuja do rytmu tej piosenki...
" Pogoń gol alez alez"
" Pogoń gol alez alez"
Z tego co pamiętam ta przyśpiewka była już kiedyś na Pogoni i wypadła całkiem dobrze.
" Pogoń gol alez alez"
" Pogoń gol alez alez"
Chyba podales zlego linka,bo jakos mi te slowa nie pasuja do rytmu tej piosenki...
Nie napisalem ze na ta sama melodie, tylko ze idealna na dlugie i donosne spiewanie.
Spiewana byla przez kilka osob bo reszta nie chwytala za bardzo.
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 13/08/2006 15:17
mógłbym prosic o zamieszczenie spiewnika..?? wczoraj był rozdawany na stadionie ale nie udało mi sie go zdobyc..z góry wielkie dzieki..
Hehe i ten zakaz wejścia na piekło to też całkiem się wam udało przez was pare osób biło się o miejsca na sektorach 13 ,14, 10 ..... Szkoda że wcześniej na forum baliście się napisać że nie będzie wejścia na piekło .... bojąc się reakcji kibiców
Na 13 i 14 nikt sie nie bil, kilka razy była wymiana poglądów i tyle. Jak nie ma protestu to też się wpierdalaja na cudze miejsca, wiec nic nowego.
Co do dopingu: jak najbardziej zajebisty, oby tak dalej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.