No widzisz, jest to laska, bo jakby "ktos" mial ochote to dopingu nie byloby wcale.....A co do pilkarzy, to dopingu i tak nie rozumieja w wiekszosci, wiec jak juz to spiew bedzie dla nas samych
ps.jak zwykle placz i lament na forum
No widzisz, jest to laska, bo jakby "ktos" mial ochote to dopingu nie byloby wcale.....A co do pilkarzy, to dopingu i tak nie rozumieja w wiekszosci, wiec jak juz to spiew bedzie dla nas samych
No widzisz, słów może rzeczywi¶cie nie rozumieja... ale przecież słysz± że doping jest!!
No widzisz, słów może rzeczywi¶cie nie rozumieja... ale przecież słysz± że doping jest!!
I maja to w dupie ...i w sumie z wzajemnoscia jak zostalo to pokazne w Lodzi
My spiewamy: niebrazylijska a tylko Pogon szczecinska, a oni nam brawa. troche pojebane
Niema zadnego placzu i lamentu a przynajmniej nie z mojej strony,tylko nierozumiem w czym takie zaprzestanie dopingu przez 45min moze pomoc? Dosyc slaba forma protestu i glupio bedzie stac przez pierwsze 45min meczu posrod gwizdow(takie napewno beda za sprawa dopingu Arki) Juz lepiej jakby mlyn zostal zamkniety na 1 polowe z wywieszonym jakims transparentem,przynajmniej byloby widac ten protest, niz mamy tam stac i nic nie robic i gapic sie na Arke jak rzadzi sie u nas,a protest przez brak dopingu -jakos malo przekonujacy,doping powinien byc przez 90min ale nie taki jak zawsze,a jak robic protest to z JAJEM! przypomnijcie sobie mecz z Groclinem i jak to wygladalo....pozdrawiam
Niema zadnego placzu i lamentu a przynajmniej nie z mojej strony,tylko nierozumiem w czym takie zaprzestanie dopingu przez 45min moze pomoc? Dosyc slaba forma protestu i glupio bedzie stac przez pierwsze 45min meczu posrod gwizdow(takie napewno beda za sprawa dopingu Arki) Juz lepiej jakby mlyn zostal zamkniety na 1 polowe z wywieszonym jakims transparentem,przynajmniej byloby widac ten protest, niz mamy tam stac i nic nie robic i gapic sie na Arke jak rzadzi sie u nas,a protest przez brak dopingu -jakos malo przekonujacy,doping powinien byc przez 90min ale nie taki jak zawsze,a jak robic protest to z JAJEM! przypomnijcie sobie mecz z Groclinem i jak to wygladalo....pozdrawiam
no i tu Twoja wypowiedz brzmi logiczniej.....to jest jedna z form protestu, niepowiedziane ze jedyna
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/08/2006 23:49
Skwituje to tak: "wielcy" kibice pragnacy non stop protestu. A zreszta co mnie to obchodzi bo ja bede dopingowal od 1-ej minuty ... i dalej bede chodzil na mecze ale juz nie na mlyn bo na mlynie widac jaka dzieciarnia chodzi, ktora 2 razy gosniej krzyczy bluzgajac na innych niz spiewa na Pogoń. Po prostu zalosne. Patyk jak tak nie chciales Ptaka od samego poczatku to dlaczego stawales na mlynie i rozkrecales doping? trzeba bylo wtedy protestowac a nie protestujesz od kiedy sa brazylijczycy i tak argumentujac to tym ze Ptak jest taki i owaki. Dla mnie po prostu smieszne ale wiadomo to tylko Moje zdanie na ten temat... ale przeciez wiadomo- skad ja moge wiedziec jak jest bo przeciez nie jestem w MW... Tyle na ten temat.
A co ty łaske robisz?? ze mamy sie cieszyc ze bedzie doping w 2 polowie....sporo osob i tak nei wytrzyma bez dopingu(nie mowie o mlynie) wiec wyluzuj troche go gadasz jakbysmy byli jakimis pacholkami i czekali na ``wasze`` ruchy[/cytat]
hehe, chcialem pokazac ta druga pozytywna strone ale jak zwykle zostalem zle odebrany , teraz nagle wszyscy chetni do spiewu, jakos w tamtym sezonie tak wielu nie bylo i S. pare razy schodzil wnerwiony z gniazda. Wychodzi na to, ze ta forma protestu przynosi rezultaty (przynajmniej na forum ).
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Skwituje to tak: "wielcy" kibice pragnacy non stop protestu. A zreszta co mnie to obchodzi bo ja bede dopingowal od 1-ej minuty ... i dalej bede chodzil na mecze ale juz nie na mlyn bo na mlynie widac jaka dzieciarnia chodzi, ktora 2 razy gosniej krzyczy bluzgajac na innych niz spiewa na Pogoń. Po prostu zalosne. Patyk jak tak nie chciales Ptaka od samego poczatku to dlaczego stawales na mlynie i rozkrecales doping? trzeba bylo wtedy protestowac a nie protestujesz od kiedy sa brazylijczycy i tak argumentujac to tym ze Ptak jest taki i owaki. Dla mnie po prostu smieszne ale wiadomo to tylko Moje zdanie na ten temat... ale przeciez wiadomo- skad ja moge wiedziec jak jest bo przeciez nie jestem w MW... Tyle na ten temat.
To moze ja sie wtrace...
Wielcy kibice pragnacy non stop protestu?
Wielcy na pewno, ciekawe co Ty uczyniles w kierunku budowania atmosfery itd itp na stadionie? Odpowiedz.
A zreszta co mnie to obchodzi bo ja bede dopingowal od 1-ej minuty ... i dalej bede chodzil na mecze ale juz nie na mlyn bo na mlynie widac jaka dzieciarnia chodzi, ktora 2 razy gosniej krzyczy bluzgajac na innych niz spiewa na Pogoń
A to sobie dopinguj, tylko dla kogo ten doping? Dla grajkow ktorzy nie rozumieja co do nich "wyspiewujesz" ?
Czy ktos Ci zabronil chodzic na mecze?
Na mlyn tez Ci nikt nie kaze
Po prostu zalosne.
Zalosny jestes Ty i Twoj internetowy lament.
Dla mnie po prostu smieszne ale wiadomo to tylko Moje zdanie na ten temat... ale przeciez wiadomo- skad ja moge wiedziec jak jest bo przeciez nie jestem w MW... Tyle na ten temat
Dlatego to tylko Twoje zdanie i nikt sie nim nie bedzie przejmowal.
Do reszty tego zdania moj komentarz brzmi: rotfl.
Ci najwierniejsi
http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/treningi/20060810_trening/31
Siła '12' na ten sezon P
Tak na serio, to takim dzieciom wstęp na młyn powinien być zabroniony, ich cienkie głosiki brzmi± ¶miesznie, szczególnie wtedy gdy bluzgaj±, lub gdy jad± inne zespoły. Mniejmy nadziję, że to tylko na treningu bo namecz rdozice ich nie puszczaj±, bo jak tak ma wygl±dać młyn- to ja dziękuje.
Choć i w wsród lekko starszych zdajarzajasię ciekawe przypadki...
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/08/2006 11:01
Była ¶piewana, ale całkiem inaczej (bez klaskania). Jakby¶my zaprezentowali t± przy¶piewke jak wyżej - 11 sektor z 12 na zmiane to s±dze, że fajnie by to wyszło.. ("który sektor gło¶niej" )
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/08/2006 13:18
Ostatnio opanowała nawet jak nie było zadnego protestu.
Wiec przestancie juz plakac jeden z drugim i zmobliziujcie sie na druga połowe!
Wtedy mozecie pokazać jak to super dopingujecie.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/08/2006 14:00
Ci co zawsze dopingowali i tak będ± dopingować a ci co na meczach siedz± cicho to i tak nic nie będ± ¶piewać więc nie wiem do kogo kierujesz swoj± wypowiedĽ pisz±c o zmobilizowaniu się na 2 połowę.
Ostatnio edytowany przez: Kara¶, 11 sierpnia 2006, 14:05 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.