Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/08/2006 13:00
„Hej portowcy złoci chłopcy cały Szczecin wierzy w was, my kibice pomożemy mistrza Polski zdobędziemy!” piosenka która kiedy¶ była ¶piewana tak pisze v.pl Moim zdaniem fajna tylko szkoda że niemożna jej za¶piewać z wiadomych przyczyn
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 06/08/2006 17:03
proponuje wypisać wszystkie piosenki które będ± ¶piewane na meczu z Ark± to większa ilo¶ć osób by się nauczyła tych piosenek więc może to jest dobry sposób na lepszy doping
Ach te internetowe " zgody i układy " Legię wpychaj± w ramiona Lechii ;| Was w Wisły - ¦miechowo
Kto¶ wspominał o naszym wyginaniu Jakby kto¶ nie wiedział to dokładnie tak to leci: Wyginam ¶miało ciało, wyginam ¶miało ciało - 3:0 ? Mało ! Oczywi¶cie zamiast 3:0 można wstawić inne wyniki Oby jak najwyższe Pozdrawiam
Pierwsza konkretna akcja fanów Pogoni będzie miała miejsce już w sobotę przy okazji meczu z Ark± Gdynia. Zdecydowano iż na plocie w ramach protestu przeciwko działaniom zarz±du Pogoni nie zawi¶nie żadna klubowa flaga a pierwsza połowa meczu odbędzie się bez dopingu. W drugiej czę¶ci meczu aby pokazać nasz± jedno¶ć i siłę oraz zademonstrować swoje przywi±zanie do barw i tradycji a także poparcie dla piłkarzy rozpocznie się doping ze zdwojon± siła.
Jednocze¶nie kibice odpowiedzialni za prowadzenie dopingu apeluj± do wszystkich o zaniechanie negatywnego dopingu w stosunku do kibiców go¶ci. Bluzganie i wyzywanie na stadionie odbierane jest w¶ród najlepszych grup w Polsce za wyraz słabo¶ci i leczenia starych kompleksów a tych przecież jako kibice Pogoni mieć nie powinni¶my. Skoncentrujmy się więc tylko na dopingu Pogoni!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/08/2006 12:25
według mnie nie powinni¶my nie dopingować w 1 połowie. Też jestem za aby Pogoń była Szczecińska a nie Gótowska ale przecież doping jest dla piłkarzy. Powinni¶my im podziękować za historyczn± wygran± w meczu z Górnikiem Zabrze i pomóc im wygrać mecz z Ark±. Tym bardzej że to s± derby wiec lepiej żeby doping był gło¶ny i trwał przez 90 min.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/08/2006 12:57
Jakby dużo osób miało koszulki, które ostatnio zostały wydane, to mogliby¶cie się po prostu odwrócić plecami do murawy i nie dopingować.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/08/2006 15:22
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem ale żeby sie Arka zabardzo nie rozgo¶ciła Pewnie sie chłopak zdziwi± że pierwsza połowa będzie ich .Ale my¶le że w drugiej damy rade i będzie naprawdę dobry doping
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/08/2006 15:26
Mi tez ten pomysl za bardzo sie nie podoba bo i tak zarz±d ma w dupie czy jest doping czy nie. A poza tym doping jest dla piłkarzy a nie dla zarz±du. Ale to tylko moje zdanie, ja tu decyzji nie podejmuje.
Transparent - owszem, ale zaniechanie dopingu w pierwszej połowie ? Bezedura
ciesz sie, ze bedzie chociaz w drugiej polowie, i co to jest "bezedura"?
co do tekstow piosenek to sa caly czas w pierwszym poscie.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
A o to słowa podłozone pod ta melodie...: oooooooooooo MkaEsieee walcz by wygrać ten mecz dla nassssss.Ole ole ole ole ole ole olaaa... ole ole ole nasza wiaraaaa bedzie trwaaaaaaaać. o mkaesie.....
Bedzie ta piosenka na Arce? Czy jak zwyle wszystko rozpłynie sie w czasoprzestrzeni?
A o to słowa podłozone pod ta melodie...: oooooooooooo MkaEsieee walcz by wygrać ten mecz dla nassssss.Ole ole ole ole ole ole olaaa... ole ole ole nasza wiaraaaa bedzie trwaaaaaaaać. o mkaesie.....
Bedzie ta piosenka na Arce? Czy jak zwyle wszystko rozpłynie sie w czasoprzestrzeni?
O ile sie nie myle to Arka nas wyprzedzila z ta piosenka i napewno ja uslyszymy w Sobote ale....w wykonaniu Arki.
EDIT:
ciesz sie, ze bedzie chociaz w drugiej polowie,
A co ty łaske robisz?? ze mamy sie cieszyc ze bedzie doping w 2 polowie....sporo osob i tak nei wytrzyma bez dopingu(nie mowie o mlynie) wiec wyluzuj troche go gadasz jakbysmy byli jakimis pacholkami i czekali na ``wasze`` ruchy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.