Odp: ¦piewamy k***a!!! - 01/08/2006 16:33
WIecie czy to prawda że na meczu Wisła - Górnik Wi¶lacy ¶piewali "Pogoń Szczecin" ?? Bo przeczytałem taki komentarz na oficjalce że chc± zgody (w newsie "Trener o sparingu")
2. Lechia Gdansk - to chyba rozwieje wszelkie domysly
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Niezłe, niezłe Ale trzeba zauważyć, że kolega Firley pyta czy to prawda ponieważ w jego sercu łatwowiernie, zajęczo zrodziły się istotne w±tpliwo¶ci, z którymi od razu postanowił się podzielić, a kolega Power swojego czasu był przekonany o swojej szerokiej wiedzy, któr± daje internet...
Tak czy siak ubaw po pachy
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 02/08/2006 12:32
Hej kurde ja tylko byłem ciekawy czy to prawda ze tak ¶piewali a nie że chcę zgody albo co¶ ...
Pewnie jaki¶ dzieciak to napisał ale zawsze warto się spytac czy prawda czy fałsz ;p
WIecie czy to prawda że na meczu Wisła - Górnik Wi¶lacy ¶piewali "Pogoń Szczecin" ?? Bo przeczytałem taki komentarz na oficjalce że chc± zgody (w newsie "Trener o sparingu")
Co, to? mamy cie
"Przed wojn± żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Ja mam tak± propozycję może trochę ¶mieszn± ale przyszło mi to na my¶l jak byłem na fazie.
I LOVE YOU POGOŃ !!! LALALALA LA !!!! LALALALALA !!!! I LOOOOVE YOU POGOŃ !!!!!!! LALALALLALA !!!!!!!! na melodie I LOVE U BABE chyba ze jakis klub juz to spiewal ale mogloby byc ciekawie bo znaja to chyba wszystcy moze przyjęlo by sie tak jak fantazja
To chyba jest spiewane : Ja kocham Pogoń. Moze nie spiewane a wykrrzykiwane no ale jak by nie bylo jest
Na melodie I LOVE U BABE czaisz !! to raczej nie jest spiewane i po angielsku a nie po polsku !
@offtopic:
dzi¶ np Legia ¶piewała: Wyginam ¶miało ciało ... moze my tez bysmy mogli pospiewac znane piosenki ?
A co do bojkotu meczów to zdecyduje i tak ten kto ma takie prawo ale moim zdaniem powinnismy wlasnie wywiesic flagi ktora pokazuja ze jestesmy ze Szczecina, sektorówe tez t± z godłem Polski i Pogoni herbem, a zeby jakos wyraznie pokazac manifest moze zostawmy 11 i 12 pust± i idzmy na inne sektory. I tak wydaje mi sie ze przyjda tylko ci z 11 i 12 (o ile wogole przyjda).
Ale tak jak mówiłem decyzja należy nie do mnie. Ja 12ego będe na pewno !
Ja mam tak± propozycję może trochę ¶mieszn± ale przyszło mi to na my¶l jak byłem na fazie.
I LOVE YOU POGOŃ !!! LALALALA LA !!!! LALALALALA !!!! I LOOOOVE YOU POGOŃ !!!!!!! LALALALLALA !!!!!!!! na melodie I LOVE U BABE chyba ze jakis klub juz to spiewal ale mogloby byc ciekawie bo znaja to chyba wszystcy moze przyjęlo by sie tak jak fantazja
To chyba jest spiewane : Ja kocham Pogoń. Moze nie spiewane a wykrrzykiwane no ale jak by nie bylo jest
Na melodie I LOVE U BABE czaisz !! to raczej nie jest spiewane i po angielsku a nie po polsku !
Tak on to rozumie i gwarantuje Ci ze takie cos juz bylo spiewane
Ja 12ego będe na pewno !
Cieszymy się...
Tak to brzmi w wykonaniu Legii - http://archiwum.legialive.pl/video/04amica1_ja_kocham.mpg
Ostatnio edytowany przez: kus, 3 sierpnia 2006, 10:53 [1 raz(y)]
Mi Się podoba ta piosenka co kibice Argentyny ¶piewaj±, mogliby¶my słowa ułożyć własne i wyjdzie ciekawy kawałek
a zobacz co Shivan ma w sygnaturze
hehe w takim razie sie przypomne.
link ten na dole przy slowach
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.