Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/07/2006 19:13
kiedy¶ kto¶ tu chyba pokazywał tak± piosenke River Plate może z tego by sie dało co¶ wyskrobać
Edit: już mam http://www.youtube.com/watch?v=f-Awbw0MyJM&search=river%20plate
a tu "Argentyna" w wykonaniu kibiców River
http://www.youtube.com/watch?v=7ftdzwlA36s&NR
Ostatnio edytowany przez: Jankes, 30 lipca 2006, 19:21 [1 raz(y)]
malo powiedziane. ŁKS po prostu skaleczyl ta piosenke.
natomiast Widzew super spiewa Panathinaikos. Widac ze filmik widziala wiekszosc widzewiakow a nie tylko kilku. Maja potencjal.
natomiast Widzew super spiewa Panathinaikos. Widac ze filmik widziala wiekszosc widzewiakow a nie tylko kilku. Maja potencjal.
u nas potencjał jest jeszcze większy wystarczy chcieć
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 31/07/2006 08:59
Tak sobie mysle ze te wszystko nowe piosenki Argentina czy ta PAo czy inne niemaja sensu,w obecnej sytuacji,zarzad na nas zlewa a my mamy sie bawic w najlepsze na stadionie? Pogon przegrwa 0-4 a my spiewamy Argentina albo ``nic sie nie stalo`` jakos niewidze tego
Tak sobie mysle ze te wszystko nowe piosenki Argentina czy ta PAo czy inne niemaja sensu,w obecnej sytuacji,zarzad na nas zlewa a my mamy sie bawic w najlepsze na stadionie? Pogon przegrwa 0-4 a my spiewamy Argentina albo ``nic sie nie stalo`` jakos niewidze tego
Randal nikt nie powiedział, że jakie kolwiek piosenki Pogoni będ± ¶piewane
My¶lę że mógłby się kto¶ z klubu kibica wreszcie ustosunkować , jak wygl±da sytuacja , czy jest protest i jak on bedzie wygl±dał , bo póki co jest haos nikt nie wie o co chodzi .
Chuj z wynikami!! mecz bez dopingu jest jak... no nie wiem jak co ale drętwo strasznie jest. Moim zdaniem w takiej sytuacji powinni¶my ¶piewać więcej piosenek typu fantazja itd. Nie sztuk± jest żeby cały stadion "zatańczył walczyka" kiedy klepiemy lecha 3-0, sztuk± by to było gdyby¶my przegrywali 0-3 to by dopiero pyr± szczeny opadły...
poniosła mnie fantazja troszke ale takie moje zdanie
My¶lę że mógłby się kto¶ z klubu kibica wreszcie ustosunkować , jak wygl±da sytuacja , czy jest protest i jak on bedzie wygl±dał , bo póki co jest haos nikt nie wie o co chodzi .
pzdr
do meczu z Arka jeszcze jest troche czasu w odpowiednim terminie cos sie na pewno pojawi , bo raczej nie wydaje mi sie bys jechal do Zabrza, skoro nie znasz sytuacji.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
No o to mi chodzi Byl chwilowy przeblysk z nowymi piosenkami ale jak sie tak zastanowic to po cholere to
pzdr
A co to jest klub kibica??
ps. cos zawsze nowi, nieznani uzytkownicy zadaja pytania w najciekawszych kwestiach, ktore interesuja zarzad lub policje
Równiez wczoraj ŁKS ja probowal ale wyszlo srednio
Dokładnie Arek . Ale w drodze powrotnej pani ktora nie chciala sprzedac soku byla z Widzewa i powiedziala ze tam nie spiewa tylko jedna trybuna, tam spiewa caly stadion. Pzdr
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 31/07/2006 21:56
kiedys byla spiewana fajna piosenka na muzyke i rytm GO WEST .
ale tak serio to wydaje mi sie ze jest kilka naprawde starych piosenek i powinno sie doprowadzic do tego iz beda one super spiewane.
po za tym wydaje mi sie ze powinnismy miec taka piosenke-hymn spiewana zawsze na poczatku meczu cos takiego jak Legia spiewa.
pzdr
kiedys byla spiewana fajna piosenka na muzyke i rytm GO WEST .
ale tak serio to wydaje mi sie ze jest kilka naprawde starych piosenek i powinno sie doprowadzic do tego iz beda one super spiewane.
po za tym wydaje mi sie ze powinnismy miec taka piosenke-hymn spiewana zawsze na poczatku meczu cos takiego jak Legia spiewa.
pzdr
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.