Pioseneczka włoska, zauwazylem, ze Jaga w ogóle łapie dużo pie¶ni ze Stadio Olimpico, maj± nawet fanę na wzór jednej z tych, która wisiała na Curva Sud, jeszcze te same barwy i ten sam rok powstania :/
No wlasnie, ogarnijmy "argentyne" bo ktos nam tez sprzatnie.
w razie czego link i slowa w moim podpisie
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
No wlasnie, ogarnijmy "argentyne" bo ktos nam tez sprzatnie.
w razie czego link i slowa w moim podpisie
moze by tak zamiast "ten mecz dla nas..", to dzi¶ mecz dla nas?
Nie da rady technicznie, sprobuj zaspiewac nie wpasowywuje sie w melodie
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 29/07/2006 13:07Widzew No i Widzew przerobil ta zajebista pioseneczke PAO,szkoda choc w sumie i tak by sie nie przyjela nic nowego sie nie przyjmie...ciekawe kto teraz przerobi ta Argentina..
I LOVE YOU POGOŃ !!! LALALALA LA !!!! LALALALALA !!!! I LOOOOVE YOU POGOŃ !!!!!!! LALALALLALA !!!!!!!! na melodie I LOVE U BABE chyba ze jakis klub juz to spiewal ale mogloby byc ciekawie bo znaja to chyba wszystcy moze przyjęlo by sie tak jak fantazja
Ja mam tak± propozycję może trochę ¶mieszn± ale przyszło mi to na my¶l jak byłem na fazie.
I LOVE YOU POGOŃ !!! LALALALA LA !!!! LALALALALA !!!! I LOOOOVE YOU POGOŃ !!!!!!! LALALALLALA !!!!!!!! na melodie I LOVE U BABE chyba ze jakis klub juz to spiewal ale mogloby byc ciekawie bo znaja to chyba wszystcy moze przyjęlo by sie tak jak fantazja
To chyba jest spiewane : Ja kocham Pogoń. Moze nie spiewane a wykrrzykiwane no ale jak by nie bylo jest
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/07/2006 17:07
Zajebiste by bylo przerobienie Volim te Hrvatsko z tekstem np.Portowcy gooooooooooooooool, albo jakims innym dobrze pasujacym do tej zajebistej przyspiewki.
Pozdro!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.