Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/07/2006 11:06
ta piesn argentyny fajna latwo wpada w uxcho dobrze by bylo jakby sie przyjela Legia ma swoje Legiaaaaaaaa Warszawaaaaa a my bysmy mieli swoja piesn ktora mozna by spiewac duza czesc meczu warto sprubowac
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 11/07/2006 13:09
Popieram twoja wypowiedz. Tylko czy to sie przyjmie ?? Nie wiadomo. Wiele osob na młynie daje z siebie wszystko ale jest tez bardzo duzo osob ktorzy spiewaja jesli np: Pogoń prowadzi w meczu (co da sie czasto zauwazyc). Przykładem piesni ktora spiewamy dlugo jest Do Boju MKS ... i po pewnym czasie spiewa ja tylko garstka kibiców. Temat odnosnie młyna, selekcji itp juz byl walkowany wiele razy, lecz warto sprobowac. Pozdrawiam.
tos sie obudzil, reportarz pokazywano juz dawno (zaraz po meczu Pogon-Lech), a przez debili z cracovii byly takie a nie inne problemy na granicy i w samych niemczech.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 21/07/2006 18:01
proszę ja ciebie chłopcze kompilacja nie jest dla ciebie niestety ach te kompleksy, pozdrawiam czy zawsze musisz dodać co¶ od siebie ?
Ostatnio edytowany przez: Mancano_Dati, 21 lipca 2006, 18:12 [1 raz(y)]
je¶li uważasz, że klub, który nie ma za sob± jeszcze 100 letniej tradycji jest w jaki¶ sposób gorszy, to ja cię proszę, ogarnij się. Sam wiesz jak jest więc po co ta twoja głupia polemika, a tylko dlatego, że wrzuciłem kompilację dotycz±c± Romy. Powiem ci, że derbów będzie mi brakowało
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzko¶ci, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własn± i cudz± wolno¶ć ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za póĽno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mog± i powinny być zmienione,
Łagodno¶ć, bym akceptował rzeczy, które nie mog± być zmienione i
M±dro¶ć, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 22/07/2006 16:22
Sami rodowici Rzymianie widzę na forum
Fajne filmiki z Panathinaikosem choć Wi¶lacy będ±cy w Atenach relacjonowali, że Grecy niczym szczególnym się nie wykazali.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolno¶ci krzyczały basta !
LAZIO MERDA Solo tu nel mio cuore, tu sola unica invincibile Roma amata. FORZA ASR!!
zarejestrowales sie tylko po to zeby to napisac? gratuluje. a teraz wracaj do Neapolu.
A zeby nie bylo kompletnie na temat i zeby nie droczyc sie juz romansitami, to mozna pomyslec nad slowami do melodii z piosenki The White Strips - Seven Nation Army. Jako pierwsi po swojemu spiewali do kibice Club Brugge, pozniej zaczerpneli to (z braku wlasnych pomyslow zapewne) kibice asrm, a ostatnio melodia zrobila furore wsrod kibicow Italii na mundialu. Kojarzycie na pewno spiewane przez makaronow po popopo po po. U nas zapewne strasznie byloby to skaleczone ale sprobowac mozna ;-)
Ostatnio edytowany przez: Arek87, 22 lipca 2006, 23:25 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.