Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/10/2004 21:5916.10.04 - 22.08 - 83.168.104.2
no i zapewne oprawa bedzie tylko na 4-5 sektorze i na piekiełku...a caly stadion sie skladal !!! wiec moze by tak woroznic wszystkich a nie gromadke spod daszka
kawik
Ľródło: pomeczowe komentarze na oficjalce
normalnie nie wyrabiam
sk±d sie bior± takie przypały?
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
czy ja wiem?? Wszystko daloby sie zrobić - s± jedynie problemy techniczne . Np ja moglbym zabronic przeklinac jakiemu¶ gowniarzowi, jaki¶ konkretny starszy ziom mi, jaki¶ hools temu ziomowi, pewnie ktos temu hoolsowi itd. Poza tym ciekawe co by bylo gdyby ptak zlozyl ultimatum - gdy ktos na stadionie przeklnie - on wyjezdza do domu - afryka czy lódz dokladnie nie wiem (z nim wszystko jest mozliwe) - wierze ze bysmy sie nie ugieli, ale pewnie czesc ludzi wolalaby ptaka niz wolnosć slowa.
A tak wogule to wyzywanie jest oznak± slabo¶ci i bezsilno¶ći - dlatego powinno sie od tego odchodzić na meczach Pogoni. Ale z drugiej strony taka lechia gdansk to po prostu jest k.... szajs - dlatego s± wyj±tki. Ja jestem za tym, aby jechac tylko po wrogach i to tylko na meczach z nimi -
wyzywanie lodzi na meczu z leczn±?? zagadka. Ale pewnie jakie¶ powody byly
"Bo jest w¶ród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Jakby takie cos zrobil to odrazu na drugi dzien by mogl sobie wyjechac ze Szczecina.Mi tam to jeden chuj gdzie Pogon bedzie grala.Czy w 1 czy w 4 lidze.I tak bede na mecze łaził.
A CO TO ZA MECZ BEZ BLUZGOW BLUZGI SA I BEDA CO TO BY BYL ZA SENS GDYBY WSZYSTKIE DRUZYNY SIE LUBILY I NIE BLUZGALY NA SIEBIE A WOGULE CO TY TAKI POBOZNY ZE NIE BLUZGASZ WWW.CYBERSTACJA.PL
widze ze jestes bardzo inteligentnyjesli chodzisz na mecze zeby pobluzgac to fajnie maszale po co bluzgac na meczach np. z leczna, mazowszem grojec czy innymi!!! pomysl zanim cos napiszesz:d
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/10/2004 13:35
Doping u nas jest dobry, bez dwóch zdań. Ale do Legii brakuje nam jeszcze bardzo wiele. Moze dzisiaj pokaza nam swoj± nowa piosenkę - Ole ole ola ola i tylko Legia Legia Warszawa. Podaje adres strony, gdzie mozna tej piosenki odsluchać - -bodajze z meczu z groclinem. http://www.legia.net/mp3.php. Cos niesamowitego!!!!!!!!!! To sie nazywa doping. nawet przed kmpem ciarki przechodz±.
"Bo jest w¶ród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Doping u nas jest dobry, bez dwóch zdań. Ale do Legii brakuje nam jeszcze bardzo wiele. Moze dzisiaj pokaza nam swoj± nowa piosenkę - Ole ole ola ola i tylko Legia Legia Warszawa. Podaje adres strony, gdzie mozna tej piosenki odsluchać - -bodajze z meczu z groclinem. http://www.legia.net/mp3.php. Cos niesamowitego!!!!!!!!!! To sie nazywa doping. nawet przed kmpem ciarki przechodz±.
O tak pioseneczka naprawde zajefajna
Nie ma co Legia w dopingu jest na 1 miejscu w naszej lidzie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/10/2004 14:13
a ja tak ostatnio myslalem myslalem...i wymyslilem ze podczas wprowadzania pilkarzy na boisko spiewac "dzis zgodnym rytmem" i w zwiazku z tym uczynic ta przyspiewke swego rodzaju hymnem Pogońi... mysle ze naprawde dalo by to dobry efekt a napewno lepszy niz przyspiewki pana baranowskiego albo ten mazurek co puszcza przed emczami... oczywiscie nie do wprowadzenia na dzisiejszym meczu ale na nastepnym... co wy na to Patyk, Bart?
a ja tak ostatnio myslalem myslalem...i wymyslilem ze podczas wprowadzania pilkarzy na boisko spiewac "dzis zgodnym rytmem" i w zwiazku z tym uczynic ta przyspiewke swego rodzaju hymnem Pogońi... mysle ze naprawde dalo by to dobry efekt a napewno lepszy niz przyspiewki pana baranowskiego albo ten mazurek co puszcza przed emczami... oczywiscie nie do wprowadzenia na dzisiejszym meczu ale na nastepnym... co wy na to Patyk, Bart?
Jest tylko jeden problem. Wiekszosc ludzi jej nie zna i mimo prob nadal nie moga sie nauczyc, matoly jakies czy co??
Jest tylko jeden problem. Wiekszosc ludzi jej nie zna i mimo prob nadal nie moga sie nauczyc, matoly jakies czy co??
A jak już znaj± to ¶piewaj± za szybko i niestety nie brzmi to tak jak powinno :/
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/10/2004 14:23
to wszystko da sie ogarnac... na ostatnim meczu jak byla selekcja na mlynie calkiem dobrze to wychodzilo... a jak caly sektor bedzie spiewal to co emcz ...oczywiscie nie obejdzie sie niestety bez wsparcia baranowskiego ktory musialby nie puszczac tego walczyka co co mecz jest to coraz wiecej ludzi by lapalo od szczecina do opola tez duzo ludzi nie znalo a teraz caly stadion to kmini pozdro
przypominam moja wypowiedz bo chyba "władza " tego nie widziala
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.