I w tym jest własnie problem... Tez nasuwa mi sie pytanie po co dopingować skoro nie rozumi± ? Ja spiewam nie dla piłkarzy tylko dla Pogonii zas przyspiewki takie "nic sie nie stało.." czy "my chcemy gola.." według mnie nie maj± sensu. Dopingować owszem jak najbardziej jednak z opamietaniem. WyraĽno trzeba dać do zrozumienia co potepiamy a za czym stoimi i bardzo dobrym posunieciem był wczoraj motyw Polski, szkoda ze cienko u nas z przyspiewk± "Poooooooogoń Szczecinskaaaaaaaaa"... Pozdrawiam
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/04/2006 13:20
"Pogon grac kurwa mac" mysle ze jest dosc zrozumiala, tym bardziej ze nasi grajkowie znaja juz pewnie takie slowa jak: grac i kurwa.
"Pogon grac kurwa mac" mysle ze jest dosc zrozumiala, tym bardziej ze nasi grajkowie znaja juz pewnie takie slowa jak: grac i kurwa.
Jedna sprawa koleżko - nie "nasi" grajkowie. Nasi grajkowie poszli w piĽdziec już dawno temu. Teraz strzalej± gole w innych klubach czego dowodem jest Kowal w ¦l±sku. Ale niech dalej antoniusz w pizde jebany wierzy w te brazylijskie w chuja granie to na pewno dojdziemy daleko...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/04/2006 16:40
Racja! kur.. az mnie szlag dzis trafial 0-3 a my spiewamy ``Nic sie nie stalo...`` Ile mozna to znosic?? oni przepierdalaja z kazdym a my spiewamy nic sie nie stalo? nie dosc ze jestesmy posmiewiskiem na cala Polske to jeszcze ich bronimy,jebac ich!! Dzis juz bylo troche lepiej dobrze ze B. sie pojawil i ogarnal sprawe oby tak dalek i wiecej wrzut na nich jak im sie niechce grac!!! Kiedys jak Pogon olewala mecz , spiewalismy``zlodzieje`` czy ``Sprzedawczyki`` a teraz ciagle ich bronimy pora to zmienic ile mozna patrzec na ta zenade i brak ambicji, dzis juz w pewnych momentach bylo dobrze ale mozna mocniej Sandal za bardzo chce nawet jakbysmy przegrywali z 0-6 to i tak by lecialo ``Nic sie nie stalo`` Oni na to nie zasluguja przy ``NASZEJ STAREJ POGONI`` lecialy wrzuty ze sie opierd.....przy pamietnym 0-1 z Gornikiem i zadymie na murawie. Jak im sie niechce grac trzeba dac temu wyraz! Dzis dobrym pomyslem bylo zaprzestanie dopingu w 2 polowie a jeszcze lepszym byloby(tak mi sie wydaje) zdjecie flag lub opuszczenie mlyna na znak protestu.[/cytat]
Nie tylko młyna...Też byłem za tym. Ale co ja mogę(?)
Jedna sprawa koleżko - nie "nasi" grajkowie. Nasi grajkowie poszli w piĽdziec już dawno temu. Teraz strzalej± gole w innych klubach czego dowodem jest Kowal w ¦l±sku. Ale niech dalej antoniusz w pizde jebany wierzy w te brazylijskie w chuja granie to na pewno dojdziemy daleko...
Wiem gdzie 'nasi' grajkowie poszli wiec nie musisz mnie poprawiac Sens i tak pozostaje ten sam, wiec nie ma co sie rozwodzic tak nad tym.
Oj wiele jeszcze rpacy przed nami na piekle żeby dorównać Legii
zauwaz ze Legia ma "żylete"na glownej trybunie gdzie zawsze siedzi najwiecej fanow Wa-ej Legii i nie sklada sie ono z 2 sek jak u Nas lecz z paru wiecej,co nie zmienia faktu ze nadal musimy cwiczyc na dopingiem.pozdro
Oj wiele jeszcze rpacy przed nami na piekle żeby dorównać Legii
zauwaz ze Legia ma "żylete"na glownej trybunie gdzie zawsze siedzi najwiecej fanow Wa-ej Legii i nie sklada sie ono z 2 sek jak u Nas lecz z paru wiecej,co nie zmienia faktu ze nadal musimy cwiczyc na dopingiem.pozdro
i co z tego ze jest na głownej? tam ludzie wiedza po co przychodza na Żylete...
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/04/2006 21:01
Według mnie u nas może być tak samo tylko Sandał musi miec MEGAFON !
Zobaczcie na ktore kolwiek zdjecie z gniazda u Legionistów. Wszedzie jest megafon.
Ja bym proponował jak±¶ zrzutke do mw na megafon.
Zobaczcie na ktore kolwiek zdjecie z gniazda u Legionistów. Wszedzie jest megafon.
Miał już megafon, ale co¶ nie bardzo sie to sprawdziło...
Do megafonu trzeba mowic,Sandal jak wiadomo mimo licznych prob przekonywania jeszcze nie nauczyl sie tej czynnosci zreszta juz kiedys bylo to walkowane. tu wystarczy jak wejdzie B. i zrobi sie porzadek z Sandala nadal sie smieja.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/04/2006 21:48
"Czę¶ć kibiców dosłownie odwróciła się plecami" II połowa meczu z Groclinem, dało się zauważyć kibiców którzy tak w takiej pozie trwali przez krótszy lub dłuższy czas. Odwrócili się tyłem, nie do Pogoni, tylko to tych grajków na bosiku [może z wyj±tkiem np. Matlaka]... I tak mnie naszła dziwna my¶l żeby jak już "tańczymy", to tańczmy tyłem do bosika... niby nic to nie znaczy, ale jakie¶ urozmiaicenie, wiem że juz to kiedy¶ było, bez żadnej specjalnej okazji ale...
[ żeby nie było, podtraktujcie ten post z przymrużeniem oka ;> ]
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/04/2006 10:45
Wła¶nie że przez ten megafon jeszcze mniej słychać jak normalnie mówi.:/;/Powinny byc zamontowane przed młynem z 3gło¶niki tak jak na lechu:/
Wła¶nie że przez ten megafon jeszcze mniej słychać jak normalnie mówi.:/;/Powinny byc zamontowane przed młynem z 3gło¶niki tak jak na lechu:/
Jak na Legii jak na lechu, juz wałkowalismy ten temat, ze nie patrzymy na kibicow innych zespolow, bo po co? Jelsi chcesz trzy glosniki to je zamontuj, ale nie mow, ze powinnismy to albo tamto.
"Czę¶ć kibiców dosłownie odwróciła się plecami" II połowa meczu z Groclinem, dało się zauważyć kibiców którzy tak w takiej pozie trwali przez krótszy lub dłuższy czas. Odwrócili się tyłem, nie do Pogoni, tylko to tych grajków na bosiku [może z wyj±tkiem np. Matlaka]... I tak mnie naszła dziwna my¶l żeby jak już "tańczymy", to tańczmy tyłem do bosika... niby nic to nie znaczy, ale jakie¶ urozmiaicenie, wiem że juz to kiedy¶ było, bez żadnej specjalnej okazji ale...
[ żeby nie było, podtraktujcie ten post z przymrużeniem oka ;> ]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/04/2006 12:17
a co ja jestem w MW czy cos??chyba nie wiec oco Ci chodzi??to jest forum a ja powiedziałem co by było najlepszym rozwi±zaniem;//
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.