Jak zwykle ten sam poglad,10000% racji! Trzeba przywrocic dawny blask mlyna ,moze nie odrazu jakies selekcje ale chociaz tyle, zeby wiecej osob wspomagalo S. sam nie daje rady,nie wzbudza szacunku i wiekszosc ma to gdzies, jakby P. wrocil byloby juz zajebiscie. jedna osoba na caly 11 i 1 osoba na caly 12 sektor z tymi grupkami tez dobry pomysl,wtedy nikt by sie nie opierd**** a mlyn nareszcie by huczal!
A ty rzeznik co? boisz sie zebys wylapal buta za niespiewanie? Kiedys tak bylo i jakos nikt sie nie sprzeciwial to ma byc MŁYN a nie jakies spotkania mlodziezowe. TERROR,TERROR,TERROR!!!(z obsesja w oczach).....pomarzyc dobra rzecz...młyn po kilku takich meczach sam by sie wyselekcjonowal akurat na Lecha...moze warto pomyslec nad tym?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 14/04/2006 10:10
po co tyle gadania o tym terrorze?
kto chce robic porz±dek to niech robi. Jak uważacie ze dacie radę to zbierzcie się w X osób i działajcie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/04/2006 19:53
co za matol pijany czy nacpany chcial rozkrecac?!!!dobrze ze w pore zareagowal M. no i w koncu z boku mozna bylo zauwazyc wiecej konkretnych osob w Mlynie , oby tak dalej.pozdro
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/04/2006 19:56
w 1 polowie (do czasu) doping byl chyba niezly, a kiedy caly stadion sie wlaczal bylo juz naprawde fajnie - szkoda tylko ze w takich okolicznosciach reszta stadionu sie wlaczala do spiewu
co za matol pijany czy nacpany chcial rozkrecac?!!!dobrze ze w pore zareagowal M. no i w koncu z boku mozna bylo zauwazyc wiecej konkretnych osob w Mlynie , oby tak dalej.pozdro
Dajcie spokoj bucowi jest to wierny kibic Pogoni juz od lat,czesto mozna go zobaczyc w takim stanie choć dzisiaj przesadzil troche z procentem.
ten go¶ciu za mocny był co chciał doping rozkręcać ciekawe ile dał w kieszeń ochroniarzom którzy go wpu¶cili pijanego na mecz.
ten go¶ciu za mocny był co chciał doping rozkręcać ciekawe ile dał w kieszeń ochroniarzom którzy go wpu¶cili pijanego na mecz.
Tak był za mocny i było bardzo zabawowo. Szczerze? To było ( co raz wiecej uzywam tego slowa nie wiem czemu) zalosne.
Tak był za mocny i było bardzo zabawowo. Szczerze? To było ( co raz wiecej uzywam tego slowa nie wiem czemu) zalosne.
Dokładnie...dobrze, że kto¶ ogarnięty zawrócił jego i kolesia który go prowadził...bo to już troche chore było...;/
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/04/2006 21:34
Dokładnie...dobrze, że kto¶ ogarnięty zawrócił jego i kolesia który go prowadził...bo to już troche chore było...;/[/cytat]
pijanych nie powinno wpuszczać sie na stadion nie pierwszy raz widziałem na meczu jak ochroniarz wpuszcza pijane osoby na stadion poprostu ochronna przymyka oko na pijaków.
Dokładnie...dobrze, że kto¶ ogarnięty zawrócił jego i kolesia który go prowadził...bo to już troche chore było...;/
pijanych nie powinno wpuszczać sie na stadion nie pierwszy raz widziałem na meczu jak ochroniarz wpuszcza pijane osoby na stadion poprostu ochronna przymyka oko na pijaków.
nie marudz to juz browara niemozna wypic,jedyny pozytek z ostatnich meczy an Pogoni %%
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/04/2006 22:38mały szczegół ale my¶lę że istotny
niech kto¶ wkońcu ogarnie Sandała bo on sam nie jest w stanie
przy np piosence "jeste¶my z wami PORTOWCY jeste¶my z wami albo nic się nie stało
jacy z nich Portowcy?komu to ¶piewać?
ewentualnie można za¶piewac hej Pogoń ale nie Portowcy
Portowcy to byli w latach 90-tych ale niestety nie teraz
i dużo innych szczegółów których obecny gniazdowy nie ogarnia niestety
to tylko jeden z przykładów
Chyba troche ktos zamieszał. Były dwie (znow uzyje tego slowa) zalosne sytuacje. Kolega mial na mysli chyba ziomala w czapce milki. A Ty miales na mysli sytuacje z drugiej polowy. Obie sytuacje chore na głowe.
Chyba troche ktos zamieszał. Były dwie (znow uzyje tego slowa) zalosne sytuacje. Kolega mial na mysli chyba ziomala w czapce milki. A Ty miales na mysli sytuacje z drugiej polowy. Obie sytuacje chore na głowe.
Uhm, możliwe.
Ja faktycznie mówiłem, o tej sytuacji z II połowy, ale teraz już sobie przypomniałem o którego kolesia Tobie chodziło. Faktycznie to także była żenada...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/04/2006 23:16
Zastanawiam sie od pewnego czasu czemu nie ma spiewanej starej i uznanej (w pewnych sytuacjach) piosenki "Pogon grac kurwa mac?". Dzis z pewnoscia przydalaby sie, a jej ton jest raczej zrozumialy dla kazdego, nawet nie rozumiejacego po polsku. Druga rzecz to czemu ciagle wałkowany jest doping w stylu: "Chuj z wynikami...", "Nic sie nie stalo..."?? Rozumiem wynik 0:1, jakas przypadkowa porazka, ale nie żenada na boisku, ze az przykro patrzec. Wiem, ze wszyscy powiedza, ze trzeba byc z druzyna na dobre i na zle, ale mamy tez prawo wymagac zeby oni jakos grali, a nie siali wioche na caly kraj i upokarzali dodatkow nas. A tu wynik 0:3 po smiesznej, podworkowej grze, a na młynie leci doping "Jestesmy z wami...", "Pogon Szczecin" itd., a Sandał lata po sektorze i bluzga typow, ze nie dopinguja naszych pupilkow..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.