Pierwsza nieraz tam zanucimy, ale szczerze marnie to wychodzi wiec nie sadze, ze reszta piesni wyjdzie naprawde spoko. Wiekszosc pewnie ich nie zna. "
I tu tkwi problem. Kiedy to P. rozkręcał na młynie był terror i każdy znał pie¶ni, a kiedy pojwaił się S. to wiekszo¶ć zrobiła z niego maskotke i zlecialo sie wiecej bachorów...
moze warto by bylo miec taka piesn, ktora zawsze przed kazdym meczem caly stadion by spiewal? Legia na Sen o Warszawie. co byscie proponowali na Pogon?..
To nie jest głupi pomysł przynajmniej chociaz raz zaspiewałby caly stadion i wszyscy uniesliby barwy w gore. Super to wyglada na Legii to dlaczego u nas by nie mogło.
ten pomysl z biletami lipa ,nikt na kasach nie bedzie mial czasu na pierdolenie ktory sektor dla kogo. widze to tak, iz przed wejsciem do sektora powinni stac zainteresowani kibice i tam dokonywac selekcji tak ja 10 lat temu!!
ps.
ciekawe jak mlyn bedzie wygladal jak nie wejda ci ktorzy teraz przeszkadzaja .ile tam bedzie osob ? okarze sie ze polowa.
Sporo osób wróciło by na młyn... Pozatym my¶le że lepsza połowa konkretnych kibiców niż...
Pomożesz w realizacji tego pomysłu?
Proszę Was nie nabijajcie bez sensu postów, tylko piszcie, co jeste¶cie gotowi zrobić.
Gdyby wypracować jakie¶ konkretne pomysły czemu nie, w jaki¶ tam sposób mogł bym pomóc
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/04/2006 18:43
A jeszcze co do meczu z Łęczna, wg mnie fajny pomysl z kreceniem szalikami podczas spiewania - bardzo fajnie to wyglada jak caly mlyn nimi kreci !
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/04/2006 18:53
No dobra ale wiesz to byl pierwszy raz od baaaaaardzo dawna kiedy takie cos bylo na mlynie, z czasem pewnie byloby na bank lepiej i wszyscy by krecili szalami
Co do tych piosenek jeszcze, to wg mnie przeginaja pale :/ zamiast sluchac radujacego sie stadionu to slyszymy jakies szwabskie " noch einmal ", i jeszcze ta durna muzyka na wyjscie pilkarzy, zamiast tego moglby leciec nasz doping
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 kwietnia 2006, 18:59 [1 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/04/2006 18:57
Wiem, ze to byl pierwszy raz od bardzo dawna. I dobrze, ze ten pierwszy raz w ogole byl Jeszcze jakby cały stadion sie do tego wł±czył tak jak przy ulubionej piosence baranowskiego.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/04/2006 19:48
Mi machanie szalikami bez okazji się nie za bardzo się spodobało, ale to rzecz gustu. Od dawna machanie następowało tylko po bramkach dla Pogoni i po zakończeniu meczu (wygranego).Ale skoro wyszło to od Sandała, to nie ma co się z tym spierać
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/04/2006 20:07
W miedzyczasie od napisania spiewnika 2 lata temu(a raczej jego opublikowania, bo napisany byl w wiekszosci jeszcze wczesniej), niektore piesni sie nieco zmienily, badz tez zostaly zweryfikowane przez Starszyzne .Aktualnie sa to oficjalne wersje,i miejsmy nadzieje ze juz nie ulegna zmianie
Nie rzucim ziemi sk±d nasz klub Nie damy pogrze¶ć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będ± pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od ¶ledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
Nie rzucim Pogon - to nasz klub
O mój MKS-ie ja kocham Cię x2 Inni Cię zdradzili Lecha polubili, ale ja nie x2 A jak kto¶ mnie nazwie ty szczeciński psie x2
W mordę leję chama Pogoń ukochana ja kocham Cię x2
Inni Cie zdradzili w biedzie opuscili, ale ja nie
Choć na ¶wiecie wiele klubów jest
I może lepsze s± i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddali¶my już Niebiesko - czerwony sztandar nad stadionem powiewa, powiewa
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno
Czy wygrywasz czy przegrywasz zostaniesz jedyn±
Ktoremu oddalismy serca swe
Granatowo-bordowy sztandar...
Mi machanie szalikami bez okazji się nie za bardzo się spodobało, ale to rzecz gustu. Od dawna machanie następowało tylko po bramkach dla Pogoni i po zakończeniu meczu (wygranego).Ale skoro wyszło to od Sandała, to nie ma co się z tym spierać
Dobrze jest z tymi szalikami oby czesciej tak bylo,kiedys zawsze machalismy,i bylo dobrze. Mozna na zmiane przy ``Pogon Pogon Pogon lalalala`` raz machac szalami, raz klaskac, tak samo przy innych fajny efekt z daleka.
moze warto by bylo miec taka piesn, ktora zawsze przed kazdym meczem caly stadion by spiewal? Legia na Sen o Warszawie. co byscie proponowali na Pogon?..
To nie jest głupi pomysł przynajmniej chociaz raz zaspiewałby caly stadion i wszyscy uniesliby barwy w gore. Super to wyglada na Legii to dlaczego u nas by nie mogło.
Legia to, Legia tamto... Moze w ogole zaczniemy chodzic na mecze do Wawki? Czy wszystko musimy robic tak jak robia w stolycy? :/ to jakas wykladnia ideału? nie rozumiem naprawde...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/04/2006 15:19
O co wam chodzi? on najzwyczajniej w ¶wiecie przytoczył przykład i to według mnie bardzo dobry...
Tam na wej¶cie piłkarzy kibice ¶piewaj±, a nie jak u nas leci sobie jaka¶ melodia, chyba marsz trimufalny o ile dobrze nazwe pamiętam.
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Legia to, Legia tamto... Moze w ogole zaczniemy chodzic na mecze do Wawki? Czy wszystko musimy robic tak jak robia w stolycy? :/ to jakas wykladnia ideału? nie rozumiem naprawde...
ogolnie twoj avatar duzo chyba mowi o tobie
Ostatnio edytowany przez: barcish, 10 kwietnia 2006, 16:41 [1 raz(y)]
ogolnie twoj avatar duzo chyba mowi o tobie
Racja zacznijmy robic cos po swojemu a nie to co Legia....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.