Odp: ¦piewamy k***a!!! - 17/10/2004 13:34
Ja taki sposób odkryłem, wydzierajcie się centralnie w ucho kogo¶ kto siedzi pod/koło was to on tez zacznie , tak jak był akcja z megafonem przed meczem buehehehe "to nie sa ćwiczenia"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/10/2004 00:18
Wczorajszy doping jesli chodzi o mlyn bardzo dobry w koncu udalo sie pociagnac uma Pomorza i Do boju MKS przez kilka minut.... jesli chodzi o reszte stadionu po raz kolejny praktycznie zerowy no ale coz mozna sie juz do tego przyzwyczaic. Zreszta jak to mowi znane przyslowie : "umiesz liczyc licz na siebie -czyli na doping tylko z 12"
no i gdy ludzie ogarniajacy doping na mlynie namawiali "kulturalnie do spierwu " przypomnialy sie stare czasy kiedy do mlyna nie wchodzily przpadkowe osoby i gdy ktos nie spiewal to albo zaczynal spiewac albo OUT z mlyna! aha no i oczywsicie selekcje rowniez mozna zaliczyc do udanych ..... oby tak dalej!!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/10/2004 03:53
ja pierdolę ale temat się robi betonowy tak samo jak doping jak Mister Patyk chce to niech niech się spyta a ja pomogę w zorganizowaniu dopingu a jak nie to dalej niech będzie domowe przedszkole
Niech cię nie niepokoj±
Cierpienia twe i błędy
Wszędy s± drogi proste
Lecz i manowce s± wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wci±ż i¶ć ¶miało
,, ... i choć zrobieni jeste¶my z jednej gliny, to o nas samych mówi± tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie warto¶ci moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/10/2004 12:54
Co do dopingu to obiektywnie patrz±c był OK. Nie był to najgorszy mecz ale i nie najlepszy.
Mam tylko małe pytanko. Po jakiego grzyba darli się " Łęczna to k...a"? Sorry ale takie teksty to z dopingiem nie maja nic wspólnego. Tak samo jak rozwaliły mnie najazdy na ŁódĽ. Może jeszcze na Legii pokrzyczymy sobie "J...ć Walię". Ludzie opanujcie się ja¶li ma być doping to trzymajcie się "Pogoni Szczecińskiej" bo to zaczyna naprawdę super wychodzić.
Mnie już po prostu dobijaj± teksty że kto¶ ¶piewał a kole¶ obok niego nie¶piewał albo że kto¶ wpierdala słonecznik albo że ma 12 lat albo że chuj wie co
Niech cię nie niepokoj±
Cierpienia twe i błędy
Wszędy s± drogi proste
Lecz i manowce s± wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wci±ż i¶ć ¶miało
ja pierdolę ale temat się robi betonowy tak samo jak doping jak Mister Patyk chce to niech niech się spyta a ja pomogę w zorganizowaniu dopingu a jak nie to dalej niech będzie domowe przedszkole
Ej Mr. Scarface nie ,,pusz'' się tak jak masz jaki¶ eXtra pomysł na lepsz± organizację to działaj,a nie krytykuj...
pozdro
post-->special for Sadek
Mnie już po prostu dobijaj± teksty że kto¶ ¶piewał a kole¶ obok niego nie¶piewał albo że kto¶ wpierdala słonecznik albo że ma 12 lat albo że chuj wie co
¦więte słowa. Je¶li kto¶ idzie na mecz ¶piewać yo spiewa, wsuwać słonecznik to wsuwa. Ja siedzę na 19 sek. w¶ród dziadków (na oko to powyżej 65 lat) i nie mogę za bardzo krzyczeć bo zawału dostan± ale ogólnie jest cool. Faceci maj± fajne teksty.
Co do dopingu to obiektywnie patrz±c był OK. Nie był to najgorszy mecz ale i nie najlepszy.
Mam tylko małe pytanko. Po jakiego grzyba darli się " Łęczna to k...a"? Sorry ale takie teksty to z dopingiem nie maja nic wspólnego. Tak samo jak rozwaliły mnie najazdy na ŁódĽ. Może jeszcze na Legii pokrzyczymy sobie "J...ć Walię". Ludzie opanujcie się ja¶li ma być doping to trzymajcie się "Pogoni Szczecińskiej" bo to zaczyna naprawdę super wychodzić.
W pelni sie z toba zgadzam.To jest wogole jakas bzdura bluzgac na meczu z leczna lodz czy inne kluby.Doping powinien byc tylko dla Pogoni.Zauwazylem rowniez ze kiedy mlyn bluzga to nagle wiekszosc stadionu sie dolacza...ciekawe dlaczego??
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 18/10/2004 19:01
A CO TO ZA MECZ BEZ BLUZGOW BLUZGI SA I BEDA CO TO BY BYL ZA SENS GDYBY WSZYSTKIE DRUZYNY SIE LUBILY I NIE BLUZGALY NA SIEBIE A WOGULE CO TY TAKI POBOZNY ZE NIE BLUZGASZ WWW.CYBERSTACJA.PL
A CO TO ZA MECZ BEZ BLUZGOW BLUZGI SA I BEDA CO TO BY BYL ZA SENS GDYBY WSZYSTKIE DRUZYNY SIE LUBILY I NIE BLUZGALY NA SIEBIE A WOGULE CO TY TAKI POBOZNY ZE NIE BLUZGASZ WWW.CYBERSTACJA.PL
widze ze sensem twojego życia jest bluzganie. To w sumie dobrze że masz powód by żyć.
PozdrO
a ja powiem ze akurat to pierwszy chyba towj post z ktorym sie prawie zgadzam zalezy jeszcze na kogo sie bluzga bo ...no jakby to powiedzic na łeczna to ja bym raczej nie bluzgal Koni0 zamknij gnojku morde
a ja powiem ze akurat to pierwszy chyba towj post z ktorym sie prawie zgadzam zalezy jeszcze na kogo sie bluzga bo ...no jakby to powiedzic na łeczna to ja bym raczej nie bluzgal Koni0 zamknij gnojku morde
o co ci chodzi człowieku może niektórym ludziom sie zwyczajnie nie podoba to bluzganie na meczach i maj± do tego prawo. Ja tu kulturalnie a ty wyjeżdzasz z zamknij morde itd.
o co ci chodzi człowieku może niektórym ludziom sie zwyczajnie nie podoba to bluzganie na meczach i maj± do tego prawo. Ja tu kulturalnie a ty wyjeżdzasz z zamknij morde itd.
Po pierwsze jestes młody i zycia nie znasz... po drugie obraziles go tez a ja tylko zrobilem to samo co ty po trzecie nikt ci nie każe bluzgac jak nie chcesz to tego nie rób... po czwarte Chuj w dupe łodzi!!
,, ... i choć zrobieni jeste¶my z jednej gliny, to o nas samych mówi± tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie warto¶ci moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.