Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/03/2006 17:52
Mysle ze warto by bylo cos takiego odswierzyc,dobrze by to sie prezentowalo z wyjsciem pilkarzy z tunelu gdyby caly stadion z podniesionymi szalami odspiewal HYMN,swoja droga czy kiedys wogole jakis mielismy? bo odkad chodze na Pogon tego nie bylo(moze nie pamietam) czyli od okolo 1996r. Pewnie niektorzy byli na meczach Polski na naszym stadionie i gdy caly stadion odspiewal hymn az dech zapieralo a gdyby podobnie bylo z naszym hymnem?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/03/2006 13:28
A ja tak z innej beczki. Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale można by było spróbować czego¶ takiego, że to caly stadion lub przynajmniej kryta pyta sie nas "Kto wygra mecz?" Bo kiedy u nas odpowieda cały stadion to troche kijowo wychodzi, ponieważ za trzecim razem lec± "Pogoń" tylko jeden raz. My (czyt. Młyn) wtedy dokładamy dwa razy "Pogoń" i "Do boju". I jesli by ich tak nauczyc pytac sie wtedy by byl pozytywny efekt. A co do nowych piosenek to mozna wprowadzic:
"Nie poddawaj się ukochana ma
Nie poddawaj sie Dumo Pomorza"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/03/2006 15:52
Widze ze temat spi! A do meczu tylko pare dni ! Ogladałem ostatnio jakis mecz i zajebiscie podobał mi sie doping gdzie jedna czesc spiewała a druga czesc stadionu odkrzykiwała np. Poooogon a duga czesc Szczeeeeeeeecin ! Tak jak cos na wzor kto wygra mecz! Mysle ze to daje niezły efekt ale jak tego dokonac zeby stadion cały brał udział w dopingu....
" dzis zgodnym rytmem ... " to utwor wymyslony przez kibicow Pogoni, czy taki ktory krazy sobie dowolnie w srodowisku kibicowskim? bo pare razy slyszalem albo ten sam albo bardzo podobny doping na Wisle
" dzis zgodnym rytmem ... " to utwor wymyslony przez kibicow Pogoni, czy taki ktory krazy sobie dowolnie w srodowisku kibicowskim? bo pare razy slyszalem albo ten sam albo bardzo podobny doping na Wisle
To szkocka pie¶ń narodowa ( mówie tu o rytmie i melodii) Kilka ekip ¶piewa w Polsce na ten badz podobny rytm.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/03/2006 19:30
¦wieże piosenki by się też przydały. Tylko jak je wymy¶lić i na jak± nutę. Chociaż z drugiej strony po co nowe; jak stare nie wszyscy dobrze znaj±.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/03/2006 19:55
Moja ulubiona piosenka to wlasnie " dzis zgodnym rytmem ... " - jakby tak przynajmniej caly mlyn umial to na pamiec, i zaspiewal a nie wykrzyczal to wypadlo by swietnie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/03/2006 23:31
"za ciezkich tych 40 lat
za 3 ligi smak
na mistrza Polski przyszedl czas
o Polonio Warszawa"
Wersja KSP....A w calej Polsce spiewa na ta melodie wiele ekip, a polowa prawie dokaldnie tak jak my
Widze ze temat spi! A do meczu tylko pare dni ! Ogladałem ostatnio jakis mecz i zajebiscie podobał mi sie doping gdzie jedna czesc spiewała a druga czesc stadionu odkrzykiwała np. Poooogon a duga czesc Szczeeeeeeeecin ! Tak jak cos na wzor kto wygra mecz! Mysle ze to daje niezły efekt ale jak tego dokonac zeby stadion cały brał udział w dopingu....
Pamietam ze w fifie robil tak Bayern Ale tak w ogole to co to ma do rzeczy?
Ciekawe kiedy na stadion powróci : Panik! Co? Żegnamy! ;p ;p ;p
..a ja jestem ciekawy kiedy bedzie "antek co?! ZEGNAMY
a jak juz jestem w tym temacie to zawsze jakos milo wspominam takie dwie,nawet nie wiem czy mozna je nazwac przyspiewkami a mianowicie "przyjechali,nie wyjada" swego czasu groznie to brzmialo i bylo jeszcze "ajajajaj jedziemy do..." to jakos tak zawsze krzepilo serca i dodawalo nadziei na dobry wyjazd..
a jak juz jestem w tym temacie to zawsze jakos milo wspominam takie dwie,nawet nie wiem czy mozna je nazwac przyspiewkami a mianowicie "przyjechali,nie wyjada" swego czasu groznie to brzmialo i bylo jeszcze "ajajajaj jedziemy do..." to jakos tak zawsze krzepilo serca i dodawalo nadziei na dobry wyjazd..
hehehe, to tak mi sie przypomnialo(czasy drugiej ligi z Heyuotem, jako jedynym "innym"-takie poboczne skojarzenie)...
"dzisiaj sobota, po meczu bedzie robota"
"dzisiaj niedziela, po meczu bedzie afera"...hehehe, jak przypomne sobie, ze takei rzeczy kiedys spiewalem, to az strach mnie ogarnia
...Lechia Gdansk ma fajna przyspiewke tego typu:
"kurwy czy wiecie, ze z Gdanska nie wyjedziecie"
Co do "ajajaj" chyba ostatni raz spiewane na prezentacji druzyny, wyjazd Lubin´02, przez zawitujaca sie ekipe mlodych wyjazdowcow
hehehe, to tak mi sie przypomnialo(czasy drugiej ligi z Heyuotem, jako jedynym "innym"-takie poboczne skojarzenie)...
"dzisiaj sobota, po meczu bedzie robota"
"dzisiaj niedziela, po meczu bedzie afera"...hehehe, jak przypomne sobie, ze takei rzeczy kiedys spiewalem, to az strach mnie ogarnia
...Lechia Gdansk ma fajna przyspiewke tego typu:
"kurwy czy wiecie, ze z Gdanska nie wyjedziecie"
Co do "ajajaj" chyba ostatni raz spiewane na prezentacji druzyny, wyjazd Lubin´02, przez zawitujaca sie ekipe mlodych wyjazdowcow
Wydaje mi sie, ze "ajajaj" spiewalismy ostatnio na meczu pucharu intertoto z Tiligulem Tiraspol, ale moge sie mylic
"przyjechali, nie wyjad±" zaginęło - szkoda ale musiało kiedy to czę¶ciej było dużo mówione a mało robione Młodsza ekipa też na t± tendencję narzeka w szerokim tego słowa znaczeniu "jedziemy do" było faktycznie hasłem na wyjazd i to baaardzo miło wspominam czuło się kolektyw
"przyjechali, nie wyjad±" zaginęło - szkoda ale musiało kiedy to czę¶ciej było dużo mówione a mało robione Młodsza ekipa też na t± tendencję narzeka w szerokim tego słowa znaczeniu "jedziemy do" było faktycznie hasłem na wyjazd i to baaardzo miło wspominam czuło się kolektyw
No możemy mieć troche do siebie o to pretensji, kiedy ¶piewało się te piosenki to bylismy naprawde czesto ¶wieżym narybkiem w młynie,( eh ten siwy w młynie ten to miał ci¶nienie do prowadzenia dopingu), ale lata poleciały i chyba teraz jako już starsza wiara powinismy sie zmotywować do mocniejszego udziału w wielu sprawach, chyba juz czas skonsolidować pare rosianych po całym stadionie ekip w celu stwożenia nazwijmy to "ogarniacza "
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
No możemy mieć troche do siebie o to pretensji, kiedy ¶piewało się te piosenki to bylismy naprawde czesto ¶wieżym narybkiem w młynie,( eh ten siwy w młynie ten to miał ci¶nienie do prowadzenia dopingu), ale lata poleciały i chyba teraz jako już starsza wiara powinismy sie zmotywować do mocniejszego udziału w wielu sprawach, chyba juz czas skonsolidować pare rosianych po całym stadionie ekip w celu stwożenia nazwijmy to "ogarniacza "
Sprawa jest nadal aktualna na hasło tylko gorzej a jak własnie My na to hasło nadal nie bedziemy w stanie zrzucić maski kierowników, dyrektorów, prezesów, a także tatusiów, mężów , no i te brzuszki ... i wrócić do starych dobrych czasów przygody, któr± współtworzyli¶my razem ... kiedy¶.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.