Do boju marsz - Poooogoń
3 punkty masz - Poooogoń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy
Do boju marsz - Pogooooń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy....
Tylko zamiast siedzimy wstawił bym stoimy. Przy odpowiednim tempie to może być prawdziwy hit tej rundy Mi osobi¶cie przypadła do gustu Pozdrawiam
Nie to że sie czepiam ale proponował bym poćwiczyć to co zostoało ruszone na futsalu, a mianowicie :
Do boju marsz - Poooogoń
3 punkty masz - Poooogoń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy
Do boju marsz - Pogooooń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy....
Tylko zamiast siedzimy wstawił bym stoimy. Przy odpowiednim tempie to może być prawdziwy hit tej rundy Mi osobi¶cie przypadła do gustu Pozdrawiam
stoimy by było najbardziej trafne pozdro
Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
jak to juz kiedys Shivan proponowal: rog, rog, rog!!! gol, gol, gol!!!
ponawiam prosbe o zastepienie "MKS!MKS!MKS" popularnym rog,rog,rog ! GOL,GOL,GOL !!!
ew. moznaby zastosowac motyw + Pogon czyli np. rog,rog,rog ! POGON GOL !!!
Mi się jako¶ podoba MKS! MKS! MKS!. Nie do¶ć, że brzmi gło¶no, to często wł±cza się w to cały stadion. Wystarczyło by ¶piewać MKS! minimalnie wolniej.Można użyć do tego bębna, który by wystukiwał rytm.
Możnaby ¶piewać więcej piosenek w stylu- Kto dzisiaj mecz wygrywa, kto punkty 3 zdobywa...? Stadion oczywi¶cie musiałby odpowiadać POGOŃ! Nawi±zywałaby się częsciej współpraca z reszt± stadionu i może to skłoniłoby cały stadion do częstszego wspólnego spiewania.
Dla nas licz± się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Koscielnie to troche brzmi, lepiej sie uczmy starych piosenek - dobrze i równo ¶piewac.
Hmm imo wlasnie doping ¶piewany jest lepszy niz krzyczany. Tutaj kibice Celticu wlasnie spiewali a nie tylko i wylacznie sie wydzierali. Jaki efekt? Mi sie zajebiscie podoba, ale spoko to Twoja opinia... pozdrawiam
PS. Jakis mecz futsalu niedlugo moze jest? Ostatnio byc nie moglem...
Koscielnie to troche brzmi, lepiej sie uczmy starych piosenek - dobrze i równo ¶piewac.
Hmm imo wlasnie doping ¶piewany jest lepszy niz krzyczany. Tutaj kibice Celticu wlasnie spiewali a nie tylko i wylacznie sie wydzierali. Jaki efekt? Mi sie zajebiscie podoba, ale spoko to Twoja opinia... pozdrawiam
PS. Jakis mecz futsalu niedlugo moze jest? Ostatnio byc nie moglem...
Nie lubie ciebie osobiscie ale teraz sie z tob± zgodze;p
Za kazdym raziem kiedy tego słucham to mnie ciarki przechodz±...
Ciekaw jestem kiedy my bedziemy tak równo ¶piewać;p
http://usp.stpaulifans.de/barca_ynwa.wmv - po prostu zajebiste. Moze ciutke za szybko kibice Celticu spiewali ale prosze spojrzec...
o ja pier.....poprostu zajebiste...czy kiedys sie doczekamy ze i u nas tak bedzie....ehh pomarzyc mozna
To juz jest wyzsza szkola kibicowania,nie wykonalne u nas,nie realne jedyny klub ktory mozna z tym porownac to Legia i Czeslaw Niemen.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/02/2006 21:18
Dawno na tym forum sie nie wypowiadalem...
Czy ktos z was, kto mial lub ma jakis konkretny kontakt z muzyka, zauwazyl moze to co ja - ze poziom spiewu jaki prezentuja chocby kibice z Wysp (vide "You'll never..." Celtiku), dla polskich kibicow jest nieosiagalny ze wzgledu na zwykla niemuzykalnosc kibicow w Polsce? Zauwazcie (bede sie trzymal przykladu odspiewania przez Celtic utworu The Beatles), ze kiedy oni np spiewaja ten kawalek, wszyscy spiewaja jednym dzwiekiem. Kilkadziesiat tysiecy ludzi spiewa na jednym tonie, podczas gdy u nas efekt spiewu stadionu jest taki, ze dzwiek jest gluchy, bo kazdy zamiast spiewac, wyje. Kazdy spiewa innym tonem, bo garstka z tych kilkunastu tysiecy umie spiewac, a dla innych jedynym odroznieniem dzwiekow jest zaspiewanie ich glosniej lub ciszej (wyzej - glosniej, nizej - ciszej). Poza tym jest tez to, o czym wielu juz tu napisalo. Po pierwsze ludzie niewiarygodnie przyspieszaja (np. "Dzis zgodnym rytmem..."),
a po drugie zamiast spiewac, wykrzykuja melodie (np. "...o wygrana dzis walcz, o wygrana dzis walcz...").
Nie da sie nauczyc kilkunastu tysiecy osob spiewac. Ale mozna przynajmniej wyeliminowac te dwie ostatnie rzeczy. Jesli jakas piesn jest wolna - spiewajmy ja wolno. A jesli jest szybka - to ja spiewajmy, a nie ja wykrzykujmy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.